Islam

Ekstremisme i bøtter og spann

Den islamistiske skandalen som nå utfolder seg i svensk topppolitikk, understreker med bred penn at Saudi-Arabia har forgreninger i både Norge, Sverige, Danmark og lille Island. Aller verst er tilstanden i Sverige. Det pøses inn penger for å spre ekstrem-islam. Skal det ryddes opp snart?

Vi rapporterte nylig om den farlige islamiseringen som pågår i Sverige, der endog Centerpartiet har gitt posisjon til en kvinnelig islamist som har vært åpen om sitt sharia-tankegods siden midten av 2000-tallet (TV-opptak). Nå er både hun, Ebtisam Aldebe, og Hasan Fransson, ekskludert fra partiet etter skandale-dommen der de frikjente en 37 år gammel iraker for konemishandling. Begrunnelsen var blant annet at han er av «god familie». Samme mann er dømt flere ganger tidligere for vold, trusler og kvinnemishandling.

Lööf på konferansen. Foto fra Parkkinens Facebookside.

Men tro ikke at det er over med dette for Centerpartiet (Cp), eller andre partier for den saks skyld.

Partileder Annie Lööf, deltok eksempelvis på en konferanse om privatskoler i 2015, der konvertitten, finsk-samiske Ulla Parkkinen, var sentral.

Og samme Parkkinen la ut dette fotoet på Facebook av Lööf, og var i skyene av glede over Lööfs støtte til muslimske friskoler – som hun selv driver. Parkkinen la disse glade ordene til fotoet av Lööf og foredraget til den samme på sin Facebook-side:

«Foreldrene skal velge. Mangfoldet beriker og høyner kvaliteten! sier Annie Lööf, leder av Centerpartiet.»

Det er ikke første gangen Annie Lööf stiller opp sammen med Ulla Parkkinen. Under her er de endog avbildet sammen, lagt ut på Parkkinens Facebookside:

Men hvem er denne Parkkinen? Hun er med å drive en muslimsk førskole, Mångården, for barn i alderen ett til fem år. Den er en av flere slike barnehager/førskoler:

Förskolan Kotka i Akalla – 5 avdelningar med plats för 80 barn

Förskolan Jylland i Kista – 5 avdelningar med plats för 85 barn

Vi sammarbetar med  Cordoba International School – F-9 grundskola med med plats för ca. 400 elever och

Saffaa´s Catering & Event  som bereder våra måltider och anordnar fester, bröllop och konferenser i sin vackra lokal i Akalla (Gamla Olles Krog).

Slik ser det ut når foreldrene møtes på Mångården.

Sverige, ikke Midtøsten. Foto fra hjemmesiden til Mångårdens hjemmeside.

Saudisk stiftelse opererer helt fritt

Personer som Parkkinen beveger seg som fisken i vannet mellom ekstreme grupperinger, islamistiske stiftelser – og også svenske toppolitikere. Det er ingen politisk vilje til å stoppe spredningen av ekstrem-islam. Den svenske Riksdagen vil engang ikke stoppe finansiering av moskeer med petrodollar fra ekstremistene i Saudi-Arabia, Iran eller Qatar. De sier heller ikke et pip når det dukker opp nye gigantprosjekt og en stormoske ser dagens lys. Hvor tror de dette ender med den voldsomme demografiske endringen Sverige har hatt?

Stiftelsen Al-Risalah er antakelig den største saudisk-finansierte stiftelsen i Skandinavia, pluss Island. Den finansierer bygging av moskeer, oppkjøp av tomter til samme formål, og muslimske førskoler og andre skoler. Hovedsetet er i Ørebro.

Stiftelsen er desidert størst i Sverige:

Vi har Al-Risalah operativ i Norge også, i Tromsø og Alnor-moskeen, ledet av konvertitten Sandra Maryam Moe. Moe er gift med en annen konvertitt som har vært på terrortrening i Filippinene. Det er også saudiske penger via Al-Risalah som sponser hatpredikanter som hentes av Alnor, og som også har finansiert kjøp av eiendommen deres i Tromsø der moskeen drives.

Bånd til terrorisme

Men det er verre enn som så. Al-Risalah støttes økonomisk igjen av en annen saudisk stiftelse, Al-Haramain, også den aktiv i Sverige. Stiftelsen er utpekt som en hovedsponsor av al-Qaida, og er derfor satt opp på terrorlisten til FNs sikkerhetsråd. Stiftelsen står for  bygging av langt over 1 000 moskeer verden over, den sponser foredrag og seminarer og sprer millioner av islamske propagandapamfletter.

I 2006 fikk svenskene servert dette:

Stiftelsen har ordnat påkostade seminarier runt om i världen, bland annat i Odense och Köpenhamn. al-Haramain har även ordnat religiösa kurser i Sverige och Norge och ordnat rundturer i Skandinavien för gästföreläsande imamer. En närbesläktad saudisk stiftelse stöder al Salam-skolan i Örebro med 100000–150000 kronor i bidrag per år.

Den forbudte stiftelsen opererer også i gettoen Rosengård:

Islamiska kulturföreningen på Rosengård är en av de svenska muslimska församlingar som öppet samarbetat med al-Haramain.

Og skulle noen fremdeles være i tvil om at denne FN-forbudte stiftelsen er av betydelig størrelse, les dette:

Enligt USA har al-Haramain gett finansiellt stöd till flera av al-Qaidas grenar – däribland Gamaa al-Islamiyya och Islamiska jihad i Egypten, al-Itihaad al-Islamija i Somalia, Jemmah Islamiyya i Indonesien, Hamas i Israel och Lashkar e-Taibah i Pakistan.

Og dette lar altså svenske politikere få fritt leide på egen jord. Tror de at de kan oppheve tyngdeloven?

Rädda Sverige!

Og bare for å sette en ny spiker inn i den påbegynte svenske likkisten: En av terroristene bak Brussel-terroren, Osama Krayem, bosatt i Malmø, har jobbet på innsiden av Al-Rihala. Krayem sitter fengslet i Belgia.

Den fatale dommen i Solna er bare et ytterst lite symptom på hvor galt det har gått i Sverige, og Norge og Danmark ligger ikke så langt etter. Norge med Brorskaps-stiftelsen Amana, eksempelvis, som kjøper om eiendommer som gjøres til moskeer.  Og når Danmark nettopp fikk sin «gettopakke» fra regjeringshold, skulle ikke islam tas i.

Skal svenskene ha en sjanse til på sikt ikke å ende opp som en failed state, mislykket stat, er befolkningen nå – og det haster – helt avhengig av at mediene gjør «islamjobben», en jobb de aller fleste redaksjoner ikke har villet ta i. I det vidunderlige mangfoldets navn. Islamistene er overalt i samfunnets institusjoner, endog der barna er. Og de er selvsagt også i politikken. For det er jo politikk de driver med på fulltid.

Tiden er overmoden. Sett i gang journalister: Rädda Folkhemmet!