Følg oss

For de som ønsker å få med seg hva som er nytt på dette nettstedet fast uten måtte gå inn på siden for å sjekke om det er noe nytt, er det en del alternativer:

E-post

Ved å taste inn e-postadressen din nederst på siden, kan du få tilsendt artikler som publiseres. De vil bli sendt daglig. Du må først bekrefte abonnementet på Google sin side med en bokstavkode, og så bekrefte abonnementet via lenken du så får tilsendt til din e-postadresse.

Facebook

Ved å like oss på vår Facebook-side eller ved å velge «Følg» på Facebook-ikonet på en artikkel, vil du få oppdateringer via Facebook.

RSS-leser

Den kanskje mest effektive måten å følge oss på er ved å gjøre det via en RSS-leser. Det finnes mange ulike varianter. Men vi kan anbefale Feedly ettersom du da kan lese innholdet vårt på ulike PCer og enheter (mobiltelefon, nettbrett osv.), og la Feedly holde rede på hva du har lest og ikke uten å være bundet til en bestemt enhet. Enkleste måte å komme i gang med vårt innhold på denne måten er ved å trykke på denne linken. Om du har behov for å taste inn feed-adressen, så finner du den her.

Twitter

Vi er også på Twitter, og kan følges på adressen twitter.com/HRSnorge.

Spørsmål? Kontakt oss.