Islam

MDGs Sultans troverdighet grenser mot null

Shoaib Sultan i Antirasistisk senter og MDG, har siste døgnene gjort alt i hans makt for å spre konspirasjonsteorier og konstruere skremmebilder fordi HRS vil lage en samlet oversikt over moské-Norge. «Overvåking» er ett begrep som har falt fra munnen hans. Stråmennene er klassiske for ARS-retorikk generelt. Kunne mediene endelig konfrontere moskévennlige Sultan og ARS om følgende: Hvorfor har de arrangert såkalt Tea time i ytterliggående moskeer? Hvorfor har de oppfordret norsk ungdom til å konvertere i samme ytterliggående miljø? Hvorfor har ikke Sultan, som var generalsekretær for moské-Norge i Islamsk Råd, noensinne blitt utspurt om ideologien til moskeene han faktisk hadde i sin portefølje?

Se for deg at din datter eller sønn vil konvertere til islam. Så sjekker du datamaskinen hans/hennes, og hva finner du? Jo, du finner dette fra nettsiden ung.no:

«Det er ingen seremoni eller bestemt prosess for å konvertere til islam. Det er et krav at du må være sikker i din sak. Du kan lese mer om dette på <oppgitt nettsted>.

Deretter kan du vurdere om du har lyst å melde deg inn i et muslimsk trossamfunn. Et slikt samfunn hvor man har mange konvertitter er Det Islamske Forbundet (Rabita) Calmeyers gate 8, i Oslo. Al-Hidayah er også kilde til informasjon, denne kan du finne på facebook.

Hilsen Antirasistisk Senter i samarbeid med ung.no»

Her henvises det til islam.no, Rabitamoskeen og Al-Hidayah, alle tre islamistiske til fingerspissene.

Da kan jeg føye inn noen saksopplysninger:

Rabitamoskeen er det totalitære Brorskapets fremste bastion i Norge, hvis vi eksempelvis skal tro De forente arabiske emiratene, som har klassifisert Brorskapet som en terrororganisasjon. Emiratene har satt opp moskeer i Europa, som de mener er Brorskapets tentakler, på en egen terrorliste. Rabitamoskeen står på denne terrorlisten, moskeen Sultan i Antirasistisk Senter (ARS) altså taler varmt for.

Her sender faktisk Sultan sårbare unge for å konvertere! 

HRS har tidligere, i en rekke artikler, avdekket hva Rabita-moskeen står for, og vi har dessverre ikke registrert at ARS har trukket tilbake sin anbefaling av moskeen. Lukter dette en skandale? Ja, spør du meg, men så lenge ikke mediene forstår hvordan islam, moskeer og bevegelser opererer i Norge, hvem de er og hvilken ideologi de forfekter, så kan personer som den tidligere ordførerkandidaten for MDG, og også tidligere generalsekretær for Islamsk Råd, lene seg tilbake i godstolen, vel vitende at ingen plagsom mikrofon blir stukket opp under nesen.

Her må det også skytes inn at Sultan som generalsekretær i Islamsk Råd, ikke evnet i 2007 (og påfølgende år) å ta avstand fra at homofile drepes i Iran. Et lite barn ville gjort nettopp det på autopilot, tatt avstand. Sultans svar den gang var:

«De er sjiamuslimer. Jeg kan ikke tolke deres praksis og hvordan de begrunner dette teologisk.»

Virkelig? Må man lese sjiaislams tekster for å mene om det er greit eller ei at homofile dingler i heisekraner i Teheran?

Sultan og Islamsk Råd sendte forespørsel til Det europeiske fatwarådet, ledet av Brorskapets åndelige leder, Yusuf al-Qaradawi, han som vil fullføre Holocaust (!), for å få råd om hva de skulle mene om dreping av homofile, altså homofile i Iran. Qaradawis våte drøm er også et Europa under kalifatets fane. Det var svaret til Norge. Råd fra Holocaust-støtter.

Er du sjokkert? Jeg er det ikke lenger, men jeg venter på oppvåkningen blant (andre) journalister.

Et mønster

HRS ønsker å få en bedre oversikt over den kulturelle revolusjonen som pågår i Norge (og Europa). Moskeer popper opp landet over. Responsen har vært enorm. Sultan liker dårlig ideen vår, og prøver seg blant annet med å insinuere at vi vil overvåke og fotografere barn som går inn i en moské (sic!). Han spiller høyt, forståelig nok. Han har jo gått fri fra de fleste kritiske spørsmål i alle årene han har vært offentlig.

Som da han og ARS valgte ut Rabitamoskeen for Teatime, der å bygge ned nordmenns angivelige fordommer mot islam er målsettingen:

Rabita Speider og Antirasistisk senter inviterer til Teatime

18. mars 2012 – 14:05 – Basim Ghozlan

Rabita Speider og Antirasistisk senter inviterer til Teatime.

Tid: fredag 23 desember kl 15:30 – 19:00

Sted: Rabita i 4. etasje på Calmeyers gata 8, Oslo

Det blir serverer marokkansk te og noen gode småkaker.
Alle er hjertelige velkommen.

ARS sin tidligere leder, Kari Helene Partapuoli, prøvde på sitt vis å manipulere Stortinget under en høring.

”Rabitamoskeen er et av de stedene der det er høyest under taket.”

I samme Stortingshøring sa Partapuoli dette:

”Vi følger også nøye med på fremveksten av islamisme i Norge akkurat nå.”

Virkelig? Dette var i 2012. Er det noen av dere lesere som har registrert ett eneste offentlig dokument fra ARS som indikerer at de har fulgt «nøye med på fremveksten av islamisme i Norge»?

Nei, det har ikke jeg heller. ARS samarbeider jo tvert om med slike krefter, dokumentert over her.

Så når Sultan mer enn insinuerer at HRS bidrar til å spre hat og frykt, tror jeg vi skal minne han om hvem som bedriver terror, inkludert mot barn, og hva som til stadighet kommer ut av munnen på imamer og dets like: Hat og frykt

Slike skikkelser i ulike varianter er det Sultan sender norsk ungdom i de ideologiske klypene på.

Så hvis du lurer på hvorfor Sultans personlige utpekte moské er satt opp på terrorliste til Emiratene, leser du denne.

Nettavisen har lagt ut dette intervjuet med Sultan i dag. Ble du imponert over nivået? Ikke jeg heller.

Hva annet enn tåkelegging, brannslukking og desinformasjon og mangel på informasjon har Sultan holdt på med gjennom årene.? Kunne han snart konkret konfronteres?

Et siste spørsmål: Hvilken sunni-moské vil Sultan anbefale, og hvorfor akkurat den i motsetning til andre?