Terrorisme og ekstremisme

Avklart

Rights.no har i dag dokumentert at Antirasistisk senter (ARS) kobler unge som vil konvertere til islam direkte til ytterliggående krefter. Kan det være et engangstilfelle? En glipp? Nei, annen dokumentasjon viser systematisk samarbeid mellom ARS og islamister.

For enhver sann demokratisk sjel som står på frihetsverdienes side, er avsløringen på rights.no tidligere i dag en regelrett skandale. Her er hva vår medarbeider, Sarah Estard, skriver knyttet til ei jente på 17 år som vurderer å konvertere til islam og som ber om råd på nettsiden islam.no  som drives av Basim Ghozlan, forstander av Det islamske forbundet som driver Rabitamoskeen. ARS anbefaler – uten forbehold – ungdom som ønsker å konvertere å kontakte Al–Hidayah eller Ghozlans moské Rabita.

For ordens skyld minner vi om hva Ghozlan er kjent for: han mener eksempelvis at verdens ledende sunniislamist, Yusuf al Qaradawi, beryktet for å ville fullføre Hitlers Holocaust, er ”et nydelig menneske”

ARS skriver faktisk ikke ett eneste ord til jenta på 17 år som vil konvertere om at informasjon blir gitt av imamer og lærde som hjernevasker ungdom i ekstremislam og at ungdommen kan bli godt kjent med alle de ekstreme disiplene deres.

En sentral person i Al-Hidayah, er Qamar Ali, kjent som Arfan Bhattis mentor. En annen er imam Abo Barirah, også kalt Sandnesimamen, som vi tidligere har vist blant annet står for dette synet på dødsstraff:

En profil på Facebook, Aisha, spør om man som muslim må støtte dødsstraff (eksempelvis ved sex utenfor ekteskap). Svaret er dette: ”Stemmer!!! Å benekte et vers i koranen er å benekte alle vers.”

Til slike ekstremister sendes søkende norsk ungdom. Knapt til å tro.

Antirasistisk senter samarbeider altså åpent med Basim Ghozlans Det islamske forbundet (DIF). Som Ung Muslim, ungdomsgruppe under DIF, Rabita speider, også ungdomsgruppe under DIF, som her der ARS og Rabita speider inviterer til Tea Time i Rabitamoskeen til Ghozlan.

Rabita Speider og Antirasistisk senter inviterer til Teatime

18. mars 2012 – 14:05 – Basim Ghozlan

Rabita Speider og Antirasistisk senter inviterer til Teatime.

Tid: fredag 23 desember kl 15:30 – 19:00

Sted: Rabita i 4. etasje på Calmeyers gata 8, Oslo

Det blir serverer marokkansk te og noen gode småkaker.
Alle er hjertelige velkommen.

At ARS sin leder Kari Helene Parapuoli forteller Stortinget om den store takhøyden i Rabitamoskeen, blir mer forståelig nå.

”Rabitamoskeen er et av de stedene der det er høyest under taket.”

I samme Stortingshøring i november sa Partapuoli dette:

”Vi følger også nøye med på fremveksten av islamisme i Norge akkurat nå.”

Ja, det kan godt være, all den tid de er på innsiden av veggene sammen med islamister…

Det samme at Partapuoli ville delta i minnestund i Rabitamoskeen i oktober, arrangert av Ung Muslim, da det ble kjent at en norsk ”martyr” skulle ha blitt drept i Syria.

At tidligere generalsekretær i Islamsk Råd, Shoaib Sultan, som ikke klarte å ta avstand til dødsstraff for homofile i Iran, ei heller å ta avstand til Yusuf al-Qaradawis ønske om å fullføre Hitlers Holocaust

Mønsteret er altså gjennomgående.

ARS har varslet at de kommer med en ny rapport om ekstremisme i Norge på nyåret. I forrige rapport hengte de HRS generelt, og meg spesielt, på veggen og pisket løs på konstruert ekstremisme hos oss.

Troverdigheten til ARS er nå så frynsete at eventuelt nye piskeslag vil oppleves som å bli strøket på kinnet med bomull.