Islam

Moské i USA hyller terrorist, som i Norge

USA er, som Europa, rammet av ideologisk ekstremisme av verste sort. På søndag ble han som drepte den pakistanske guvernøren Salman Taseer, hyllet som en helgen. Taseer ble drept av Mumtaz Qadri fordi Taseer var mot å drepe folk for påstått blasfemi. Den samme hyllesten har vi sett i all sin uskjønnhet fra moskéhold i Norge. Men får det konsekvenser?

Det er nå ett år siden at Qadri ble henrettet i Pakistan. Dommen falt etter at han drepte guvernør Salman Taseer, som han var sikkerhetsvakt for.  Drapet vakte betydelig internasjonal oppsikt. Taseer ble nemlig drept fordi han stod opp for barnemoren Asia Bibi som ble dømt til døden ved henging i 2010 for visstnok å ha såret muslimers følelser, og fordi han var mot dødsstraff for påstått blasfemi. Den stakkars kvinnen sitter fremdeles på death row.

En «hellig» person

Moskeen Masjid Gulzar E Madina i Pikesville, Maryland, la like godt åpent ut en plakat der de annonserte for seremonien til støtte for den henrettede terroristen nå sist søndag. I tillegg annonserte de sørgesermonien i den største urdu-avisen i USA, Urdu Times.

Man har altså ingen behov for å skjule sine ideologiske føringer.

Tre trekkplastre var tilstede på tilstelningen, to såkalte lærde og en sanger. Sangeren Muhammad Ali Soharwardi fra Pakistan, har siste ukene turnert i ulike amerikanske moskeer.

Ifølge Rabwah.net, ble følgende sagt fra talerstolen:

«Uansett hvem som utviser mangel på respekt for den hellige profeten Muhammed fortjener døden, og til og med om mangelen på respekt er indirekte fortjener han døden. Til og med hvis noen ber om tilgivelse aksepteres det ikke.»

Dette tankesettet er helt i tråd med klassisk sharia. Tilgivelse knyttet til dødsdom får man kun ved å ha forlatt islam, for så å angre seg og slik bli en del an ummahen igjen.

-Anstrengte oss ikke for å redde han

En av de lærde sa følgende fra talerstolen:

“Our warrior Tanveer who is sitting in a jail in Scotland, I don’t know if someone knows or not, when that Mirzai (Ahmadi) spoke his “sacrilegious rubbish” he went there and stabbed him 27 times and the police arrested him and right now he is in a jail in Scotland. So if we just take a step forward, angels will automatically come for our help. But what Mumtaz Qadri has done is something amazing, he has surpassed all these warriors”

En annen sa det slik: «Mumtaz Qadri var ikke en terrorist, og de som sier at ‘Vi står sammen med deg, profet’ kan ikke være en terrorist.»

I tillegg var det pengeinnsamling i moskeen, angivelig til inntekt for syriske flyktninger i USA.

Den norske hyllesten

«Skandaleimamen», som vi har kalt han, Nehmat Ali Shah, fra bondelandet i Pakistan og imam i en årrekke i Central Jamaat Ahle-Sunnat, viste sitt lite hyggelige ansikt i full offentlighet i fjor (igjen). Ali Shah var like godt en av de rundt 100 000 personene som hyllet Qadri i fjor i hjembyen hans, Rawalpindi, like ved Islamabad.

Kulturministeren med Ali Shah ved sin side. Dialog og hygge.

 

Allerede i 2002 ble han avslørt av Jeanette med sine befalinger til henne, oppfanget ved bruk av skjult mikrofon: Ikke-muslimer er som dyr. Deretter fulgt knivstikking og balltre under fredagsbønn i 2006, mens i 2007 var utenriksminister Jonas Gahr Støre på stemmefiske i samme moské: Vi «alle sammen tilhører et fellesskap».

Nei, takk, sier nå jeg.

Så stod den «evige» jøde på menyen. Hitler drepte jødene fordi «de er urolige folk i verden», og islam bakvaskes i mediene «fordi mediene har jødisk bakgrunn». Signert både imam Ali Shah og styreleder fra samme Punjab, Ghulam Sarwar.

Neste akt: Mer vold. Ali Shah knivangripes av en av sine såkalte egne.

Sammen med kulturministeren i dialog

Det er liksom ingen ende. Året før demonstrasjon både i Oslo og Pakistan til støtte for terroristen Qadri, var samme Ali Shah vert for kulturminister Widvey da Regjeringen inviterte til dialog med mediene på slep.

Siste akt så langt er denne:

I 1998 giftet Ali Shah bort sin 19 år gamle datter til en mann i Pakistan, imam Syed Farasat Ali Bukhari, som dermed fikk familieetablering med henne i Norge. Denne mannen er ikke hvem som helst. Det var han som i 2011 ble avslørt av eget videoopptak på urdu, der han forteller forsamlingen hva islam sier om muslimer som ikke faster under ramadan: De skal halshugges.

Straffen for ikke å faste: døden.

Hvis en person spiser eller drikker offentlig under ramadan, latterliggjør han islam. Og befinner vedkommende seg i et muslimsk samfunn/stat, så skal myndighetene halshogge ham.

Videre sa han dette:

– En person som ikke ber sine daglige obligatoriske bønner, som er myndig og tilregnelig, for vedkommende er den minste straffen i et muslimsk samfunn fengsling. Til han angrer, ber om tilgivelse og opptar daglig bønn. I visse lovskoler tas det til orde for å drepe dem. Så stor synd er det å la være å be, sier imamen.

En sjekk i offentlige registre viser at denne mannen fikk norsk statsborgerskap etter å ha innvandret gjennom ekteskap med imam Ali Shahs eldste datter, som i 1998 var kun 19 år gammel. Det var HRS som avdekket dette, og vi ga saken til NRK.

Bukhari søkte den gang om å starte skole for muslimske barn i Oslo (sic!), som det ikke ble noe av.

Da kan vi lene oss tilbake og gjøre ett av to: Vente på neste skandale, eller velge å tro på politikernes «frelse», at denne «dialogen» endelig begynner å gi gevinst.