Imam-skandalen fortsetter: Svigersønnen vil halshogge dem som ikke faster

Skandale-imamen Nehmat Ali Shah har returnert fra Pakistan til Norge etter å ha hyllet mannen som drepte guvernøren Salman Taseer i 2011. Kl. 13.30 i dag har moskeen Central Jamaat Ahle-Sunnat tillyst pressekonferanse i moskeens lokaler på Grønland i Oslo. Journalistene bør ha med seg følgende: Vold, hyllest av drapsmann, jødehat,…

Skandale-imamen Nehmat Ali Shah har returnert fra Pakistan til Norge etter å ha hyllet mannen som drepte guvernøren Salman Taseer i 2011. Kl. 13.30 i dag har moskeen Central Jamaat Ahle-Sunnat tillyst pressekonferanse i moskeens lokaler på Grønland i Oslo.

Journalistene bør ha med seg følgende: Vold, hyllest av drapsmann, jødehat, nedrakking av Norge og ikke-muslimer, er ikke det eneste på denne mannens «CV». Vi kan i dag avsløre at Ali Shah også har en svigersønn som vil drive skoler for muslimske barn i Norge og som mener at muslimer som ikke faster skal halshogges.

Da er han på norsk jord igjen, den norske statsborgeren fra Pakistan og imam i Norge siden 1991. Han har selv avslørt sitt lite hyggelige verdisett en rekke ganger. Først i 2002 med sine befalinger til Jeanette, oppfanget ved bruk av skjult mikrofon: Ikke-muslimer er som dyr.

Ali Shah blant sine brødre i Pakistan for å støtte terrorist. Ikke lett å vite hvem som er "norsk" og hvem som er pakistaner her.

Ali Shah blant sine brødre i Pakistan for å støtte terrorist. Ikke lett å vite hvem som er «norsk» og hvem som er pakistaner her.

Neste aktKnivstikking og balltre under fredagsbønn i 2006. Seks personer skadet. Også knivstikking på utsiden av moskeen samme dag. En av de involverte var Ap-politikeren Khalid Mahmoud.

Tredje akt 2007: Utenriksminister Jonas Gahr Støre på stemmefiske i Ali Shahs moské: Vi «alle sammen tilhører et fellesskap».

Dette fellesskapet og økende anti-islamske holdninger leder opp til fjerde akt: Den evige jøde. Hitler drepte jødene fordi «de er urolige folk i verden», og islam bakvaskes i mediene «fordi mediene har jødisk bakgrunn». Signert imam Ali Shah og styreleder fra samme Punjab, Ghulam Sarwar.

Femte akt: Mer vold. Ali Shah knivangripes av en av sine såkalte egne.

Sjette akt: Guvernøren i pakistanske Punjab, Taseer, massakreres av sin egen livvakt i 2011. 28 skudd på høylys dag fordi Mumtaz Qadri avskydde guvernørens motstand mot dødsstraff for blasfemi. Det var i seg selv blasfemi – med dødsstraff. Ali Shah demonstrerte mot henrettelsen i Oslo, deretter i Pakistan. Samme Ali Shah var vert for kulturminister Widvey i oktober i fjor da Regjeringen inviterte til dialog med mediene på slep.

Nå kan vi presentere syvende akt. I 1998 giftet Ali Shah bort sin 19 år gamle datter til en mann i Pakistan, imam Syed Farasat Ali Bukhari, som dermed fikk familieetablering med henne i Norge. Denne mannen er ikke hvem som helst. Det var han som i 2011 ble avslørt av eget videoopptak på urdu, der han forteller forsamlingen hva islam sier om muslimer som ikke faster under ramadan: De skal halshugges.

Straffen for ikke å faste: døden.

Straffen for ikke å faste: døden.

Hvis en person spiser eller drikker offentlig under ramadan, latterliggjør han islam. Og befinner vedkommende seg i et muslimsk samfunn/stat, så skal myndighetene halshogge ham.

Vider sa han dette:

– En person som ikke ber sine daglige obligatoriske bønner, som er myndig og tilregnelig, for vedkommende er den minste straffen i et muslimsk samfunn fengsling. Til han angrer, ber om tilgivelse og opptar daglig bønn. I visse lovskoler tas det til orde for å drepe dem. Så stor synd er det å la være å be, sier imamen.

En sjekk i offentlige registre viser at denne mannen fikk norsk statsborgerskap etter å ha innvandret gjennom ekteskap med imam Ali Shahs eldste datter, som i 1998 var kun 19 år gammel. Det var HRS som avdekket dette, og vi ga saken til NRK.

Bukhari søkte den gang om å starte skole for muslimske barn i Oslo (sic!),  som det ikke ble noe av. Han ser fremdeles ut til å drømme om private skoler for muslimske barn her i Norge, hvis man skal tro proff.no

Jeg anser det som ikke tilfeldig at Ali Shah fant denne arrangerte ektemannen til datteren sin. Man velger tross alt også ut etter verdiene vedkommende besitter.

Hva utfallet blir på pressekonferansen i dag, er ikke lett å spå. Jeg tar sjansen på å tippe at Ali Shah blir sittende. Men her er muligheten også for at de motsatte skjer. La oss håpe journalister har med seg hele rullebladet hans – inkludert «halshuggingsimamen», svigersønnen.