Islam

Jo, antall moskémedlemmer registrert i Oslo utgjør hver 8. borger

Flisespikkeri.no, også kalt faktisk.no, er i støtet igjen. Nå protesterer disse samfunnsopplyserne på antall moskémedlemmer registrert i Oslo, som HRS har påvist. Men faktisk.no går i baret - igjen.

I den siste tiden har vi kunnet melde om den voldsomme veksten i antall moskeer og moskémedlemmer. Her,  her og her. HRS gjør jobben gammelmediene ikke bryr seg om, og det i en tid der totalitær ideologi vokser rett foran øynene våre. Som at 219 islamske trossamfunn nå mottar offentlig støtte, en økning på 65 prosent siden 2010. Og vi vet nok om moskeer og totalitært tankegods.

Det vi ikke vet, er hvor mange som faktisk er medlemmer i moskeer landet over. Fordi et ukjent antall «moskeer» ikke er registrert. Som da jeg var i Steinkjer på mandag og holdt foredrag for MIFF. Steinkjer er ikke på regjeringens liste over islamske trossamfunn som har rett til tilskudd. Men i Steinkjer er det en kjent sak hvor i byen muslimer samler seg på fredager (med mer). Vi er også fortalt om forsamlingslokaler andre steder i Norge som ikke er offisielt registrert som islamsk trossamfunn. Og her er gruppen på Facebook, «Steinkjer Moské».

Altså er våre utregninger forsiktige.

Flisespikkeri.no, eller det såkalte faktisk.no, vet altså heller ikke hvor mange organiserte muslimer eller «moskeer» vi har i dagens Norge. «Ekspertene» på dette nettstedet vil like fullt påberope seg å forvalte sannheten. Men sannheten er at antall moskémedlemmer registrert i Oslo utgjør 12,4 prosent, som er hver 8. borger i Oslo.

Og som vi skrev:

I tillegg har Det islamske fellesskapet Bosnia og Herzegovinaregistrert alle sine medlemmer i Oslo, med de har også lokaler i Haugesund, Sandefjord, Sarpsborg og Drammen.

Nettopp. Altså bor en del av disse medlemmene ikke i Oslo.

Var alt oppklart nå, eller hva sier dere?

Flisespikkeri.no vet ikke hvilken tid vi lever i. Deres fantastiske «avsløring» er viderebrakt i dag av blant andre NRK og Dagbladet. Vi hjelper dem ikke med å få opp antall lesere ved å lenke til artikkelen. Vi fortsetter heller kampen for en kulturell og økonomisk bærekraftig politikk, og her kan vi jo eksempelvis peke på de voldsomme summene som er ført ut av Norge, som vi har dokumentert de siste dagen.

Og også her, her og her. Vi blir ikke forundret dersom det viser seg at faktisk.no har bedt om å få ut tallene fra Valutaregisteret etter våre avsløringer. Og vi ser levende for oss de skuffede ansiktene: huff, HRS hadde rett – igjen.