Islam

Islam Nets ideologiske fører er en bannlyst ekstremist

Norske Islam Net bekrefter at deres ideologi styres av en ledende ekstremist som nektes innreise i flere land. Hva gjør Stortinget nå?

Zakir Naik når ut til hundretalls millioner mennesker med sitt ekstreme budskap via hans egen TV-stasjon, Peace TV. Men det er ikke mye fred, peace, han formilder. Naik står for et IS-kalifat, og han anses som så farlig at han nektes innreise i Storbritannia, Canada og eksempelvis Bangladesh. Her er noen uttalelser som medførte innreisenekt til Storbritannia og Canada allerede i 2010: ”Enhver muslim bør være en terrorist.” (…). ”Hvis han (Osama Bin) terroriserer terroristene, hvis han terroriserer terroristen America, fordi USA er en terrorist, så støtter jeg han.” Naik har også påstått at det er “åpenbart” at George Bush stod bak terrorangrepet mot Tvillingtårnene. Han mener også at frafalne muslimer skal straffes med døden.

Unge i Norge sin fører

HRS har for flere år siden pekt på Naik ut som en hovedinspirator for de unge i Islam Net i Norge. Nå bekrefter lederen av Islam Net dette på Facebook (15. oktober) etter å ha hatt tre samtaler med Naik i Malaysia:

Islam Nets leder Fahad Qureshi, og juridiske fagmedarbeider Mahir Osman, hadde gleden av å reise til Malaysia for å møte en av verdens mest innflytelsesrike og populære muslimske foredragsholdere; Dr Zakir Naik. Vi hadde tre møter med Shaykhen og fikk mange gode råd fra den erfarne foredragsholderen. Islam Net ble opprettet i 2008 inspirert av nemlig Dr. Zakir Naik, og det var dermed en ekstra stor glede å få møte ham for første gang 

Fakta om vår nye tid er: Antall medlemmer av det SSB kaller muslimske trossamfunn dobler seg hvert tiende år i Norge. Hvert tiende. Således var det 72.000 medlemmer av moskeer i Norge i 2007. I 2017 var antallet 153.000, altså mer enn en dobling. Islam i Norge er som i resten av Vest-Europa den raskest voksende religionen. Mens kirker legges ned, åpnes nye moskeer. Det vi kan slå fast er at moskeer og såkalte islamske kulturforeninger ikke bare er sentrert i alle større norske byer, men også i mindre byer og tettsteder, som Alta og Hammerfest i Finmark, Mandal i Vest-Agder, Leknes i Lofoten og Stjørdal i Nord-Trøndelag. Elverum i Hedemark og Vinje i Telemark. Finnsnes i Troms og Florø i Sogn og Fjordane. Moskeene er nå over hele Norge og de blir flere og flere for hvert år.

Vi utarbeidet en moské-oversikt i fjor, der vi kom frem til at det da var 219 moskeer i Norge, som mottok totalt 187 millioner kroner fra skattebetalerne. Antakelig er det flere bygninger som brukes (ulovlig) som moské av mindre grupper.

I 2016 kunne vi slå fast at «De siste ni årene har ti trossamfunn kjøpt eiendom for over 160 millioner kroner«.

Ekstrem-islam vil vokse og vokse

De muslimske befolkningene i Vest-Europa, Norge inkludert, er unge. Altså vil dette, sammen med den pågående innvandringen fra den islamdominerte verden, etter all sannsynlighet føre til at medlemsveksten fortsatt vil øke de kommende årene.

Det ser desverre ikke ut til at HRS’ mangeårige arbeid med å avsløre islamsk ekstremisme i Norge, får politikerne til å våkne fra tornerosesøvnen. Vi kunne jo forleden melde at Islam Net sier at de har samlet inn 1 million dollar til ny stormoské i Norge, med et tilknyttet misjonssenter for særlig å gå etter norsk ungdom for å få dem til å konvertere til den ekstreme salafismen.

Hva skal til for at Stortinget tar affære?

Hovedfoto: Fahad Qureshi og Zakir Naik, fra Facebook-siden til Islam Net.