Islam

Den kristne kvinnen kan ikke beskyttes i Vesten. For mange jihadister her

Høyesterett i Pakistan står fast på at Asia Bibi ikke skal dømmes for blasfemi. Den kristne kvinnen og hennes nærmeste familie har siden frifinnelsen sent i fjor vært jaktet av islamister med mål om å drepe hele familien. Tror man jakten ikke vil fortsette her i Vesten dersom de får asyl?

Den endelige stadfestelsen av dommen som frikjente Asia Bibi for blasfemi, falt i Høyesterett i Pakistan dag. De siste om lag tre månedene, har Asia Bibi og hennes nærmeste familie levd på flukt i Pakistan. «Mullahene» og dets like vil at loven skal tas i Bibis medborgeres hender. Mobben har jaktet på dem ved å gå fra hus til hus med foto av de ulike familiemedlemmene, ifølge Guardian. Familien har derfor vært tvunget til å flytte rundt til ulike boliger for å beskytte seg. Forflyttningene har ofte skjedd om natten. Situasjonen fremstår slik: Det er bare et tidsspørsmål før mobben innhenter dem. Da er det i så fall over og ut for familien.

Vår ideologiske istid

Ex-Muslims of Norway ville sammen med Sekulær Allianse arrangere en demonstrasjon i november i fjor til støtte for Asia Bibi. Det gikk ikke i  Norge i 2018. Truslene kom fra «de gale» og arrangementet ble avlyst.

Sett dette opp mot demonstrasjonen foran den pakistanske ambassaden i Oslo til støtte for «martyren» Mumtaz Qadri som drepte guvernør Taseer fordi sistnevnte var motstander av dødsstraff. Sett dette opp mot demonstrasjonen mot Dagbladet i 2010 grunnet en grisetegning, og der Mohyeldeen Mohammad truet med et 9/11 på norsk jord. Og sett dette opp mot demonstrasjonen på Youngstorget i 2012 grunnet en amatørfilm publisert på YouTube av en egypter i USA. 6 000 sinte menn og kvinner fylte torget foran Aps hovedkvarter. «Filmen er et større angrep på menneskeheten enn en atombombe», het det på en av de mange medbrakte plakatene.

Det finnes ingen angrefrist for påstått blasfemi. Men det finnes angrefrist for frafall. Igjen er dette logisk: En som angrer frafall og trer tilbake i de troendes rekker, er jo da med på å opprettholde/styrke ummaen.

For Asia Bibi finnes det ingen angrefrist. Det er opplest og vedtatt at hun er en blasfemiker. Den opphevede dødsdommen av pakistansk rett, teller ikke for «de gale hellige». De er ikke ferdig med raseriet sitt før Bibi er drept. Sann mine ord.

Og det er denne islam som i bøtter og spann har kommet til oss i Vesten. Det er denne islam fra Muhammeds maktdager (622 – 632) og de neste tre generasjonene muslimer, som har seilt opp på makttronen i moskeer og bevegelser.

Be my guest og motbevis påstanden. Du skal slite herfra og til (halv-)månen.

Hvem kan beskytte Asia Bibi?

Det naturlige spørsmålet melder seg: Hva kan vi tilby «blasfemikere» og frafalne muslimer i dag? Mye av den samme utryggheten som fulgte med på lasset til demonstrantene nevnt over.

Vi har gjort Norge til et land som i praksis ikke kan gi reelt trengende «blasfemikere» og frafalne muslimer asyl lenger.

Dette er den stygge skriften på veggen. Og Storbritannia innså at de er i samme forferdelige situasjon, for ifølge Bibis støttespillere ble det søkt asyl for henne der, som skal være avslått med begrunnelsen: myndighetene frykter at asyl til Bibi på deres jord kan føre til sosial uro, angrep på sivile og at ambassader kan bli rasert. Sagt med mine ord: Myndighetene frykter at de mister kontroll over egne gater. Voldsbermen overtar. Så langt har islamiseringen gått på de britiske øyene – også.

Samme bilde er å finne i de fleste land i vestlige Europa, kanskje Portugal unntatt med en muslimsk befolkning på kun 0,4 prosent (om lag 44 000 personer), så jeg ville nok ikke følt meg trygg der heller hadde jeg hett Asia Bibi.

Kanskje løsningen kan ligge i Visegradlandene, et tilbaketrukket sted der. Vi vet jo at moskeene ikke akkurat blomstrer der som her på berget. USA eller Canada bør heller ikke være en løsning, selv om døtrene til Bibi nå skal være der etter å ha blitt innvilget asyl. Også der styrker islam seg mer og mer for hvert år.

Uansett bør Bibi og familien få ny identitet, og det bør heller ikke offentliggjøres hvilket land som tar henne imot. Jihadister/mordere i Allahs navn kan flytte like raskt på seg som alle oss andre.

Dette er tiden vi lever i. Vi vet hvem vi skal takke: Stortingene gjennom årene, gammelmediene og de valne i akademia. Vil de våge å ta debatten: Forstår de hva som har gått tapt? Forstår de hva islamiseringen de siste par tiårene har medført av tapt frihet? For hvilket land vil makte å beskytte Asia Bibi og hennes kjære?

Men for at denne debatten skal kunne tas, må man jo ærlig vedkjenne seg at det er noe riv ruskende galt med denne dødelige «religionen», og det sitter nok langt inne i redaksjonene og korridorene på Stortinget.

Tapt terreng kan gjenvinnes, men ikke tapt tid, sa Roosvelt i sin tid. Og tid taper vi hver eneste dag, mens med islam er det totalt motsatt.