Islam

Asia Bibi kan ikke komme til Vest-Europa. For høyt trusselnivå

Dramaet rundt den kristne pakistanske kvinnen Asia Bibbi fortsetter. Mange her hjemme er nok svært positivt innstilt til at den blasfemiforfulgte kvinnen og hennes familie kan hentes til Norge. Storbritannia tør ikke gi henne asyl i frykt for opptøyer. Vår vurdering er at den kristne kvinnen ikke kan leve trygt i ett eneste land i Vest-Europa.

Asia Bibi er frikjent for blasfemi etter åtte års fengsel. I Pakistan er det ikke mulig for den verdenskjente kvinnen å leve. Mobben vil ta loven i egne hender og drepe henne. Dette er ikke en løs påstand, det er en realitet. Salman Taseer ble drept fordi han støttet henne. Imamen i Urtegata i Oslo, Nehmat Ali Shah, støttet morderen og protesterte da morderen ble henrettet. Dette fikk ingen konsekvenser for Shah. Ingen. Altså må man kunne hinte om at denne reaksjonen reflekterer en aksept i moskeens styre for Shahs blodige synspunkt.

Dette er kun én nevnt person her i Norge. Ikke glem hva PST har sagt tidligere, i 2015: Vi har IS-sympatisører over hele Norge. 

Ergo vil ikke Bibi kunne leve i full frihet i Norge.

Så hvem kan sikre Bibi og hennes familie et tryggt liv? Jeg har fundert på dette siste dager, og jeg har landet på denne konklusjonen: Det er mang en potensiell morder i hvert eneste land i Vest-Europa.

Storbritannia frykter «uro»

Ifølge Telegraph skal Bibis støttespillere ha gått ut med denne meldingen: Storbritannia har avslått søknad fra Bibi om asyl. Politisk ledelse frykter nemlig at asyl kan føre til sosial uro, angrep på sivile og at ambassader kan bli angrepet.

Wilson Chowdhry of the British Pakistani Christian Association, said: “Britain was concerned about potential unrest in the country, attacks on embassies and civilians.

“They have not offered automatic asylum, whereas several countries have now come forward. They won’t be coming to Britain. The family will definitely not be coming to Britain.”

Så langt har islamiseringen gått på de britiske øyene. Man får denne opplevelsen: politisk ledelse frykter at Bibi-saken kan være gnisten som får voldelige muslimer til å storme ut i gatene. Myndighetene mister da kontrollen.

Bibi holdes nå i skjul i Pakistan mens det letes etter en internasjonal løsning for henne og familien. Kanskje løsningen kan ligge i Visegradlandene, et tilbaketrukket sted der. Vi vet jo at moskeene ikke akkurat blomstrer der som her på berget.

Uansett bør Bibi og familien få ny identitet, og det bør heller ikke offentliggjøres hvilket land som tar henne imot. Jihadister/mordere i Allahs navn kan flytte like raskt på seg som alle oss andre.

Dette er tiden vi lever i. Vi vet hvem vi skal takke: Stortingene gjennom årene, gammelmediene og de valne i akademia.