Islam

Listhaug vil forby hatpredikanter. Danmark intensiverer det samme

Danmarks Inger Støjberg utvider listen over hatpredikanter som nektes innreise til landet. Sylvi Listhaug har lovet en ny lov mot det samme hatet.

Inger Støjberg har lenge vist at hun handler. Støjberg utformet en liste for en tid tilbake over personer hun mener sprer hat og derfor ikke skal kunne forpeste folk i Danmark fra scener satt opp av arrangører som ikke ønsker landet vel.

I mai i fjor gjorde Støjberg noe ingen andre europeiske land har gjort før henne: Hun la ut en offisielle liste over personer som ikke får sette foten på dansk jord. Dette for å beskytte demokratiet.

Nei til kalifat-tankegang

Listen den gang bestod av seks personer: Mohamad bin Abd al Rahman bin Milhi bin Mohamad al Arefe, Kamal El-Mekki (som har besøkt norske Rabitamoskeens unge, med mer), Bilal Philips, Terry Jones (amerikaneren som liker å brenne koranen), Salman Bin Fahad Alodah og Mohammad Rateb Abdalah Al-Nabulsi.

Støjberg utdypet:

»Som det første land i verden, nægter vi nu offentligt navngivne hadprædikanter adgang. De vil blive afvist og sendt ud igen, hvis de forsøger at indtrænge i Danmark,« skriver hun på Facebook og uddyber i pressemeddelelsen:

»Regeringen vil ikke acceptere, at hadprædikanter kommer til Danmark for at prædike had mod det danske samfund og for at indoktrinere andre til blandt andet at begå vold mod kvinder og børn, udbrede ideer om et kalifat og i det hele taget undergrave vores grundlæggende værdier. Derfor er jeg selvfølgelig også meget tilfreds med, at det nu bliver tydeligt for enhver, at disse personer ikke er velkomne i Danmark,« siger hun i pressemeddelelsen.

Listen vokser

Inger Støjbergs liste har doblet seg siden mai 2017. Siste oppførte er Khalifah At-Thahabi fra USA, forteller Støjberg på Facebook i dag.

Youtube, skjermdump, av At-Thahabi.

Khalifah At-Thahabi er fra i dag erklæret uønsket i Danmark, og vil derfor blive nægtet indrejse, hvis han forsøger at komme her og prædike sit had.

13 på listen

Støjberg og Regjeringen har nå 13 på listen over personer som ikke får innreise til Danmark for å spre sitt budskap. Hun varsler at flere kommer til å bli ført opp på denne listen.

Mohamad bin Abd al Rahman bin Milhi bin Mohamad al Arefe
Kamel El-Mekki
Bilal Philips
Terry Dale Jones
Salman Bin Fahad Alodah
Mohamad Rateb Abdalah Al-Nabulsi
Khalid Yasin
Muhammad Raza
Alparslan Kuytul
Ismail al-Wahwah
Abdullah bin Radi Almoaede Alshammary
Mazin Abdul-Adhim
Khalifah At-Thahabi

Listhaug varsler samme oppskrift

Sylvi Listhaug, innvandringsminister, varslet samme linje i Norge, da det ble avdekket at Said Rageah fra Canada var i januar i år i Norge med oppdrag om å skyve ungdom ut av det norske huset.

Vi har omtalt Rageahs forskrekkelige ideologi flere ganger, som eksempelvis hvordan han oppfordrer muslimer i Europa til skarp segregering fra det omgivende samfunnet. Ikke akkurat i integreringens ånd:

Som muslimer er vi spredt over hele byen. Du har folk som bor i Brampton, du har folk som bor i Mississauga, du har folk som bor i Whitby, du har folk som bor i Richmond Hill. Tenk om vi alle kommer sammen i ett område.

Hva kan du gjøre med samhold? Mye. Du kan endre mye. Du kan endre utenrikspolitikken i dette landet. Du kan endre hvordan muslimene tror. Du kan selv når du trenger hjelp, ringe en muslim og samtidig bidra til det muslimske samfunnet. Brødre i masjid (moskeen) starter akkurat nå et magasin eller en avis som heter Ummah Times. Hva er Ummah Times? I Ummah Times reklamerer alle bedriftene i den islamske ummah. Du trenger aldri mer avertere eller annonsere via kafir (vantro).

Den dagen vi trenger en lastebilsjåfør vet vi hvor vi finner muslimske lastebilsjåfører. Den dagen jeg trenger en drosje har jeg en rekke muslimske sjåfører – ok, plukk meg opp. Når jeg trenger en lege, bare muslimske leger. Når jeg ønsker å ansette noen – bare muslimske arbeidstakere.

Da kan vi styrke oss selv. Dette er den måten, og dette er den eneste måten vi kan eksistere i samfunnet, leve i henhold til islam.

La oss bli en ummah (islamsk nasjon). Send barna til islamsk skole. Ta bilen din til muslimsk verksted og kjøp bil hos en muslimsk forhandler. Hvis du skal noe, spør først om et individ er muslim. Hvis ikke, let etter en muslim – jeg er sikker på at du finner en innenfor det området.

Å Allah, reis islams og muslimers posisjon og ydmyk de vantro og polyteistene!

Vi får forhåpentligvis samme liste

Tidligere i år, sa Listhaug dette: Det er «fullstendig uakseptabelt å invitere personer med et budskap som går løs på våre norske verdier». Listhaug våget å si «norske verdier».

La oss håpe at Norge følger i de danske fotsporene snarest.