Terrorisme og ekstremisme

-Vennen til Islam Net i Norge nektes innreise til Danmark

Khalid Yasin er en av verdens mest kjente og ekstreme hatpredikanter. Amerikaneren og konvertitten mener blant annet at det først blir fred på jord når alle jøder er utryddet. Yasin har stått skulder ved skulder med al-Qaidas fremste på nettet, Anwar al-Awlaki, som ble drept på kommando av Obama-administrasjonen. Yasin er en av flere hatpredikanter HRS har satt et grundig søkelys på gjennom årene. Vi kan dessverre ikke takke hovedstrømsmediene for god drahjelp. Tvert om er det slik at disse avskyelige kreftene har blitt ansett som «pietister», altså ikke farlige totalitære krefter. Danmark setter dog foten kraftig ned nå. Til sammen åtte predikanter er nå på landets liste over «persona non grata».

Danmark setter opp ytterligere to personer på en liste over hatpredikanter som ikke skal få sette sine føtter på dansk jord. Khalid Yasin er en av dem. Yasin har bånd til Norge, akkurat som to andre på listen, Bilal Philips (bånd til Bergen og Oslo), og Kamal El-Mekki (bånd til Oslo).

Foreslo samarbeid med ekstreme krefter

HRS har gjennom årene satt et bredt søkelys på personer som dette, fordi vi mener de er vår tids nazister. For ganske nøyaktig seks år siden, i juni 2011, fløy Islam Net ved Høyskolen i Oslo og Akershus, inn konvertitten Khalid Yasin til sin årlige såkalte «Fredskonferanse». Vi la oss den gang i selen og gravde frem bred dokumentasjon om ekstremismen til Yasin.

«Det går ikke an for en muslim å ha en ikke-muslimsk venn.»

«Koranen har et klart syn på homoseksualitet, lesbiskhet og bestialitet: Dette er avvik, det er umoralsk og hvis de blir tiltalt og dømt, skal de straffes med døden.»

Khalid Yasin er en av de fremste hatpredikantene i verden. For ham er Al-Qaida «frihetsforkjempere». Hans verdensbilde er således en kopi av Den islamske staten, dokumenterte vi i 2011.

Fahad Qureshi, leder Islam Net, på «Fredskonferansen» der han foreskriver fortreffeligheten ved voldelige shariastraffer, akkurat som Khalid Yasin.

Den gang ble Yasin hentet til Norge for å motsi Muhammed-biografien til Halvor Tjønn (sic). Som vi kunne melde:

Islam Net skriver i innbydelsen til Khalid Yasins foredragsrunde at det ikke er ”særlig heldig for samfunnet at Halvor Tjønn har utgitt sin svært misvisende bok om Muhammed (fred være med ham). Denne boken bidrar til å spre fremmedfrykt og islamofobi. Med hensyn til det nevnte, inviterer Islam Net alle nordmenn til åpen dialog om hvem denne mannen – Muhammed (fred være med ham)) – virkelig var.»

Fikk vi drahjelp fra MSM? Nei, Aftenposten eksempelvis forsvarte Islam Net på leder- og kommentarplass som ufarlige, De fremmer ikke en «voldsideologi», hette det, fra avisens egen kommentator, Inger Anne Olsen. På lederplass ble det endog tre år etter vår avsløring av Islam Nets «venn» Khalid Yasin, sagt dette i anledning Regjeringens satsing på å forebygge islamsk ekstremisme:

«Får Regjeringen en organisasjon som IslamNet med på laget, vil de kunne nå inn i mange kriker og kroker.»

Aftenposten ville ha Islam Net «med på laget». Lars Gule så også for seg muligheten for samarbeid mellom myndighetene og Islam Net.

Inspirerte til drap av Lee Rigby

Khalid Yasin var også foredragsholder på Islam Nets «Fredskonferanse» i 2013. Det samme året ble den unge barnefaren og soldaten, Lee Rigby, brutalt drept på åpen gate i England. De to morderne/terroristene fortalte at det særlig var en mann som inspirerte dem: Khalid Yasin.

Ja, dette er ille, og det sier alt om hvordan påståtte ikke-voldelige islamister (Islam Net) og jihadister/terrorister svømmer rundt i samme basseng.

Tvinges inn i niqab

En av Storbritannias verste hatpredikanter heter Kamal El-Mekki. Også han har vi viet bred oppmerksomhet, ettersom han har blitt invitert til Norge av Det muslimske brorskapets fremste moské i Norge, Rabitamoskeen. Han ble i forrige runde (mai i år) satt på listen over hatpredikanter som ikke får komme til Danmark og spre sitt ideologiske mørke. El-Mekki har blant annet en skole i England, der jentene opp til 11 år er pålagt hijab, etter 11 år niqab, endog utenfor skoletid. Han forbyr jenter å behandles av mannlige leger. Han forbyr dem å svømme hvis det er en mannlig badevakt eller ikke-muslimsk kvinne tilstede og nekter dem å bruke tamponger.

Kvinner har ikke lov å reise lenger enn 48 miles uten følge av sin mann eller en nær slektning og skal holde seg hjemme med mindre hun absolutt må ut.

Flerkoneri er derimot tillatt. Å latterliggjøre polygami er ifølge han det samme som å være vantro. En kvinne har ikke lov til å nekte sin mann sex og det er forbudt å ha nære, intime forbindelser med eller kjærlighet for ikke-muslimer. Det er heller ikke lov å sitte, spise, leve med eller omgås vantro. Og han er selvsagt for den obligatoriske steiningen ved utroskap og for amputasjon ved tyveri.

Også i 2015 satte HRS søkelys på El-Mekki, da det kom frem at en ny organisasjon, Norges Unge Muslimer, som sorterer under samme Rabitamoskeen/Det islamske forbundet, hadde invitert El-Mekki til å holde foredrag i lokalene til Kube videregående skole. Dette fikk rektor ved skolen til å sette foten ned, virkelig en seier for HRS.

Jeg antar debatten om forbud for slike predikanter, eller hva man skal kalle disse ideologisk avskyelige kreftene, presser seg frem også i Norge. Merk hvor like ideologisk Khalid Yasin og de unge i norske Islam Net er.