Innvandring

Skal du stoppe sheikenes inntogmarsj, justisminister?

For tre år siden skrev vi for første gang om Khalid Yasin, den amerikanske konvertitten som reiser rundt som del av en skremmende stor gruppe av "lærde muslimske sheiker" og hjernevasker ungdom i politisk islam. Skal den politiske foten settes ned for ekstremistene?

Khalid Yasin var hovedtrekkplasteret da Islam Net i Oslo i fjor arrangerte sin årlige ”Fredskonferanse”.  Yasin får i disse dager «æren» av å ha inspirert en av de to mennene som drepte den britiske unge barnefaren Lee Rigby, ved først å kjøre ham ned bakfra med bil og deretter maltraktert han til døde med slaktekniver mens de ropte «Allahu Akbar!».

I rettsaken mot dem viste de to drapsmennene (begge konvertitter til islam) ingen anger og påpekte at de var «Allahs soldater». De ble dømt til livsvarig fengsel – minstetid 45 år.

Khalid Yasin har tydeligvis gjort et sterkt inntrykk på de to unge slakterne. Han gjorde et sterkt inntrykk på meg første gang jeg så han, også – i dokumentaren «Undercover Mosque«.  For det er nettopp med slaktekniv han ønsker å løse en del problemer – når hans islamske samfunn basert på sharia blir innført.

 – Folk skal offentlig få se avkutting av hender, hoder som ruller i gata etter halshogging, korsfestelse og pisking, sier han på opptaket i dokumentaren, – for det har en svært moralsk forebyggende effekt.

Khalid Yasin kom hit til Norge – til IslamNet, både i juni 2011 og til «Peace Conference 2013».

Det var mens jeg led meg gjennom et par av de mange og lange foredragene hans på YouTube, at jeg skjønte hvordan og hvorfor politisk islam over hele verden har fylt et vakuum – etter at kommunismen og sosialismen ble «kastet på historiens skraphaug», og ungdom i opprør mot det bestående og en urettferdig verden, ikke hadde noen alternativ ideologi om et idealsamfunn å følge. 

For islamistene presenterer en ferdig, altomfattende løsning; innføring av det idealiserte, verdensomspennende khalifatet, basert på sharia. For muslimsk ungdom, som allerede er hjernevasket i religionen islam på koranskole og i moské, er ikke veien lang til politisk islam, og de frelste konverittene finner, som Lee Rigbys drapsmenn uttrykte det: «mening med livet» med islams enkle løsninger på alt.

Eller som Khalid Yasin forklarer i et intervju:

– Et folk som ikke styres av sharialover er et lovløst folk. I islam finnes ikke noe skille mellom kirke og stat, eller mellom religiøse og sivile lover, fordi lovene ikke er skapt av mennesker, men av Allah. Utviklingen av lover ellers har alltid hatt noe med mennesker å gjøre, men det er ikke tilfelle i islam. Loven er en inspirasjon fra Allah. Det er Skaperen av mennesket som er den beste lovgiver og ikke menneskene selv.

«Muslimer, hvorfor er dere skamfulle over å snakke om khalifatet» spør han i et foredrag.

I løpet av de tre årene siden jeg “ble kjent med” Yasin, har ufattelig mange norske ungdommer blitt hjernevasket i politisk islam i Norge og de er overhodet ikke skamfulle over å snakke om sharia og om innføring av khalifatet.

Vi hadde for kort tid siden en artikkel hvor vi satte søkelys på en del av disse sheikene som reiser verden rundt og som regelmessig kommer hit som foredragsholdere i moskeer og muslimske foreninger. Et styremedlem i Rabitamoskeens ungdomsgruppe, Rabitas Unge, var ikke fornøyd med avsløringen vår, og i en tråd på facebook som han la ut, sies følgende:

«Dem har listet alle de populære sheikhene.»

Ja, vi listet alle de populære sheikene. Flere av dem er nektet adgang til en rekke land, fordi de, i likhet med Khalid Yasin, knyttes både til terrorhandlinger og «hellig krig».

Det bør derfor eksempelvis ikke komme som noen overraskelse at norsk ungdom som tar eksamen på nettuniversitetet stiftet og drevet av ekstremisten Bilal Phillipskommer ut med eksamenspapirer i ene handa og etter hvert kalasjnikov i den andre.

Både Islamic Cultural Centre i Oslo og den største moskeen i Bergen, Bergen Moské, er stolte eksamenssentra for ekstremistutdanningen til Bilal Phillips.

Derfor ble jeg ikke overrasket da PST forleden meldte om et stort antall syriske jihadister også fra Hordaland.  Ikke når den største moskeen i Hordalands største by tilbyr undervisning ledet av en sheik som er nektet adgang til Kenya, for oppfordring til terrorhandlinger – likeledes til Canada, Australia, Tyskland og Storbritannia. USA deporterte ham i 2004. Han argumenterer svært avansert for selvmordsbombing og var også knyttet opp mot diverse bombetilfeller i New York på 90-tallet – da han var en nær bekjent av de mistenkte nøkkelmennene.

Nå står IslamNets «Peace Conference 2014» snart for døren. Første gang vi skrev om Khalid Yasin var han en av hovedattraksjonene og IslamNet var en liten gruppe studenter. Nå har shariaforkjemperne i IslamNet en tilhengerskare på over 13.500 på sin lukkete FB-gruppe, hvor publisering av divergerende meninger er strengt forbudt.

Profetens Ummah får ca ti nye medlemmer i uka på sin lukkete FB gruppe – de var 1.638 sist jeg sjekket. Der poserer man med kalasjnikov i ene handa og eksamenspapir/ koransitat i den andre.

De som ikke allerede har reist i hellig krig til Syria, for å sloss mot de ”vantro shiamuslimene”, gleder seg nå til å delta på den årlige «Peace Conference» 12-14 april.

Dit bør du også gå, justisminister Anders Anundsen, og sjøl møte et utvalg av «de populære sheikene», oppleve kjønnssegregeringen og se de tildekkete jentene i fotside kåper, hijab og niqab. Det blir sikkert flere ansiktstildekte jenter i Norge etter årets konferanse, for en av de lærde sheikene som kommer i år, Saeed Algadhi, forordner full ansiktsdekking på kvinner.  I tillegg nekter han kvinner å være alene i et rom med menn uten at ektemannen er tilstede.

Still fordragsholderne og deltakerne spørsmål om jihad, dødsstraff for blasfemi, for frafall fra islam og for homofili. Om synet på jøder, om vennskap med vantro, om ummah, innføring av kalifatet, sharia og martyrdød. Deltagelse på én «Peace Conference» vil gi deg mer opplysning om hvor og hvordan «radikaliseringen» foregår og hvor jihadistene fostres enn et utall «radikaliseringsutvalg».

For når Allahs lover skal gjelde og hans representanter gir seg selv både dømmende og utøvende makt her på jorda, er det få som tør å utfordre dem.

Ingen jøder demonstrerer utenfor Rabita til Basim Ghozlan, mot denne moskeen og mot fatwaene fra moskeens religiøse internasjonale leder og forbilde, som vil ”avslutte det Hitler startet på”.

Ingen ateister demonstrerer utenfor Minhaj, mot denne moskeen og moskeens religiøse leder og overhode, som vil slakte enhver blasfemiker som en hund, og har fått det innført ved lov i Pakistan.

Ingen homofile demonstrerer noen gang utenfor noen moskeer mot noen muslimske ledere som åpent sier at alle homofile fortjener dødsstraff under islam. Jeg trodde nesten hele homobevegelsen var lagt ned og ble overrasket da jeg så de demonstrere mot Putin. Det er imidlertid svært forståelig at de ikke tør demonstrere mot islamistene.

Ingen går i tog 8. mars eller har én eneste parole mot politisk islams ideologiske undertrykking av kvinner og barn, som fører til at kvinner stenges inne, tvangsgiftes i ung alder, utsettes for polygami og pakkes inn som svarte søppelsekker – alt ifølge Allahs regler og kvinnesyn.  

Frihetselskere og demokratiforkjempere har i årevis blitt truet og/eller fått rasiststempel hvis de protesterer mot disse antidemokratiske enorme kreftene. Noen er modigere enn andre, men mange skriver under psevdonym, andre bor på hemmelig adresse.

FrP har vært en ensom svale blant de norske politiske partiene når det gjelder forsøk på å stoppe politisk islams utbredelse. Vil du nå som justisminister forsøke å stanse sheikenes inntogmarsj og deres lovgivende, dømmende og utøvende makt, Anundsen?

Her er en del av forslagene  (nettkronikk hos Aftenposten), som HRS har presentert for Anundsens såkalte ”Radikaliseringsutvalg”. Utvalget skal levere tiltak i slutten av dette halvåret.