Den kulturelle revolusjonen

Erna i minnestund sammen med imam som støtter drap av blasfemikere

Igjen går Erna Solberg i den ideologiske fella, nå ved å stille seg opp i moské i Bærum sammen med en ekstrem imam. Imamen har et langt rulleblad som helstøpt shariafanatiker, som inkluderer uttalt støtte til morder.

10. august var det 1-årsdagen for Philip Manshaus stesøsterdrap og deretter angrep på Al-Noor-moskeen i Bærum. Vi stusset med en gang vi så NTBs foto fra minnestunden i moskeen, anført av flere statsråder (Iselin Nybø, Jan Tore Sanner og Abid Raja), pluss statsminister Solberg. Mannen med fullskjegg helt bakerst minner da mistenkelig om Nehmat Ali Shah som i snart 30 år har vært ledende imam i den skandaløse moskeen Jamaat ( Jamaat-e Ahl-e Sunnat) i Urtegata i Oslo, tenkte vi og zoomet inn fotoet.  Jo, det må være han, mente vi. For å sikre oss at vi hadde rett, sjekket vi hvem denne Al-Noor-moskeen i Bærum faktisk er. Og, jo da, den er en direkte avlegger av Jamaat-moskeen i Oslo. 

Foto: Heiko Junge/NTB scanpix.

Dette tok det oss bokstavelig talt sekunder å kunne konstatere. Men ikke ett eneste kritisk ord i samtlige medier i Norge. Samtlige. Erna Solberg, med sine statsråder, stiller seg altså andektig opp i moskeen med denne ideologisk ekstreme gruppen menn. For her er rullebladet til lederen av Jamaat-moskeen i Oslo, Nehmat Ali Shah fra Punjab, som er hjertelig velkommen i Bærum-moskeen:

Støtter morder

Vi begynner med at denne imamen åpent støttet Mumtaz Qadri som drepte guvernøren Salman Taseer i 2011, en sak som fikk hele verdens oppmerksomhet. Taseer ble drept med 28 skudd på høylys dag fordi han var motstander av blasfemilovverket i Pakistan, som har døden som strafferamme.

Fem år etter drapet ble Qadri – livvakten til Taseer – henrettet av pakistanske myndigheter for nedslaktningen av ham han skulle beskytte. Da dro Ali Shah sporenstreks til Pakistan og tok del i massedemonstrasjon mot henrettelsen, der støtten til Qadri har helhjertet. Ali Shah holdt også en appell under demonstrasjonen i Rawalpindi, nabobyen til hovedstaden Islamabad. Han var der «bare» for «å si min mening og for å representere alle pakistanere og muslimer i Norge». Alle pakistanere og muslimer i Norge, ikke snaut, gitt.

Oslo-imamen Nehmat Ali Shah (fremst til venstre), som også driver koranskole for barn, under demonstrasjonen i Pakistan i 2016.

Like etter dette holdt samme Ali Shah en appell utenfor den pakistanske ambassaden i Oslo. Der ble samme støtte til Qadri fremført av flere titalls pakistanske menn. Tross dette ble han ikke avsatt som imam. Og det at han nå inviteres til Bærum-moskeen, sier nok sitt om hva holdningene til blasfemi (med mer) er der.

Jamaat-moskeen er for øvrig Aps Khalid Mahmoods foretrukne, men heller ikke han ville avsette imamen etter disse to skandalene.

– Kan ikke forvente annet enn helvete

Første gang denne imamen gjorde seg bemerket i norsk offentlighet var for 18 år siden. Norskpakistanske Jeanette oppsøkte Ali Shah med skjult mikrofon.

Her er et par «høydepunkt» fra Ali Shahs befalinger til Jeanette, og sett dette opp mot trylleformularene «integrering» og «mangfold»:

Ali Shah: «Det er bare muslimer som gifter seg. Du må forstå at alle andre folk bare gjør synder. De nyter forbudte gleder for bare få dager.» (…) Du må se at blant nordmenn finnes det ikke noe familiesystem … (du) må ha sett at nordmenn ikke har noe samhold i familien. Den ene dagen er de sammen med en person og neste dag er de sammen med en ny en. De av dem som er gift, sier også ifra til sin kone at dersom de har lyst på en venninne i kveld, så skal de ta henne med seg hjem.»

Jeanette: «Pappa påstår at de som gifter seg med ikke-muslimer, kommer til å havne i helvete. Er det korrekt?»

Ali Shah: «Ja, det stemmer. Forlater man sin religion så kan en ikke forvente noe annet enn helvete… Himmelen er begrenset bare for muslimer.»

Ali Shah: «Det Gud vil fra mennesker, er ikke mulig å oppnå i et flerkulturelt samfunn. Med så mange trossamfunn omkring, forsvinner forskjell mellom dyr og menneske. Når mennesket lever livet uten tro og respekt, så lever det akkurat som dyr.» (…) «Hvis man gifter seg med en ikke-muslim, ødelegger man meningen med livet. Det er som om en sau treffer en annen sau og tilbringer litt tid sammen, uten tro eller verdier å leve opp til…»

Neste aktKnivstikking og balltre under fredagsbønn i 2006. Seks personer skadet. Også knivstikking på utsiden av moskeen samme dag. En av de involverte var Aps Khalid Mahmoud.

Gahr Støre i moskeen om «anti-islamske holdninger»

Tredje akt 2007: Utenriksminister Jonas Gahr Støre på stemmefiske i Ali Shahs moské:

«Siden jeg ble utenriksminister, så har jeg invitert representanter for det muslimske miljøet i Oslo til meg – for å diskutere: Karikaturstriden, opplevelsen av økende anti-islamske holdninger, engasjementet i deler av verden som dere er knyttet til, og for å dele tanker om samarbeid og prosjekter som kan trekke med unge mennesker med innvandrerbakgrunn.

Jeg har satt stor pris på disse møtene: Å skape og åpne arenaer for hverandre.

For meg – som medlem av Arbeiderpartiet – så er dette også selve kjernen i vår politikk. At vi alle sammen tilhører et fellesskap. Der vi sammen stiller opp for hverandre. Der vi har ansvar – og plikter. Sammen deler vi det norske samfunnets fellesskap og utfordringer.»

Dette fellesskapet og økende anti-islamske holdninger leder opp til fjerde akt: Svigersønnen til Ali Shah, Farasat Ali Bukhari, som også er imam og som innvandret gjennom å gifte seg med sin kusine her, altså datteren til Ali Shah. På et opptak i Norge på urdu sier denne skolegründeren at de som ikke faster under ramadan skal miste hodet sitt.

Straffen for ikke å faste: døden.

Hvis en person spiser eller drikker offentlig under ramadan, latterliggjør han islam. Og befinner vedkommende seg i et muslimsk samfunn/stat, så skal myndighetene halshogge ham.

Svigersønnen understreket også at «i visse lovskoler tas det til orde for» å drepe dem som «ikke ber sine obligatoriske bønner».

Det var HRS som avdekket dette, og vi ga saken til NRK.

«Dialogen» fortsetter

Femte akt peker tilbake på nok en statsråd for Høyre: Ali Shah var vert for kulturminister Widvey i 2015 da Regjeringen inviterte til dialog med mediene på slep. Dialog om strupeskjæring eller ei, eller hva tror dere?

Sjette akt handler om det uttalte jødehatet. Hitler drepte jødene fordi «de er urolige folk i verden», og islam bakvaskes i mediene «fordi mediene har jødisk bakgrunn». Signert imam Ali Shah og styreleder fra samme Punjab, Ghulam Sarwar.

Sjuende akt: Mer vold. Ali Shah angeripes med  kniv av en av sine såkalte egne. Dette skjer i 2016.

I NRKs innslag forrige mandag, 10. august, fra minnemarkeringen er det statsråd Iselin Nybø (V) som overrekker Mohammed Rafiq og Mohammad Iqbal medalje for «edel dåd» da de forsvarte seg mot Manshaus. – Vi har et felles ansvar for å hindre at dette skjer igjen, sa statsminister Solberg, og etterlyste «åpenhet og kunnskap». Reporter Iram Ansari sa at Solberg mente det var viktig at motforestillingene til folk som kommer med konspirasjonsteorier, de må komme frem for at noe sånn som dette her ikke skal skje igjen. Litt uklart formulert, men med litt velvilje forstår vi hva som sies.

Og hvor var kvinnene?

Vel, hvilke konspirasjonsteorier statsministeren tenker på, fikk vi ikke opplyst. Men vi kan vel tørt (og trygt) konstatere at Bærum-moskeen med sine brødre i Jamaat-moskeen i Oslo, er ideologisk råtne shariareir som mottar millioner på millioner av kroner fra skattebetalerne årlig, Jamaat med nesten 7 millioner i 2018. Den kommunale og statlige støtten opprettholdes hvert eneste år – tross (minst) en imam fra gjørma. Og vi kan konstatere at det er mager interesse fra MSMs side om «åpenhet og kunnskap» rundt moskeer og imamer som vil Norge alt annet enn godt.

Det er en sann kulturell revolusjon vi opplever i landet vårt, og den ruller hele tiden i en retning – Mekka.

En liten – men også talende – anmerkning til slutt: Kun norske ikke-muslimske kvinner fra regjeringsapparatet og lokalpolitikken var til stede under markeringen i hovedsalen. Ikke en eneste muslimsk kvinne var å se. De befant seg på moskeens kjøkken for å servere deltakerne tørt og vått? Og denne forsamlingen stiller altså norske toppolitikere opp som støttespillere til. 

Konklusjon: Erna Solberg trenger kompetente rådgivere, som beskytter henne mot å havne i offentlige situasjoner med det mest unorske og udemokratiske man kan tenke seg på denne kloden.