Den kulturelle revolusjonen

Vil NRK ønske oss en god pinse? Svaret er nok et nei

Islam har fått den beste sendetiden i statskanalen den siste tiden. Hvorfor får ikke kristendommen samme opmerksomhet nå som pinsen er der? Det spørsmålet er det nok mange som lurer på.

I august i 2017 eksploderte debatten i Norge rundt kors og hijab. En programleder i NRK på sørlandet ble nektet å bruke et halssmykke med et kors på 1,4 cm, mens NRKs yndling, Faten Mahdi Al-Hussaini, ble hanket inn som propgramleder – i hijab – for en serie som skulle stimulere unge til å stemme ved valget. Klagestormen mot NRK ble til den største noensinne.

Én positiv ting om islam?

Også siste uken har NRK mottatt mange klager, denne gangen igjen fordi kanalen fremstår som en reklameplakat for islam – eller, kanskje bedre sagt, som en aktiv sponsor av islams fremvekst i Norge: Vi fikk TV-middag med kjendiser i hijab, vi fikk informasjon om hva vi «bør vite om id», og vi fikk direktesending sist søndag av id-feiring. NRK overgikk seg selv med glans i år. Islam skulle feires for alt islam (ikke) er verdt.

Det oppleves så underlig, litt sånn ut av kroppen-opplevelse, å se på denne islam-deggingen. En religion som er ny i Norge, og som kun skaper negativitet. Fortell oss én positiv ting islam har bidratt med. Kun én. Med islam har vi fått kvinneundertrykking, homohat, hat og overgrep mot ikke-muslimer, terror – nå sist sak om terrorfinansiering begått av blant andre en syrer  Norge – et PST som har fortalt om sympati for Den islamske staten over hele Norge, et PST som de siste årene har hatt hendene fulle med å beskytte oss mot Muhammeds tilbedere, hijab fra Lindesnes til Kirkenes, kjortler og lange skjegg like så, kirker og bedehus som «erobres» og blir til moskeer – and you name it. Vi blir rett og slett gjort til fremmede i eget land.

Massepsykose

Det forunderlige er at inntrykket som avtegner seg er slik: Dess mer denne galskapen brer om seg, jo mer jubler NRK, og dertil alle partiledere, som på søndag stilte seg i kø for å ønske en velsignet feiring av id. Det hele fremstår som en massepsykose.

Jeg tror ikke NRKs ledelse er redd for islam, altså ledelsen lider ikke av av reell islamofobi. Jeg tror ledelsen tror at deres handlinger fører til en bedre såkalt integrering, at ved å feire og hylle islam vil muslimer – som er gruppen på bunn av de fleste statistikker – føle seg mer velkomne i Norge. De vil rett og slett integrere seg i det norske fellesskapet, dog med sine små, kuriose, uskyldige, religiøse forskjeller. Noe slikt, tenkes det. Og: Er vi snille med dem, vil de være snille med oss. (Ja, ta den tanken med til norsk ungdom som målrettet utsettes for dominansvold.)

Og NRKs ledelse har nok ikke særlig respekt for kristendommen, ei heller ser det ut til at kanalen forstår det spøtt av hvorfor Norge er et så velfungerende og godt land, mens i islambeltet ser man det motsatte. Anført av den tidligere SV-eren, deretter Ap-er, Thor Gjermund Eriksen, er man nok på stø is ved å påstå det. Venstresidens kamp mot akkurat denne religionen, er godt kjent. Og de vant langt på vei. Kirkene våre står oftest mer eller mindre tomme. Det positive kristendommens forfølgere klarte, var å sparke inn dørene for legal kritikk av mørkemenn, anført av Arnulf Øverland. Det nær sagt drepende resultatet er at i dag er islam og kristendommen likestilte. Av Stortinget. Det er til å bli svimmel av. Islam som har vært en pest og plage for verden i rundt 1.400 år, og som om to år har rundt 1.400-årsjubileum, for det var da Muhammed løftet sverdet i 622 at islam offisielt ble «født». Bare dette faktum burde få folk over hele linja til å bråvåkne. Plynding, vold og drap ga islam stiftelsesåret 622.

Den mest breiale og farligste

Men Norge har tross alt grunnlovsfestet at landet er bygget på den kristne kulturarven. Og vi er tross alt nesten 4 millioner mer eller mindre kristne i landet (mest mindre, men dog, for kristne er nok de fleste sjelelig og identitetsmessig). Hvorfor diskrimineres vi? Hvorfor får ikke vi festhilsener? Det burde noen spørre NRK åpent om.

Nå går vi inn i pinsehelgen, den tredje største festen i kristendommen, etter jul og påske. NRK har så vidt jeg har registrert ikke hatt en eneste fjernsynssending for å fortelle oss om hva pinsen betyr, eller anonnsert at pinsen skal feires med direktesending i helgen. Ei heller kjenner vi til at NRK har henvendt seg til alle partiledere på Stortinget og i regjering og bedt dem sende en videohilsen til oss – det kristne folket – på høytidsdagen 50 dager etter første påskedag.

Det er antakelig flere og flere som ser hykleriet til NRK og kanalens klakkører. Det er antakelig flere og flere som er mektig trøtte av islampropagandaen. Skjønnmalingen av verdens farligste og mest breiale religion som aldri kan få nok av seg selv.

Og som dertil også klarer å få statskanalen til å miste magemål.

Dansken Poul Henningsen (1894-1967), samfunnsrefser, revyforfatter, filminstruktør og arkitekt, sa det så riktig i sin tid:

Fremtiden: Alt hvad folk med ubehag nægter at høre noget om, bliver afgørende for vores vilkår årtier efter.

Vi ønsker dere alle en riktig gledelig pinse i verdens vakreste og fremdeles beste land!