Islam

Vi skal feire islam, sier NRK, med nye milepæler i islamiseringen av Norge.

Aldri før har NRK vært så full av islam som nå i fastemåneden. Det hele avrundes med direktesending i morgen når id skal feires.

NRK har aldri tidligere markert islam og fastemåneden mer enn i år. I morgen skal id feires, avslutningen på fastemåneden ramadan, og NRK følger opp med direktesending. «Festen etter fasten – Id mubarak», heter sendingen. Målet er å skulle styrke et fellesskap mellom muslimer i Norge, og – ikke minst – å oppdra nordmenn/ikke-muslimer til å bli både underdanige islam, men også å gi oss en svært selektiv kunnskap om islam. Det er bare de søte bitene i godteposen NRK trekker frem ved islam i Norge, aldri de sure bitene, til tross for at det er de sure bitene som dominerer innen organisert islam i moskeer og bevegelser.

Alle hjerter gleder seg?

Programlederen under direktesendingen i morgen er nyhetsankeret til Dagsrevyen, Rima Iraki, som gleder seg noe veldig til den historiske happeningen i morgen:

Vi inviterer til fest med god mat, nydelig musikk, og fine og morsomme møter med spennende gjester. For dem som feirer denne dagen, så vil nok ting være litt annerledes i år på grunn av koronasituasjonen. Vi håper dette programmet kan bidra til en følelse av fellesskap – at vi feirer sammen. Og alle er selvsagt velkomne.

Alle er velkomne, heter det, og dette er det samme vi hører fra moskeene i Norge, særlig når det skal reises kontroversielle nye moskeer: Alle er hjertelig velkomne. Selvsagt sier man det, for dette er jo del av islamiseringen av Norge; å få folk til å konvertere til islam og å vise det milde ansiktet utad.

Også nåværende underholdningsredaktør i NRK, Christina Rezk Resar, er i lykkerus:

Det er en viktig dag for mange så det er fint for NRK å være med å speile dette i all den tid de store fellesarrangementene er avlyst.

«Id er stor høytid for mange nordmenn», heter det videre fra NRK.  Prosjektet er så overtydelig som det kan bli: NRK er den fremste aktøren i Norge til å spre islam. Og ikke tro at så veldig mange nordmenn synes dette er kjekt: 59 prosent mener at det er en fundamental kollisjon mellom verdiene i samfunnet vårt og islam. Kun 13 prosent er uenig. 

Sprengkraft som totalt ignoreres

Dette så vi også på tirsdag. Da inviterte NRK fire muslimske kjendiser til program om å bryte fasten, og selvsagt med mer islampropaganda. Det er interessante er blant annet at programlederen var Noman Mubashir, åpen homofil og tilhørende den forfulgte sekten ahmadiyyamuslimer, som ikke anerkjennes som muslimer av sunnni- og sjiamuslimer.

Det var liksom dobbel dose problematikk med sprengkraft, men som ikke var gjenstand for noen som helst oppmerksomhet fra de tre andre, som jeg antar alle er sunni-muslimer: Iman Meskini (Skamserien), Yama Wolasmal (NRK Dagsrevyen), Rawdah Mohamed (modell) og Abubakar Hussain (komiker).

Facebook, Ahmed med tvillingsbroren sin som er i Oslo Ap, sammen med Tahir ul-Qadri som var på Norgesbesøk i 2017.

Nordmenn skal altså ikke få sentral kunnskap: forfølgelse av minoritreter, og endog drap av homofile.

Og i dag fortsetter det: «Seks ting du bør vite om id.» Første intervjuobjekt er han som hyller den islamske fascisten i verdensklasse, Tahir ul-Qadri, leder av Minhajbevegelsen, og denne «nordmannen» heter Yasir Ahmed, informasjonsansvarlig i Islamsk Råd Norge. Tvillingbroren heter Nasir Ahmed, og er i Oslopolitikken for Ap.

Utgangen kan bli fatal

Slikt får du selvsagt ikke vite noen som helst om i kanalen med over 6 milliarder på bok hvert år fra oss skattebetalere.  En tvangsskatt, for om du hiver fjernsynet på søpla, må du betale like fullt.

Når en ideologi som har herjet verden i 1.400 år så til de grader normaliseres, er det grunn til å frykte at enden på NRK-prosjektet, som garantert støttes av Regjeringen og et flertall på Stortinget, kan bli fatalt for vårt demokratis bærende bjelker: likestilling, likeverd, ytringsfrihet og religiøs frihet. Alt dette som maktislam ikke utstår.

Og dersom (eller når) islams halvmåne tas inn i flagget, er det all grunn til å forvente at NRK heiser det nye flagget til topps.

NRK