Fundamentalisme

Despoten Erdogan samler inn penger til moské i Stavanger

Hva sier politikerne og lokale medier? Ingenting.

En leser av Rights.no har sendt oss et foto fra Stavanger som burde vært førstesideoppslag i Stavanger Aftenblad. Men verken lokale eller nasjonale medier bryr seg knapt om hvilke udemokratiske krefter som opererer fritt i Norge.

Leserfoto.

Erdogan-moské i Stvangers sentrum

Stavanger skal få sin første arkitektoniske moské. Rights.no er det mediet i Norge som har avdekket kreftene bak, og som har stilt seg kritisk i en rekke artikler om hva som foregår i oljebyen.

På en plakat på døren til nåværende moské i Verksgate 41, samme adresse som den nye skal reises, kan vi nå lese følgende:

«For å realisere drømmen om en mer moderne moské har vi startet innsamling av midler. Ønsker du å bidra finner du informasjon nedenfor.»

Man kan vippse til «Mevlana Diyanet moské», som i Brønnøysundregisteret er oppført med navnet Rogaland Muslim Forening.

Diyanet er president Erdogans Direktorat for religiøse anliggender, som han styrer med jernhånd og som har tentakler i hele Vest-Europa, inkludert ni moskeer i Norge med 15 imamer. Disse imamene er opplært og utsendt av Erdogans direktorat, der for eksempel taler til fredagsbønner sendes fra Diyanet til imamene.

Lokale medier er tause

Hvorfor er ikke lokale medier på saken? Bryr de seg ikke om demokratiet vårt? Bryr de seg heller ikke om den ideologiske tilstanden i egen by? Bryr de seg heller ikke om egen ungdom som kan bli hjernevasket av disse kreftene?

Hva skal til for at mediene våkner og tar våre liv og vårt samfunn på alvor? For så lenge de sover, sover også politikerne, inkludert hele bystyret i Stavanger som vedtok at den arkitektoniske moskeen i byen skal reises.

Takk til innsender av bildet!