Integrering og integreringspolitikk

Våre politikere tilrettelegger for islam

Skattebetalerne i Harstad tvinges til å finansiere en ny butikk som skal promotere hijab. Dette vedtok politisk ledelse i går, kun med motstand fra FrP. Slik fortsetter det norske hijab-idiotiet, og våre politikere står i front for å promotere dette ekskluderende, segregerende og anti-integrerende plagget. Dertil et plagg som fremmer totalitær ideologi som er i full kamp med Norge og våre tradisjoner og verdier.

En av de mest delte artiklene i sosiale medier siste døgnet var vår omtale av at Harstad kommune antakelig kom til å stemme for at to muslimske kvinner skulle få økonomisk hjelp av det offentlige – les skattebetalerne – til å opprette en klesbutikk som skal promotere hijab og klær fra Midtøsten.

Bare FrP stemte mot

Vår hovedkilde, FrP-politikeren lokalt Kristian Eilertsen, mente at søknaden som rådmann og næringssjef i kommunen hadde gitt sin innstilling til, ville gå gjennom med halleluja-stemning. Og slik ble det i går ettermiddag. syv politikere stemte for, to stemte mot, og de to tilhører FrP.

I en SMS til HRS skriver Eilertsen dette:

«Alle de andre partiene jublet over dette, og varaordføreren fra Venstre gledet seg til å gå i denne butikken. Hun håpet sågar på å finne samiske klær (!) der.»

Og varaordføreren er Maria Serafia Fjellstad.

Kristian Eilertsen, FrP, beklager overfor innbyggerne i Harstad at kommunen bruker deres penger for å bidra til en butikk som blant annet skal promotere hijab. Foto: HRS

Beklager overfor innbyggerne

Kristian Eilertsen er lei seg for at de ikke klarte å stoppe vedtaket.

– Det er tragisk at flertallet i Harstad, med Arbeiderpartiet og Venstre i spissen, gikk inn for dette. Jeg må bare beklage overfor Harstads innbyggere at jeg og FrP ikke maktet å stoppe denne saken, sier Eilertsen til HRS, og fortsetter:

– Jeg spør meg selv: hvilken verden er det de lever i? Man nekter tydeligvis å se realitetene i hvitøyet: dette er de facto en kommunal støtte til salg av hijab. Det er helt utrolig at man med viten og vilje kan stemmer for noe slikt.

Ifølge Eilertsen er det honnørord som «internasjonal», «nisjebutikk» og annet brukes for å kamuflere hva saken egentlig handler om.

– Disse kvinnene må gjerne starte butikken sin, men det er hinsides all sunn fornuft at kommunepolitikerne skal legge til rette for dette med skattebetalernes penger, sier Eilertsen.

Det norske passer ikke deres kultur

Kvinnene som skal starte denne klesbutikken sier rett ut i søknaden at norske klær ikke er noe for dem og deres like fra Asia, Afrika og Midtøsten. De lever altså ikke under mottoet om å integrere seg i Norge.

De er «internasjonale», mens politikerne lokalt ser det som en glimrende idé integreringsmessig at hijab, chador og dets like islamistiske og segregerende klær promoteres i byen i Troms. Slik forklarer kvinnene bakgrunnen for behovet for butikken:

«De finner ikke alltid klær som passer på dems kultur eller tradisjon i Harstad. De fleste kvinner slit med å bestille dyre klær fra utlandet. Vi har tenkt å åpne klesbutikken som selger klær til internasjonal kunder som i utgangspunkt ikke får slikt tilbud i Harstad.»

Et større integrerings-mageplask skal man lete etter. Her er det bare også å minne om imamen i Flekkefjord som mener at kvinner uten hijab skal brennes i helvete, og han i Haugesund som forklarer hvordan foreldre skal manipulere jentebarna fra de er små, 7 år gamle, til å bruke hijab uten å gjøre motstand.

Politikerne i Harstad fremstår som kriminelt naive og bevisst uvitende eller virkelighetsfornektende. Det går ikke an i 2019 med all tilgjengelig informasjon å fortsette med denne kulturelle undergravingen av Norge.