Imam i Norge: -Begynn med hijab når jenta er 7 år

-Begynn å venne datteren din til å bruke hijab fra hun er syv år gammel. Da vil du ikke få problemer med at hun ikke vil bruke hijab når hun er i tenårene.

Alle som fremdeles tror at hijab er noe langt de fleste jenter og kvinner bruker frivillig, har noe å se frem til – bokstavelig talt.

Dette er en video fra Haugesund. Hvis du tror at denne imamen, Abdulrahman Azab, er et unntak fra regelen, tror vi nok du tar grundig feil. Azab, ansatt ved Universitetets senter for informasjonsteknologi (Oslo) som senioringeniør, følger islams grunnleggende tankemønster om jenter og kvinners «renhet» og underdanighet.

Så mye for at utdannelse og jobb fører til «integrering».

Her kan du se videoen.

På videoen ser man Azab gi forsamlingen i moskeen i Haugesund, Masjid Falah-Ul-Muslimeen klar instruks: Hijab er en plikt.

-Begynn å undervise datteren din (i islam) når hun er syv år gammel. Begynn å straffe henne (og sønner) når de ikke følger reglene når de er 10 år gamle. Dere har tre år med læring for at det skal bli en vane for barna, bli noe normalt. Hvis de ikke følger reglene, kan du straffe dem. Hvis du begynner å undervise barna når de er ni år gamle, har du ikke lov å straffe dem når de er 10 år gamle. Det er urettferdig og galt. For det er din feil, ikke barnets feil.

-Hijab er en plikt for kvinner. Derfor skal du begynne å lære henne å bruke hijab når hun er syv år gammel. Dette betyr ikke at du tvinger henne til å bruke hijab hele tiden fra hun er syv år gammel. Men start å lære henne å bruke hijab. Start med å få henne til å like og elske hijaben. Når hun blir 10 år gammel, er hijab normalt for henne. Når hun da kommer i tidlig tenårene, vil du ikke få problemer med å få henne til å bruke hijab; hun opplever at det er normalt. For dette er det vanskeligste problemet for religiøse muslimer i våre land (Norge, min merknad). Vi har et stort problem med jentene våre, og kanskje hustruene våre med hijab. Hvis de nekter (å bruke den), hva kan vi gjøre?

Pofilbildet på Facebook viser Hassan Al-Banna, grunnleggeren av totalitære  Det muslimske brorskapet.