Innvandring

Hele Sverige er et konstant blålys

Det er dramatisk å følge det daglige nyhetsbildet hos broderfolket, Sverige. Som tittelen antyder: Blålysene blinker nærmest konstant over hele landet og hele tiden. Det skytes, drepes, kvinner kastet i døden fra balkonger, islamisme av den voldelige arten har eksplodert i omfang, kvinner voldtas, men politiet ser knapt på anmeldelsene. Ressursene er sprengt, og man prioriterer oppklaring av mindre forbrytelser. Hvor ender denne langt fremskredne nasjonale ulykken?

Jeg husker det så godt: Allerede i 2002 kom begrepet «svenskesyken» på bordet internt i HRS. Den virkelighetsfornektende offentlige svenske «samtalen» var allerede den gang godt synlig for oss som prøvde å forstå den nye virkeligheten knyttet til høy ikke-vestlig innvandring.

Det svenske marerittet

Den gang i 2002 var Fadime Sahindal drept av sin far fordi hun ikke ville gifte seg med en fetter i Tyrkia, men foretrakk kjæresten Patrick. Drapet førte til at følgende galskap kom på bordet, en galskap som vitnet om hvor langt kulturrelativistene hadde klart å tøye strikken – på bekostning av jenters verdighet og beskyttelse mot overgrep: Den svenske politiske (og akademiske?) eliten hadde sørget for en særlov. Den lød noenlunde slik: Innvandrerjenter (selvsagt ikke danske…) kan inngå ekteskap 15 år gamle, og innvandrermenn kan hente ny ektefelle fra land utenfor EU som er 15 år gamle. Ikke nok med det: Myndighetene tillot endog foreldre å sende døtre til hjemlandet og inngå ekteskap der før de var 15 år, og hvis de var gravide ved tilbakekomst til Sverige, ville «ektemannen» automatisk få familiegjenforening med henne!

Du lest riktig. Dette eksemplet illustrerer marerittet Sverige.

Drap og voldtekt

Siste dager er det kommet frem at svensk politi henlegger 13 voldtektssaker daglig (fullbyrdet og forsøk på voldtekt). I løpet av et kalenderår blir dette totalt 4 745 henleggelser, forteller kalkulatoren meg. Andelen anmeldte voldtekter i Sverige har hittil i år økt med 16 prosent fra fjoråret. Politiet prioriterer ikke å etterforske dem. Man prioriterer mindre narkotikaforbrytelser og trafikkforseelser. Det er enklere. Oppklaringsprosenten blir penere på papiret.

Forleden dag ble to kvinner kastet fra balkong i høyblokker. Den ene døde momentant i Södertälje, og en mann ble straks pågrepet mistenkt for drap. Dette skjedde ca 22.55 torsdag kveld. En halv time før, falt en annen kvinne i Uddevalla fra balkong i femte etasje. Hun ligger sterkt skadet på sykehus, og to menn, begge sterkt beruset, ble pågrepet mistenkt for mordforsøk.

I denne boligblokken falt kvinnen fra balkong i 5. etasje. Skjermdump Aftonbladet.

Samme kveld, 16. juni, skytes en man til døde i Göteborg. Han var en av de mest toneangivende kriminelle i bydelen Västra Frölunda, og den nærmeste til en gjengleder som i fjor høst ble skutt til døde i samme bydel. I Rissne ved Stockholm ble også en mann skutt ihjel denne kvelden, og to antatte maskerte gjerningspersoner skal ha forsvunnet på scooter. Også dette drapet fremstår som en utenomrettslig henrettelse.

Frykt for lovens lange arm og respekt for de som bærer det statlige voldsmonopolets uniform, ser heller ikke ut til å være påtrengende blant Sveriges nye ungdom. Det anslås at over 100 unge «engasjerte» seg i voldsomme opptøyer i Trollhättan, forstedet Kronogården, samme torsdag kveld. De unge opptrådte maskert, og de var bevæpnet. To politibiler ble utsatt for hærverk, og politiet måtte ha forsterkninger etter at også de ble angrepet.

Det hele var foranlediget av to gjenger som sloss: den ene somalisk, den andre arabisk, i alderen 13 år til opp i 30-årene. Det heter nå at det pågår en maktkamp om territorium i området. Ja, det var det lykkelige multikulturelle samfunnet sitt det! Mon tro når disse somalierne og araberne kan sette seg ned og drikke kaffe sammen – gjerne også med svensker rundt bordet – slik antropologer og politikere forespeilet oss siste 50 årene?

Voldelige islamisme eksplodert

Man er allerede for lengst mentalt svimmel kun av utviklingen av ovennevnte. Men vi stopper ikke her. Den unike nye forskningsrapporten om svenske jihadister i Syria og Irak må nevnes. En av fire er kvinner, over 100 har returnert, og om lag 300 totalt har valgt jihad i nevnte område, de fleste for Den islamske staten. Potensielt 40 barn av svenske jihadister kan returnere på sikt til Sverige.

Men det er kanskje enda verre enn som så: Myndighetene forteller selv at antall voldelige islamister har eksplodert. Det snakkes om «tusenvis». Majoriteten befinner seg i samme område som har produsert flest jihadister til Syria og Irak; Stockholm, Gøteborg, Malmø og Örebro. Blant disse voldelige islamistene på svensk jord er det dog ikke somaliere mot arabere etc. Islamistene står samlet:

Årsaken til den voldsomme veksten er først og fremst propagandaen fra Islamsk stat, og at krigen i Irak og Syria har samlet islamistiske ekstremister på en måte som ikke har vært sett tidligere. Før var det forskjellige miljøer. – Vi hadde radikaliserte fra Nordafrika, Midtøsten og Somalia, men de var helt adskilt fra hverandre, sier Säpos generaldirektør Anders Thornberg.

I 2010 ble samme gruppe anslått til å bestå av om lag 200 personer. Nå altså «tusenvis».

«Det er en ny situasjon som har blitt alminnelig», sier øverste leder som sikkerhetstjenesten Säpo.

Uår i folket

Sverige skifter ut befolkningen, og det ses også på et annet symboltungt område: Myndighetene blåstempler islamsk skole for barn og unge, som i Borås. På denne skolen peker mange piler i retning av Brorskapets ideologi. Barna skal få full islamistisk opplæring, inkludert bønn fem ganger dagen, hijab, arabisk språkopplæring, med mer.

Da nevner jeg et siste talende moment: Skandinavias største moské som ble åpnet i Malmø i forrige måned. Betalt av wahabbistene i Qatar.

De som har ment at det har vært en konspirasjon å peke på Brorskapets uttalte mål; å bygge et kalifat på restene av et kollapset Europa, må gjerne mene akkurat det. Når man tar en titt over Kjølen, er kanskje ikke Brorskapet helt bak mål?

La oss hente frem 800 år gammel lærdom fra Kongespeilet, det mest storslagne middelalderverket vi har, som handler om en far som snakker til sin sønn om samfunnsmoral og samfunnskunnskap. Myntet på samfunnskollapsen som nærmer seg i Sverige, forklares her nøyaktig hvorfor sette skjer:

Om det kommer uår i folket, er det verre enn uår i landet. Et land kan bli hjulpet om det står vel til i grannelandene og kyndige menn ordner med tilførselen derfra. Men om det blir uår i folket, i landets seder, da følges det av de aller største skader. For ingen kan kjøpe fra andre land seder eller mannevett om det ødelegges eller spilles som før fantes i landet.