Islam

Brorskapet får hjernevaske svenske barn

I Borås får en gruppering med åpne bånd til det totalitære Brorskapet, drive skole som kan huse 550 barn og elever helt ned i førskolealder. Ut fra hva skolen selv forteller om undervisningen, vil elevene få en full islamistisk opplæring. Kommunen prøvde å stoppe planen grunnet frykt for segregering, men ble overprøvd av domstolen. Segregeringen får dermed enda flere føtter å gå på, dertil på bekostning av uskyldige barn.

Det muslimske brorskapet flagger ikke nødvendigvis hvem de er. I alle fall ikke her i Europa. De glir typisk inn i andre grupper. Men at rektor ved Römosseskolan i Borås, Abdirizak Waberi, er en Brorskapsmann, bør det herske liten tvil om. Han er  blant annet tidligere visepresident i Federations of Islamic Organisations in Europe (FIOE). Svenske myndigheter for «samfunnsbeskyttelse og beredskap», bestilte selv en rapport som ble avlevert dem tidligere i år, ført i pennen av terrorekspert Magnus Norell. Her sies dette om Brorskapet i Europa, som FIOE er en del av:

Bland forskare som arbetar med att studera europeiska brödraskapet råder det emellertid ingen tvekan om att det är en de facto existerande rörelse på kontinenten. Svårigheterna för forskarna ligger i att det är en hemlighetsfull organisation som är systematiskt otydlig om vilka som är medlemmar och vilken politisk målsättning organisationen har i Europa. Ett rimligt antagande är att det finns flera aktivister i Europa som är medlemmar i Muslimska brödraskapet. Samtidigt är det rimligt att anta att många är aktiva utan att ha ett faktiskt medlemskap. Det viktiga är inte att någon är medlem utan att man sympatiserar med rörelsens ideologiska utgångspunkter. Den före detta ordföranden för FIOE, Ahmed al-Rawi, beskriver rörelsen som ett ideologiskt nätverk som spänner över flera länder.

Bønn, halal, koranpugging og arabisk

Om ikke muslimske barn i Borås tidligere levde segregerte liv, så legges det definitivt opp til det nå. Her er hva skolen selv forteller på hjemmesiden sin om tilbudet barna får:

Römosseskolan er en muslimsk privatskole. Det innebærer at vi følger Skoleverkets retningslinjer, har islams lære som grunnleggende prinsipp. Praktisk innebærer det at våre elever og personell får mulighet for å be i løpet av skoledagen i samsvar med de fem daglige bønnene. Elevene får islamundervisning i form av både koransitering og fordypet islamlære. Våre elever har til og med klassisk arabisk som et ekstra moderne språk, utover enten fransk eller spansk. For visse elever innebærer det undervisning i opp til fem språk totalt, hvilket er en svært unik fordel for fremtiden deres. framtid. Maten som tilbys på skolen er alltid halal: kjøttet bestilles fra halal-merket leverandører.

Hele skoledagen blir halal, og ofrene er uskyldige barn som skyves ut av Folkhemmet.

 

Slik ser det ut på klassetur for 8. klasse. Ensretting, kan vi kanskje kalle det? Og ikke fortell oss at alle disse jentene har hijaben frivillig på seg.

Islamiseringen av Sverige ser ut til å gå raskt, svært raskt. For kort tid siden kunne vi rapportere at Skandinavias største moské er åpnet i byen som antakelig raskest arabiseres i Norden, Malmö. Prislappen på 30 millioner tok sjeikene i Qatar seg av, med svenske politikeres gode velvilje. Et hvilket som helst despotisk islamsk regime har full forkjørsrett på moskéfronten i skakkjørte Sverige.

Varslet vold

Jeg fatter ikke hvordan dette bare kan fortsette. Opplevelsen er at dersom en kommende ny regjering i Sverige skulle begynne å rydde opp, som å stenge slike ideologisk ødeleggende bolverk, så blir det voldelige opptøyer. For vi er varslet vold fra den ledende Brorskapsmannen i Europa, Tariq Ramadan, som i en bok allerede i 2002 (sic) advarte på følgende (frekke, men antakelig oppriktige) vis:

«Islam er en faktor som det er behov for å ta med i betraktning, og som må regnes med i fremtiden. Hvis denne realiteten blir fornektet, vil det uunngåelig føre til radikal motstand og sammenstøt.»

Ja, jeg tror han.