Islam

Slaver selges via katalog over mobil

Den islamske staten selger nå kristne og yazidi-jenter og -kvinner via prislister og billedkatalog på WhatsApp. Man kan altså bla gjennom katalog på mobilen før man vurderer å møte opp på annonsert slavemarkedsdag. De dyreste er de minste jentene i alderen 0 – 9 år. Samtidig trenes tilfangetatte guttebarn til…

Den islamske staten selger nå kristne og yazidi-jenter og -kvinner via prislister og billedkatalog på WhatsApp. Man kan altså bla gjennom katalog på mobilen før man vurderer å møte opp på annonsert slavemarkedsdag. De dyreste er de minste jentene i alderen 0 – 9 år. Samtidig trenes tilfangetatte guttebarn til å bli krigere fra de er fem år gamle. Når de er 15 år kan de ta seg en sexslave.

Den danske imamen og konvertitten, Abdul Wahid Pedersen, har formulert det slik: «Med islam kjøper du hele pakken.» Det er nettopp dette Den islamske staten gjør: De kopierer islams stifter under velmaktsdagene i Medina. Man kan altså vanskelig kalle Den islamske staten for uislamsk. Det er et brutalt faktum som jeg tar opp i min nye bok som (endelig) ankommer Norge i dag.

Lars Hedegaard er også bokaktuell med tittelen Attentatet, der han gjør langt mer enn å skildre det faktiske attentatet mot han i 2013, som jeg omtalte bredt i et essay, Vi vil leve i vår ånd, i boken Ny vind over Norge (2012). Her peker Hedegaard med humor på alle disse politiske «teologene» (som Obama, Cameron, Børge Brende), som fremmer islam som «fredens religion». Vi er snart kommet dit at islam ikke har noe å gjøre med islam, sier Hedegaard.

Men det har islam i aller høyeste grad. Og islams store problem daterer seg til 622 – 632, da Muhammed løftet sverdet og også ble juridisk og politisk leder. Det er her Den islamske staten (IS) finner sine regler og metoder.

Den eldgamle minoriteten i Irak, yazidiene, og kristne i Sinjar har fått smake denne brutaliteten på verste vis. Flere tusen ble tatt til fange da IS beseiret Sinjar og nærliggende områder i fjor. Vi har tidligere omtalt sexslaveriet av jenter og kvinner, et slaveri man knapt makter å ta innover seg.

Det nye nå er altså WhatsApp på mobil. Man kan bla gjennom katalog over kvinner og jenter som er til salgs.

Prisliste

Prisliste

De som er til salgs nummereres.

IS_Kvinne_alene

Kvinner selges også med barna sine.

IS_Kvinne_tobarn

Slik ser det ut på mobil:

Katalog på WhatsApp

Katalog på WhatsApp

Gutter som er tatt til fange trenes til å bli IS-krigere fra de er fem år gamle. Her er et av barna:

IS_Gutt_5år

Tyrkias statsminister Recep Edrogan, har også uttalt seg i klartekst om hva islam er: Det er ingenting som heter moderat islam. Det er kun islam.

Les mer hos denkorteavis.dk