Den kulturelle revolusjonen

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) fisker stemmer i den terror-støttende imamens moské

Selv har byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap) klokelig latt være å publisere besøket hos den totalitære moskéen Central Jamaat Ahle-Sunnat, men på moskéens egne Facebook-sider er besøket slått stort opp. "Før Iftar snakket politikeren med muslimer og gratulerte alle med Eid. Seinere informerte han alle om kommunevalget sitt om at valget er nær. Dere blir alle bedt om å avgi deres stemme ved kommunevalget" heter det der. Moskéen ledes fremdeles av den terror-støttende imamen Nehmat Ali Shah.

Det spares åpenbart ikke på åpenhet om intensjonen med besøket i Norges mest rabiate moské når byrådslederen tar turen for å spise iftar, måltidet som daglig inntas etter solnedgang i fastemåneden ramadan, med medlemmene i Central Jamaat Ahle-Sunnat etter nok en fastedag. I en lang Facebook-post beskriver moskéen besøket.

Bildekarusellen viser Johansens hjertelige deltakelse, og på ett av bildene kan det tilsynelatende se ut til at han leder en bønn. På et annet sitter han sammen med imamen Nehmat Ali Shah. At han har ledet bønn om de totalitæres stemmer ved det forestående valget til høsten er det uansett ingen tvil om. Når man trykker på den automatiske oversettelsen av teksten, kan man lese som følger:

Ankomsten av en norsk senior politiker til Central Jamaat Ahl-e-Sunnat moskeen i dag. Oslos sjefsminister Raymond Yohansen sa at han takker ledelsen av moskeen og alle fremmøtte for at jeg fikk muligheten til å delta i en så velsignet anledning som din Iftar. Diya Han sa Ramadan Kareem til alle muslimer og gratulerte Eid på forhånd.

Han sa at han setter pris på muslimers tilstedeværelse i Oslo by og at vi alle må gjøre denne byen til en vugge for fred og velstand der våre fremtidige generasjoner kan leve i fred. Han sa at det viktigste i denne forbindelse er å bruke sin demokratiske stemmerett. Han sa at Oslo by er en by for alle religioner og kulturer, og han vil fortsette å arbeide for likestilling for alle raser, farger og tro.

Abdullah, nestleder i Oslo kommune, tilstede sammen med ham og Chaudhry Khalid Mahmood, tidligere rådmann andre. Sammen med politikere, velferds Atashi fra pakistanske ambassade, var også Asif Hameed med dem. Asif Hameed Sahib taler til samfunnet sa at først og fremst er vi alle pakistanere, Pakistan er vårt, vi bør alle gjøre gode ting for landet vårt som vil bringe navnet på landet vårt lys i verden og vi er alle pakistanere her. Som en status og oppfylle din rett og fortell verden at vi er en nasjon. Insha Allah.

Spesiell gjest som kom fra Pakistan. Tidligere Tehsil, tidligere Nazim, respekterte Sadat Nawaz Sahib deltok også i dette programmet. Imam og Khatib fra Central Jamaat Ahle Sunnat. Syed Nemat Ali Shah Sahib, president for Jamaat Ahl-e-Sunnat-moskeen, Khalid Mahmood Sheikh, Mr. Chaudhry Zahid Aslam, Mr. Imtiaz Ahmad Waraich, Mr. Usman Muhammad Boota, Mr. Choudhry Mehndi, representant for Dunya News Aqeel Qadir.

Rådmann Oslo kommune Asad Naseer Sheikh Mr. Sheikh Iftikhar Ahmed Haji Mir Fazal Hussain Sahib Chaudhry Mudassir Ali Sahib Mr. Qari Mahmood ul Hassan Sahib Rana Muhammad Ashraf Sahib Haji Munir Sahib Asghar Ali Sahib og flere deltok i dette programmet. Byråd Oslo Arbeiderparti seniorer Før Iftar snakket politikeren med muslimer og gratulerte alle med Eid. Seinere informerte han alle om kommunevalget sitt om at valget er nær. Dere blir alle bedt om å avgi deres stemme ved kommunevalget. Gjør det.

Oversettelsen gir ikke perfekt norsk, men innholdet er ikke vanskelig å forstå. Byrådsleder Yohansen (sic) uttrykker stor begeistring for både moskeledelsen og islam, og ber de frammøtte gi sin stemme til Arbeiderpartiet ved valget. Det absurde i situasjonen understrekes ytterligere av Asif Hameed Sahibs tale til forsamlingen, der fokus er at » først og fremst er vi alle pakistanere, Pakistan er vårt, vi bør alle gjøre gode ting for landet vårt som vil bringe navnet på landet vårt lys i verden og vi er alle pakistanere her».

Beskjeden er ikke til å ta feil av: Du er også som pakistaner å regne, Raymond Johansen.

Hva Johansen ønsker seg er det heller ikke tvil om. Han vil ha fortsatt makt og er fullstendig avhengig av de muslimske stemmene. Slagordet til Ap for det forestående valget er «Det betyr noe hvem som styrer». Johansen har sågar budskapet klistret på toppen av sin egen Facebook-side.

Men ønsker du virkelig at de totalitære kreftene skal få styre, Johansen?

Rabiat imam og moské

Det er selvsagt ingen kvinner tilstede på stemmefisketuren. Johansen selv har ikke tatt med seg noen kvinnelige kolleger, og de totalitære moskemedlemmene ville aldri tenkt tanken på å ha noe møte i likestillingens navn de heller.

Hege Storhaug har oppsummert moskeens meritter en rekke ganger, men en kort oppsummering kan gjengis fra saken Frata totalitære moskeer i Norge økonomisk støtte og statlig legitimitet, som ble skrevet for et år siden:

Moskeen ledes av imamen Nehmat Ali Shah, en norske statsborgeren fra Pakistan og imam i Norge siden 1991. Han har selv avslørt sitt lite hyggelige verdisett en rekke ganger. Først i 2002 med sine befalinger til Jeanette, oppfanget ved bruk av skjult mikrofon: Ikke-muslimer er som dyr.

Neste aktKnivstikking og balltre under fredagsbønn i 2006. Seks personer skadet. Også knivstikking på utsiden av moskeen samme dag. En av de involverte var Ap-politikeren Khalid Mahmoud.

Tredje akt 2007: Daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre på stemmefiske i Ali Shahs moské: Vi «alle sammen tilhører et fellesskap».

Dette fellesskapet og økende anti-islamske holdninger leder opp til fjerde akt: Den evige jøde. Hitler drepte jødene fordi «de er urolige folk i verden», og islam bakvaskes i mediene «fordi mediene har jødisk bakgrunn». Signert imam Ali Shah og styreleder fra samme Punjab, Ghulam Sarwar.

Femte akt: Mer vold. Ali Shah knivangripes av en av sine såkalte egne.

Sjette akt: Guvernøren i pakistanske Punjab, Taseer, massakreres av sin egen livvakt i 2011. 28 skudd på høylys dag fordi Mumtaz Qadri avskydde guvernørens motstand mot dødsstraff for blasfemi. Det var i seg selv blasfemi – med dødsstraff. Ali Shah demonstrerte mot henrettelsen i Oslo, deretter i Pakistan. Samme Ali Shah var vert for kulturminister Widvey i oktober i fjor da Regjeringen inviterte til dialog med mediene på slep.

I 1998 giftet Ali Shah bort sin 19 år gamle datter til en mann i Pakistan, imam Syed Farasat Ali Bukhari, som dermed fikk familieetablering med henne i Norge. Denne mannen er ikke hvem som helst. Det var han som i 2011 ble avslørt av eget videoopptak på urdu, der han forteller forsamlingen hva islam sier om muslimer som ikke faster under ramadan: De skal halshugges.

Ali Shah har endog hatt æren av å bli invitert med av daværende kulturminister.

Det vakte en viss oppstandelse blant sekulære muslimer da imamen i Norges største moské deltok på hedring av drapsmannen og terroristen Mumtaz Qadri. Mazyar Keshvari, stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet, reagerte sterkt på at imam Nehmat Ali Shah deltok på en minnemarkeringen som ble holdt for terroristen, og det rufsete tankegodset viste seg å ha spredning langt inn i norsk Ap-politikk da Ap-politiker Khalid Mahmood ikke ville svare på om imamen burde kastes eller ei.

Raymond Johansen synes derimot ikke det er noe i veien for å feire Iftar og fiske stemmer i totalitært farvann, så det er vel bare å stemme i:

Ramadan Kareem da, Yohansen.

Hovedillustrasjon: Central Jamaat Ahle-Sunnat/Facebook