Politikk

Skjult opptak avslører lærerens grove propaganda mot FrP og H

I et lydopptak fra voksenopplæring for innvandrere avsløres en lærer som sprer grove 22. juli-anklager mot Frp, og framholder at innvandrerne må stemme Ap for å unngå at "de som ikke liker folk som er brune i huden" kommer på Stortinget. Sylvi Listhaugs rådgiver bekrefter overfor HRS at opptaket er ekte.

Lydopptaket er lagt ut på Sylvi Listhaugs Facebook-side under overskriften Nå er det nok skremselspropaganda.

Som kommentar til opptaket står følgende:

Vi må kunne forvente at lærere er nøytrale i møte med elevene! Vi har mottatt en rekke opptak fra en voksenopplæring for innvandrere, hvor en lærer kommer med ekstreme utsagn om Fremskrittspartiet. Vi har vært i kontakt med flere riksmedier som ikke vil følge opp saken. Derfor legger vi den ut her, slik at dere kan bidra til å spre virkeligheten som finnes der ute i klasserommene.

Vi finner oss ikke lenger i at lærere i norske klasserom misbruker jobben sin til å spre løgn og skremselspropaganda om FrP til elevene. Vi oppfordrer alle som opplever lignende å ta opptak og sende det til oss, så skal det følges opp. Folk som ikke greier å holde seg nøytrale i jobben som lærer bør finne seg noe annet å gjøre. Har du opplevd noe sånt?

HRS har kontaktet Sylvi Listhaugs rådgiver Espen Teigen, som bekrefter at opptaket er ekte, og at Frp kontakter fylkeskommunen som er ansvarlig for opplæringen i løpet av dagen.

Voksenopplæringen

I opptaket hører man lærerens stemme og også en stemme med utenlandsk aksent i bakgrunnen. Her er «lærerens» «voksenopplæring» i sin helhet:

Hvis du mener at det er opp til hver enkelt sin lommebok. Og hvis du i tillegg mener at mennesker med litt brun hud er litt skumle. Så stemmer du Frp.

Til Ap. De hadde sommerleir. Ikke sant? I sommerferien. Behring Breivik. Har tidligere vært i Frp. Hvorfor skjøt han disse menneskene? Han liker faktisk ikke de som er mørke i huden. Og det var ikke slik at alle de som ble skutt var mørke i huden. Men de jobber for at alle mennesker er like mye verdt. Og det strider mot hans verdier.

Det er litt ytterpunktene i… Altså hele velferds-Norge etter krigen. Når vi fant olje og ble en velferdsstat. Ikke sant? Du husker vi snakket om dette i sted? Da er det jo Ap som har drevet. Altså Arbeiderpartiet som har drevet fram Norge. Som gjør at vi har den sterke velferdsstaten i Norge.

Hadde Høyre vært i den posisjonen, så hadde vi ikke hatt det. Det hadde vært mer sånn amerikanske tilstander. Hvor du må kjøpe deg helseforsikring, for å ha råd til ditt og datt. Blir du invalid, eller… Neivel, da får du et ganske bedritent liv.

Så her (blå partier) skal du betale fra egen lommebok for de tjenestene du vil ha. Her (røde partier) passer staten på at alle får skole, alle får helse, alle får sykehjemsplasser.

Enten får vi Jonas Gahr Støre som statsminister. Han er lederen av Ap, som er det største partiet i Norge. Eller så får vi Erna som statsminister, som er leder av Høyre, som er det nest største partiet i Norge. Det er en av de to som blir statsminister. Hvis man stemmer på Frp, så er det en stemme til Erna. Men det er også en stemme til å få mennesker fra Frp inn på Stortinget.

Det er ren skremselspropaganda servert landets innvandrere av en fylkeskommunalt ansatt lærer. Så kan man gjøre seg betraktninger over hvorfor ikke andre medier er interesserte i denne hårreisende informasjonen.