Islam

Muhammed-karikaturer: Vår tids binders og frihetskamp

Organiserte antirasister avdekker hvordan de tenker. Muhammed-karikaturer kalles høyreekstremisme. Men karikaturene seiler nå opp som vår tids binders i den nye frihetskampen på norsk jord.

Vi må innrømme at vi gjorde store øyne da en leser sendte oss tips om at det i Stavanger nå pågår en aksjon mot Muhammed-dugnaden som ordinære samfunnsborgere startet etter drapet på Samuel Paty 16. oktober.

Instagram, 10. november 2020.

På Instagram har «rasisme.i.norge», med logoen «With black lives matter», først lagt ut et foto av en Muhammed-karikatur som er funnet i Stavanger, med påfølgende tekst: «Stavanger denne gangen. Takk til dere som tar tak og fjerner disse når dere ser det. Dere er hverdagshelter», etterfulgt av en stjerne.

Avsenderen angret seg åpenbart, for like etter dette ble det lagt ut ny status. Denne gangen med sladd over Muhammed-karikaturen, samtidig som det bak sladden kommer frem at karikaturen rives ned:

Dette var opprinnelig en gladsak i form av å takke de diverse menneskene som er ute å rydder opp etter andre! Takk til dere som tar tak og fjerner disse når dere ser det. Dere er hverdagshelter⭐️

Den nye statusen kan du se i en videosnutt her.

«Facister» og «barberblad»

Det interessante er også kommentarfeltet under siste status på Instagram. En som kaller seg «mikbacke» skriver:

NB. (Tviler på at tiltakene disse rasistiske høyreekstreme har satt i liv er så gjennomtenkt og omfattende) MEN det er en velkjent taktikk å putte barberblader bak fascistisk propaganda og hatefulle plakater. Så husk, ikke hvis men NÅR du fjerner dette hatet fra gatene våre, bruk en nøkkel, mynt eller malingsskrape!

En som kaller seg «henrik-lama» følger opp:

Sprittusj koster 30,- malingskrape er også effektivt til ca 50lappen. Evt bestill egne klistremerker og sleng over

En annen hjelpsom sjel «arjun_uting» har også et godt råd:

bruk også «hodesiden» av nøklene dine hvis du må skrape slikt av, i tilfellet det er på glass og du ikke har negler til det.

Det er da «prod.revx» kommer inn fra sidelinken:

Syns det er artig at dere visste videon uten å sensurere den først

Islamkritikk = høyreekstremisme i media

Å stå opp for ytringsfriheten og mot religiøs formørkelse, der de første ofrene er muslimene selv, ikke minst kvinnene, er altså høyreekstremisme og fascisme. At et slik tankesett har fått lov til å befeste seg, kan vi ikke minst takke journalister for. Britiske Tommy Robinson, islamkritiker, avdekket dette på en overbevisende måte tidligere i år under besøk i København. Politisk journalist i Berlingske, Hans Skovgaard Andersen, intervjuet Robinson (TR). Det Skovgaard Andersen (SA) ikke visste var at ikke bare hans opptak på mobilen var på, det var også TRs opptaker, med kamera.

Det hele starter idet de to møtes og TR spør journalisten rett ut: – Vil du stemple meg som høyreekstrem?

SA: – Eh, jeg tror jeg vil kalle deg islamkritiker.

TR: – Så du vil altså ikke stemple meg som høyreekstrem?

SA: – Eh, jeg vet at du ikke ser på deg selv som høyreekstrem…

TR: – Vil du, vil du kalle meg høyreekstrem?

SA: – Jeg vil kanskje det.

TR ber journalisten om forklare ham hvorfor han mener at han er høyreekstrem.

SA: – Du er veldig kritisk til islam, og det er normalt sett på som høyreekstremt på den politiske skalaen.

TR ler: – Så hvis du er en ateist, så er du høyreekstrem?

SA er taus, han vrir tankene.

TR: – Så hvis du kritiserer kristendommen, så er du høyreekstrem, eller er det en beskyttet status forbeholdt islam?

SA: – Hm. SA trekker frem underleppa. Tenker. – Jeg er ikke sikker, eh…

TR skratter hjertelig: – Kom igjen, du sa nettopp at du med rette kommer til å kalle meg høyreekstrem fordi jeg kritiserer islam. Ikke sant?

SA: – Det er normen.

TR: – Nei, det er normen i løgnmedia.

Se opptaket av journalisten i Berlingske her:

Vår tids binders

Mer fornøyelig – men også skremmende – blir det ikke. Det var ingen som kjempet hardere mot mørkekreftene i kirka enn venstresiden i sin tid. Nå har denne siden valgt å stå skulder ved skulder med islam.

Dette er vår nye løgntid.

Under andre verdenskrig ble binders brukt som symbol på norsk samhold mot okkupasjonsmakten. En binders i jakkeslaget fortalte omverdenen at «vi holder sammen». «NS og hirden slo tidvis hardt ned på dem som bar slike symboler offentlig», skriver Store Norske Leksikon.

Det er ikke vanskelig å se paralleller til dagens motstand mot shariaislam, og derav Muhammed-dugnaden, som har slått seg ned på norsk jord i moskeer. Muhammed-karikaturer har blitt vår tids binders.

Vi har også fått informasjon i dag tidlig om at Muhammed-karikaturer er hengt opp i Fetsund og Trøgstad. Etter vår informasjon, er det nå observert Muhammed-karikaturer disse stedene i Norge: Lillestrøm, Lørenskog, Oslo, Fetsund, Trøgstad, Skien, Ski, Porsgrunn, Fauske, Trysil, Trondheim, Stjørdal, Gjøvik, Bergen, Haugesund, Kolbotn, og Stavanger. Det kan være flere steder enn dette, da HRS ikke har noe med selve aksjonene å gjøre. Vi rapporterer fra det vi blir informert om.

Takk til leser for tips om Instagram.