Islam

Ekstremister anmelder det de mener er hat

SIAN anmeldes for hat. Selv har de muslimske anmelderne invitert en mann som nektes innreise i en rekke land grunnet ekstremisme. Hvorfor tier NRK om dette?

– Vi har tenkt å politianmelde den hatkriminaliteten som Sian har utført. De har kommet med verbale overgrep mot muslimer og ulovlig satt fyr på Koranen, hevdet Akmal Ali, leder for Muslimsk Union i Agder, til Fædrelandsvennen.

Dette rapporterte også Aftenposten 19. november, og det er egentlig ganske spesielt at ikke avisen gjør noen flere undersøkelser før dette settes på trykk.

Muslimsk Union i Agder = ekstremsime

For hvem har denne Muslimsk Union stilt seg opp sammen med – ved invitasjon? Jo, verdenskjente, ultraekstreme Khalid Yasin, en mann som blant annet mener at terroren mot USA 9/11 (2001), var organisert av USA selv. Hva svarte Muslimsk Union i Agder da dette ble kjent? Her er det – og det er klassisk løgn fra moskéislams side:

– Dette er rare påstander jeg ikke er enig i. Det viser at man ikke skal ta alt for god fisk, og være kritisk. For jeg er ikke kjent med denne siden av ham, sier Akmal Ali.

– Khalid Yasin er en kjent taler fra USA. Han skal være en ganske fornuftig mann, som kjenner dagens problemer om hvordan det er å være muslim. Jeg tror han kan hjelpe våre ungdommer, og inspirere dem til å jobbe og være aktiv på en fin måte. Han skal være en ganske liberal og fin person, sier Ali til Fædrelandsvennen.

La oss se litt på hvem vennen til Muslimsk Union i Agder er, altså Khalid Yasin. Vi har tidligere gravd frem bred dokumentasjon om ekstremismen til Yasin.

«Det går ikke an for en muslim å ha en ikke-muslimsk venn.»

«Koranen har et klart syn på homoseksualitet, lesbiskhet og bestialitet: Dette er avvik, det er umoralsk og hvis de blir tiltalt og dømt, skal de straffes med døden.»

Khalid Yasin er en av de fremste hatpredikantene i verden. For ham er Al-Qaida «frihetsforkjempere». Hans verdensbilde er således en kopi av Den islamske staten (IS), dokumenterte vi i 2011.

Forbilde for norsk ungdom

Khalid Yassin er et stort forbilde for salafistene i norske Islam Net, som har hatt Yasin på besøk i Norge.

Islam Net skriver i innbydelsen til Khalid Yasins foredragsrunde at det ikke er «særlig heldig for samfunnet at Halvor Tjønn har utgitt sin svært misvisende bok om Muhammed (fred være med ham). Denne boken bidrar til å spre fremmedfrykt og islamofobi. Med hensyn til det nevnte, inviterer Islam Net alle nordmenn til åpen dialog om hvem denne mannen – Muhammed (fred være med ham)) – virkelig var.»

(…)

Yasin var også foredragsholder på Islam Nets «Fredskonferanse» i 2013. Det samme året ble den unge barnefaren og soldaten, Lee Rigby, brutalt drept på åpen gate i England. De to morderne/terroristene fortalte at det særlig var en mann som inspirerte dem: Khalid Yasin.

Yasin var også et stort forbilde for de to som drepte den unge barnefaren og soldaten, Lee Rigby, på åpen gate i England.

Yasin er nektet innreise i Danmark, med flere land.

Da er spørsmålet til mediene, inkludert programleder Fredrik Solvang i NRK, som i siste Debatten hadde Muslimsk Union i Agder som «helt vanlig muslim»: Hvorfor hopper dere, NRK med flere, over fakta om ekstremislam?