Integrering og integreringspolitikk

Islamiseringen fortsetter: Kvinnelig politiker tvunget ned i kjelleren i moské

Islamiseringen i Sveriges arbeiderbevegelse ruller videre. Nå kommer det frem at en kvinnelig politiker for Socialdemokraterna (S) ble tvunget ned i kjelleren i en moské mens hennes mannlige kollega holdt valgkamptale for moskeens menn. Ren kjønnsfascisme åpenbarer seg altså i S. Og det er om mulig verre enn det også.

SSU er Sveriges svar på AUF, og er det noe SSU kan oppvise, er det ren infiltrasjon av islamister. Men også moderpartiet sliter med de samme kreftene som arbeider for et islamsk kalifat bygd på restene av Folkhemmet. Dette fikk ikke minst Riksdagens Yasmine Larsson merke på kroppen i valgkampen i Helsingborg i august. S ville satse på stemmer fra muslimer og Larsson var lovet at hun skulle få holde valgkamptale i en moské i byen. Slik ble det ikke. Larsson «ble tvunget inn i et lite separat rom. Der var det et fjernsyn som viste hvordan en mannlig S-politiker fikk holde tale foran moskeens representanter og besøkende».

Det var altså ikke bønn i moskeen, men politikk og stemmejakt. Like fullt praktiseres streng kjønnssegregering som eksempelvis under fredagsbønnen. Hendelsen anses å underbygge påstanden om at S er villig til å svelge brudd på eget verdigrunnlag så lenge det gir dem stemmer, skriver Expressen. For partiet har kjent til forholdene i flere år.

Og merk følgende: Det var ikke Larsson som løp til mediene og fortalte om hendelsen. At hun ikke alarmerte, handler kanskje om redsel for tap av stemmer ved valget i september?

Som i en væpnet strid

Det som avdekkes i Sverige omtales som en falang på innsiden av S og SSU. Falangen, et begrep fra antikken om stridsformasjon, omtales som en «maktbase» i Skånske SSU, som er tungt dominert av ikke-svensker. Og det som skjer er så langt fra verdigrunnlaget til S som mulig. Det uhyre interessante er også at mange av disse rabiate islamistene er medlem av den forfulgte minoriteten ahmadiyyane, en minoritet som generelt anses for å være svært moderat.

Som vi tidligere har skrevet om denne falangen:

Flere medlemmar i SSU Skåne og S-politikere er med i ahmadiyya-bevegelsen og tilhører en moské i Malmö som er blitt «kontroversielle» blant annet på grunn av sine homofobiske uttalelser. Ahmadiyya-bevegelsens imam fortalte nylig til en 5.klasse på besøk i moskeen at griser er homoseksuelle og at den som ikke ber fem ganger straffes av Allah.

Rizwan Elahi representerte denne bevegelsen samtidig med at han var leder for SSU.

– Islam er universalbotemiddel for menneskehetens lidelser, sykdommer og problemer, sa Rizwan Elahi.

Islam er altså fremtiden, skal vi vite.

Langt mer har fremkommet etter at svenske medier begynte å grave i saken. Vi snakker om utvetydig uttalt antisemmitisme, homofobi (som at homoseksuelle har «skittent» blod), og aggresive metoder overfor andre partimedlemmer som får folk til å trekke seg fra partiets ungdomsavdeling i Skåne. SSU-falangen der skal ha røtter i Rosengård-gettoen. SSU Skåne er den største ungdomsavdelingen til S i Sverige. Også i seg selv talende med tanke å fremtiden.

-Kvinner med slør føler seg krenket

For partiet har kjent til forholdene i flere år.

Ändå har falangen belönats och fått inflytande.

Redan 2015 larmade tunga S-profiler i en unik intern rapport om den allvarliga situationen.

Men vad exakt är det partiet känt till?

Partiet visste om truende adferd fra de aktuelle medlemmene, som omtales som «en trussel» mot det demokratiske foreningslivet. Rapporten var signert flere tunge S-profiler. To år senere, i 2017, kom det enda en internrapport om den skånske falangen.

SSU i Skåne mottarbeider at æresrelatert vold tas opp som et tema. En som prøvde å ta dette opp, ble definert som «islamofob». I andre sammenhenger brukes anklager om «rasisme» mot dem som vil berøre dette viktige temaet.

Nesten alle i falangen nektet å delta i Pride med henvisning til «religiøse årsaker», konkret fem deltok av et «tredvetalls» delegater i Skåne SSU. Mens lederen av SSU i Malmø, Tiba Anwi, argumenterer slik for at æresrelatert ikke skal tas opp: temaet skal ikke debatteres på medlemsmøter fordi at «kvinner med slør har følt seg krenket».

– När vi träffades sa hon att jag inte skulle ta upp frågan om hedersförtryck eller driva kampanjer om det. Angående slöjan var hon mycket tydlig med att jag måste ändra mina värderingar och inte debattera denna fråga öppet, för annars var SSU inte en plats för mig.

Falangens medlemmer forfremmes

Expressen kan også avdekke at flere av falangens medlemmer har klart å gjøre rask karriere i moderpartiet. Slik har det gått for SSU-falangen, skriver avisen.

  • Mansour Ahmed, ordförande SSU Skåne, tills nyligen ordförande för LO Helsingborg, ledamot i kommunfullmäktige samt arbetsmarknadsnämnden.
  • Electra Ververidis har en avlönad heltidstjänst som distriktssekreterare på SSU Skåne och står på listan till Regionfullmäktige.
  • Teba Awni har arvoderade nämndsuppdrag och står på listan till Regionfullmäktige.
  • Malik Chaudhry, har arvoderade nämndsuppdrag och står 5:a på Socialdemokraternas lista till Regionfullmäktige.
  • Khloe Abdel Wahab, med på listan till Regionfullmäktige.
  • Mediha Ahmadi Pir Hosseinian, sitter i kommunstyrelsen, har arvoderade nämndsuppdrag och är 8:a på Riksdagslistan.
  • Rizwan Elahi, 11:a på S lista till Riksdagen.

Ingen av de nevnte vil uttale seg til Expressen. Som vi ser består falangen av både kvinner og menn, noe de som mener at bare vi får flere kvinner inn i moskéstyrene i Norge, blir alt så meget bedre, burde merke seg. (Noen vil vel leve med livsløgnen uansett hva som legges på bordet av fakta.)

Og når en S-profil hyller Erdogan som «kongen» og «den store lederen», hvilket Sedat Arif i Malmø har gjort i flere år, ja, så kan han ikke «detaljnivået» i Erdogans ideologi og styresett, er forklaringen.

En tidligere kandidat for S til Riksdagen sier at S ikke vet hvordan de skal håndtere den nye religiøse arbeiderklassen på innsiden av partiet.

 Det är vidrigt hur vi betett oss i den här valrörelsen. Att vi tillåter oss att gå flera hundra år bak i tiden. Det är allvarligt.

Og er det noen som tror dette ikke foregår i Ap i Norge? De må gjerne leve i den troen, men vi har jo avslørt eksempelvis en en mann i Oslo bystyre for Ap som er en nesegrus beundrer av Tahir ul-Qadri, mannen som jobber intenst for et gjennomislamisert Pakistan i dag og på sikt en klode under islams fane.

Og Oslo Aps Bashe Musse klarte i beste sendetid i NRK å avdekke at Ap også er infiltrert av den islamske æreskulturen, der løgn er grei skuring, og der det å snakke ned overgrep og å dekke over overgrep (dertil mot barn) er samme greie skuringen.

Velkommen til fremtiden. Den trojanske hesten er allerede på innsiden av norsk politikk også.