Islam

Islamiseringen av Ap

Aps representant i Oslo bystyre, Nasir Ahmed (34), hyller Tahir ul-Qadri, mannen som ønsker en verden underlagt islam. Ahmed lar seg avbilde med Qadri, og omtaler han i rosende ordlag. Dette skjer bare dager etter at byrådsleder Raymond Johansen (Ap) omfavnet Brorskapets fremste mann i Norge, Basim Ghozlan, under id-feiring i Oslo.

Tahir ul-Qadri var nylig i Norge på konferanse til den verdensomspennende totalitære bevegelsen Minhaj ul-Quran som han er leder for. Der var også Sylvi Listhaug, som plasserte det ideologiske skapet til islamisten Qadri direkte fra talestolen. Qadri står nemlig for et shariastyrt samfunn på alle nivå, og han avskyr derfor sekulært, vestlig lovverk og vårt levesett. Dette har han eksempelvis forklart i boken, Islamic Penal System and Philosophy.

-Henrettes som en hund!

I muntlig tale er Qadri litt mer løssluppen enn i bøker, særlig foran et urduspråklig publikum:

 «Jeg klarte å få gjort det til en lov at den som begår blasfemi muslim eller ikke-muslim, mann eller kvinne jøder, kristne, hinduer elle uansett hvem, uansett hvem av dem som begår blasfemi skal de staffes med døden!»

«Mitt andre synspunkt var at den som er frafallen fra islam kan gjerne angre, men det gis ingen mulighet for anger og tilgivelse for blasfemi mot profeten – vedkommende må henrettes umiddelbart!»

«Jeg kjemper en kamp for å stenge alle muligheter for blasfemi ute og de som åpner munnen; muslim, jøde, kristen, vantro, mann eller kvinne vil bli henrettet som en hund!»

Ap og Qadri

Et fortvilet medlem av Arbeiderpartiet sendte oss dette fotoet, tatt fra Facebook-veggen til bystyrerepresentanten i Oslo Ap.

Her poserer Ahmed sammen med Qadri og sin tvillingbror. Teksten og fotoet etterlater vel ingen tvil om Ahmeds sympatier.

 Nasir Ahmed til høyre i bildet. Skjermdump FB.

Som man ser av bildet, er det sannsynligvis tatt ved en privat enebolig. Det er i alle fall ikke mye som tyder på at det tatt på konferansen i Sarpsborg (4.-6. august) som ble avholdt på Quality Hotell.

28. august sendte jeg Ahmed en melding på Facebook (som han er aktiv på nesten daglig), der jeg spurte om følgende: «Kan du opplyse hvor dette fotoet er tatt? Er du og din tvillingbror medlem av Minhaj? Har du noen verv i denne bevegelsen?»

Jeg har ikke fått svar.

Ahmed opplyser for øvrig på Faceboook at han jobber som «prosjektleder i politiet».

Joviale Raymond

Sist søndag var det avslutningen av «store id» og Raymond Johansen, byrådsleder for Ap, så vi i svært varm omfavnelse av Basim Ghozlan, forstander i den fremste Brorskapsmoskeen i Norge.

Omfavnelse for fremtidens Norge.

Det er et underlig skue å se hvor tett Ap er på totalitære krefter som står i strid med enhver verdi Ap er tuftet på. Jeg vil anta dette er situasjonen landet over, og det samme i eksempelvis andre storbyer i Europa. Tower Hamlets, bydel i London, er kanskje det fremste eksemplet på denne infiltreringen

Ap sentralt burde kanskje bestemme seg for å se nærmere på – ja, kanskje ta et oppgjør – med representanter som beveger seg i/er medlem av slike ekstreme krefter? Eller er partiledelsen redd for at det kan føre til tap av velgere?

Det hadde vært svært interessant å få en oversikt over muslimer i norsk politikk og deres tilhørighet til moskeer og islamske bevegelser. Jeg tror vi kunne fått oss noen verdimessige overraskelser.

Bare så det er gjort klinkende klart: Hvis en ansatt i HRS hadde vært medlem av en gruppe/bevegelse med verdier som er i full kollisjon med frihetsverdiene, så hadde tilknytningen til HRS vært kortvarig.