Islam

Den norske staten sponser budskap om kvinnehat, voldtekter og drap

Lørdag kveld samler folk seg hos Lørenskog Muslim Senter for å lytte til en ekstremist i Pakistan. Verken gammelmediene, Stortinget eller Regjeringen bryr seg. Men alle tre nevnte er fryktelig opptatt av integrering. Skjønn det den som klarer det.

Tidligere denne uken kunne vi avsløre at en ekstremist fra Pakistan som blant annet støtter drap av ahmadiyya-muslimer, er invitert til Norge og Skedsmo. Orya Maqbool Jaan (staves også Jan) skulle holde foredrag førstkommende lørdag i Strømmen i regi av Zohra Manzoor Welfare Society. Jaan mener at mennesker skal halshugges om de ikke tror på Muhammed som siste profet, noe ikke ahmadiyya-muslimene gjør. Han kvinnesyn er også horribelt.

Dette «veldferdssenteret» hadde invitert en intetanende Boye Bjerkholt som æresgjest. Bjerkholt er leder av Akershus Venstre og er også varaordfører i Skedsmo. Bjerkholt trakk seg tvert da han ble informert om Jaans ekstreme holdninger. Rektor ved en skole i Strømmen som hadde stilt sine lokaler til disposisjon, reagerte også prompte da hun ble informert: Sandra Kristina Hansen avlyste arrangementet til moskeen som ble stiftet  2016.

Bilde fra Facebook-siden til moskeen i Lørenskog.

Men de organiserte pakistanske muslimene vet å snu seg raskt og søke hjelp hos sine «brødre». Nå stiller Lørenskog Muslim Senter opp med nødhjelp. Lørdag kveld kl 18 åpnes dørene for «velferdssenteret». Moskeen har tre ansatte, ifølge Purehelp.no. Jaan skal opptre på direktesending fra Pakistan.

Hvor mange skattekroner moskeen eventuelt mottar i statlige og kommunale skattekroner, har vært noe komplisert å få sjekket opp fra de dype skogene der denne signaturen befinner seg. Men det skal vi prøve å få orden på til uken.

Skandale-imamen i fri dressur fremdeles

Vi merker oss også med interesse at ekstremisten i Urtegata, skandale-imamen Nehmat Ali Shah, deltar på arrangementet i kveld klokken 18. Denne imamen i stormoskeen Central Jamaat Ahle-Sunnat, støttet senest i 2016 drapet på guvernør Salman Taseer i 2011. Han er en jødehater, som også avskyr det norske samfunnet intenst, og Vesten som sådan. Han svigersønn, importert gjennom arrangert ekteskap, synes dertil det er en god idé å halshugge muslimer som ikke faster.

Detaljene kan du lese her.

Men husk: Vi, altså vi, skal bli mye bedre på integrering. Bare spør mannen bak det store «integreringsløftet», statsråd på feltet, Jan Tore Sanner.

Hvor mange tror politisk ledelse de fortsatt klarer å bedra nå som vi skriver 2018 og disse forholdene har vært omtalt år ut og år inn? Dertil merker nok folk seg at denne ekstremismen ikke får en eneste konsekvens for de aktuelle slaskene som hover inn millioner av skattekroner hvert år. Men å kutte 30 prosent i det lille budsjettet til HRS, se det klarte samme Sanner.

Takk til Sekulær Allianse for tips!