Islam

Bokbombe: -Om to generasjoner er Vesten utslettet av islam, sier tysk økonom

Mannen bak etterkrigstidens mestselgende bok i Tyskland, "Tyskland avskaffer seg selv", er ute med nok en brannfakkel mellom to permer. Thilo Sarrazin har lest koranen og statistikk. Han konkluderer slik: Vi står midt i en sivilisasjonskamp, der de farligste våpnene er de høye fødselsratene blant muslimer og et islam som ikke kan reformeres.

Med boken Fiendtlig overtakelse – hvordan islam hindrer fremskrittet og truer samfunnet (Feindliche Übernahme – wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht), kaster den tidligere fremstående økonomen og politikeren for sosialdemokratene, Thilo Sarrazin (73), igjen en glødende fakkel inn i debatten om vår sivilisasjons ferd i nedoverbakke.

Sarrazin har siden «sjokkboken» i 2010, Tyskland avskaffer seg selv, møtt en voldsom motbør i etablissementet. Varslet for åtte år siden fikk eksempelvis FNs komité mot rasediskriminering til å rasle med sablene. Komiteen forlangte at tyske myndigheter etterforsket uttalelser i boken med henblikk på å ramme Sarrazin for brudd på rasismelovgivning.  Det ble det ikke noe av, og takk og lov for det.

Bokens konklusjon var at Tyskland avskaffer seg selv gjennom lave fødselstall i den tyske befolkningen kombinert med massiv ikke-vestlige innvandringen. For hver nye generasjon minsker tyskerne med 35 prosent, samtidig som det er de dyktigste og mest produktive tyskerne som får færrest barn. Derfor går det intellektuelle og utdannelsesmessige nivået raskt nedover. Videre hevdet han at innvandringen fra den islamske verdenen ytterligere forverrer problemet, dokumentert gjennom statistikker og rapporter som viser at innvandrere fra muslimske land presterer langt dårligere enn tyskere i utdannelse og i arbeidsmarkedet.

I dag bør dette stoffet være godt kjent for de fleste som har valgt å ta til seg informasjon som ligger åpent på bordet.

Sarrazins fakkel fra 2010 solgte 1,5 millioner eksemplar.

Stoppet av forlag

Sarrazin var i 32 år en av toppene i det tyske embetsverket og var blant annet finansminister (2002-2009) i Berlin for sosialdemokratene i den rødgrønne regjeringen. I 2009 ble han oppnevnt til styremedlem i den tyske nasjonalbanken, en posisjon han for øvrig ble presset til å forlate da han publiserte boken. Mediene gjorde hva de kunne for å knuse Sarrazin og hans budskap, men folket stemte med føttene og rant ned bokhandlerne. Og hadde det ikke vært for at Sarrazin var en sosialdemokrat, hadde mediene klart å få has på ham, sa han under en middag i København for ganske nøyaktig fem år siden.

Denne gangen er situasjonen helt annerledes. Sarrazin hadde avtale med det renommerte forlaget Random House, som trakk seg fra kontrakten. Så vidt vi har registrert er det ikke kommet klart frem hva som fikk Random House til å refusere manuset. Frykt for å bære ved til voldelige høyreekstremister, eller frykt for voldsreaksjoner fra salafister? Uansett, boken er ute på forlaget FinanzBuch Verlag, som ligger under Müncher Verlagsgruppe.

Ikke mulig å reformere

Sarrazin har lest koranen – og statistikker fra det vestlige Europa. Han har også satt seg inn i elendet i den delen av verden der islam har makt. Han ser hva som kommer: Mindre frihet, svakere demokrati. Mer kvinneundertrykking, flere unge som trer inn i de fundamentalistiske rekkene, en sysselsetting og et utdanninsgnivå blant muslimer som ikke er bærekraftig. Gettoiseringen, der det foregår en selvisolasjon fra majoritetssamfunnet. Høyere rater barnefødsler blant muslimer og fortsatt muslimsk innvandring. Det er kun full stans i innvandring av muslimer, og sterke midler for å få til en reell integrering som kan forkorte tidsperspektivet for et sivilisasjonssammenbrudd.

Eller som Christian Tybring-Gjedde sa det i et videointervju med rights i fjor: «Alle store kulturer har en ting til felles, og det er at de forsvant.»

 

-Innen to generasjoner tar islam over

Koranen er et «opplysningsfiendtlig og antidemokratisk vesen», konkluderer Sarrazin. Den «fiendtlige overtakelsen» av Vesten vil skje innen to generasjoner, eller om lag om 75 år, beregner Sarrazin ut fra statistisk tilgjengelig material (fremskrivning/prognose). Det foregår «en krypende islamisering ved innvandring og fødselsrater», mener han, og peker på byen Wiesbaden som har 8 prosent muslimer, men som står for 20 prosent av barnefødslene. Og han peker på volden og hatet, særlig mot oss «vantro», i islams hellige bok, koranen. Sarrazin mener det ikke er mulig å reformere islam/koranen slik situasjonen står nå.

Vel, vår sivilisasjons fall kan gå raskere enn som så, 75 år, ettersom vi i dag lever med så mange usikre faktorer, som eksempelvis migrasjonen over Middelhavet, befolkningseksplosjon i Afrika, voldsom befolkningsvekst i Midtøsten de kommende årene, en diktatorisk Erdogan som kan finne på å åpne Balkanruten.

«Skremselspropaganda», virkelig?

Så vidt vi registrerer har boken til Sarrazin fått få anmeldelser, og de som er å finne på nettet, er typisk slakt, med karakteristikker som «skremselspropaganda». Og igjen prøver SPD-medlemmer å få han ekskludert fra partiet:

«Jeg kunne ikke bryr meg mindre om hva andre mennesker tenker om meg.»

Om et større forlag i Norge kjøper rettighetene til denne boken, tillater vi oss å bli overrasket. Å skrive en dyptgripende kritisk bok om islam i dag, som Landeplagen, vet undertegnede noe om, ikke minst reaksjoner hos forlag. Men at en oversettelse kunne blitt en bestselger i en stadig mer bekymret norsk befolkning, se det er ganske mulig.

Handelsblatt: «Im Islam ist eine Tendenz zum Beleidigtsein angelegt» – Sarrazin stellt sein neues Buch vor

Information: Om to generasjoner er Vesten utslettet av islam, sier tysk økonom som har lest koranen (betalingsmur).