Innvandring

Diktatoren Erdogan åpnet giga-moské i Köln: -Vi samarbeider mot rasisme og islamofobi

Tyskland har tillatt Tyrkias statsminister, diktatoren og islamisten Erdogan, å bygge den største tyrkiske moskeen utenfor Tyrkia. Erdogan lovpriste tysk politisk lederskap under åpningen av moskeen i Köln, og sier de to landene samarbeider mot "fremmedfrykt, rasisme og islamofobi". Hva er det Tyskland holder på med? Vil landet etablere en enda sterkere femtekolonne tyrkere?

Igjen ser vi at Vest-Europa seiler mot en islamsk fremtid, og en Erdogan som bærer ved til bålet.

Erdogan har grep om «sitt folk» i Europa, derom ingen tvil. To av tre stemmeberettigede tyrkere i Vest-Europa stemte på Erdogan ved siste valg i Tyrkia. I Tyskland bor det tre millioner tyrkere. De er den største tyrkiske diasporaen i Europa. Og Erdogan vet å pleie dem – dertil med hjelp av tyske politikere under Erdogans første statsbesøk denne helgen, der president Frank-Walter Steinmeier var verten.

Publikum ved åpningen av gigantmoskeen.

En sikkerhetsrisiko

En noe (taktisk) ydmyk og (taktisk) takknemlig Erdogan holdt åpningstalen da stormoskeen til Erdogans Ditib, Direktoratet for Religiøse Anliggender, ble åpnet i Köln. Islamiseringen av Tyrkia har Erdogan foretatt uten å vise seg skyggeredd, og under dekke av en felles identitet og samhold. Den samme strategien benyttes overfor tyrkere i utlandet, som Erdoganregimet med hell har klart å knytte til «hjemlandet», Tyrkia. Tyrkerne i Tyskland omtaler Erdogans parti (AKP) som «Tyrkias maktbase i Tyskland». Ikke minst handler denne maktbasen om nettverket av moskeer, organisert under Tyrkias Ditib. I vår lekket det for eksempel en video av guttebarn fra en moské i Herford (delstaten Nordrhein-Westfalenen), som marsjerer i militæruniform og med lekevåpen. Det hele foregår med tyrkisk kampsang. Guttene er 4 til 7 år gamle.

Tyrkia bidrar aktivt til islamiseringen av Tyskland. Den tyrkiske regjeringen har sendt over 900 imamer til moskeer i Tyskland som styres av tyrkiske religiøse myndigheter og som mistenkes for regelrett spionasje.

 

 

Og slik var sikkerheten da moskeen ble åpnet. Noen som kan forestille seg dette ved åpningen av en ny kirke i Vest-Europa?

Som tidligere politisk kommentator i Jyllands-Posten, og tidligere politisk rådgiver for danske Socialmokratenes statminister, Ralf Pittelkow, sier det:

Ditibs aktiviteter er så omfattende og alvorlige, at der ifølge Die Welt ligefrem tales om at sætte organisationen under efterretningstjenestens overvågning.

Slik så det ut på bakken.

Erdogans Tyrkia – og tyrkere i Vest-Europa – islamiseres. Hjernen er statsministeren. Og vi i Vest-Europa tillater dette. Hvorfor?

Erdogan har varslet oss krig

Da Østerrike tidligere i år ga hver fjerde av landets imamer marsjordre (utvisning), de fleste tyrkiske og under Erdogans regime, truet Erdogan med krig mellom «korsfarere og halvmånen». Det er nemlig et kjent mønster fra islamistisk hold nettopp å true. Men at Erdogan skulle vinne frem ved å gi oss assosiasjoner til osmanernes inntog i Europa etter at Konstantinopel ble erobret i 1453, det lar nok ikke Østerrikes Sebastian Kurz skje. Krig, ja, vi har hatt det tidleigere grunnet erobringsforsøk nettopp fra utgangspunktet dagens Tyrkia.

Erdogans makt ligger ikke minst i Balkanruten. Han kan åpne den osmanske erobringsveien i dag. Er det dette som får Vest-Europa, anført av Angela Merkel, til å opptre så svakt?

Dette skal sies: Under åpningen av moskeen i Köln, glitret tyske politikere med sitt fravær. Men hvorfor i all verden gjør ikke politisk ledelse som Østerrike: hiver ut mange av Tyrkias imamer i landet og stenger moskeer? Hvorfor fortsetter man å gi tillatelser til å bygge moskeer, som i enda sterkere grad signaliserer Erdogans makt overfor den tyrkiske diasporaen?

Les om De grå ulvene, tyrkisk fascisme i Norge. 

Nå er toalettpapir tillatt!

Hvor forstokket Erdogans islam er, illusteres av hva som skjedd fra «høyeste religiøse hold» i 2015: Det ble utstedt en fatwa der ble det gitt tillatelse til at muslimer kan bruke toalettpapir når de har gjort sitt fornødne (sic). Ja, du leste helt rett.

Hvorfor var det bruk for en slik kjennelse? Man trengte visstnok en modernisering av dette regelverket for toalettbesøk, et regelverk som heter Qadaa al-Haadja. Her ble det foreskrevet at muslimer skal bruke venstre hånd og vann, eventuelt tre steiner, som er en kopi av Muhammeds sedvane. Den gang på Muhammeds tid var det som kjent ikke toalettpapir. Derfor måtte regelverket oppdateres. I fatwaen heter det: «Hvis det ikke finnes vann til å gjøre seg ren, kan andre materialer brukes. Selv om noen kilder anser papir for å være upassende, fordi det brukes til å skrive på, er det ingen problem i å bruke toalettpapir.»

Den nye fatwaen til tyrkerne understreker videre reglene som fortsatt må overholdes, tidligere angitt i Qadaa al-Haadja, når de besøker toalettet: De skal ikke snakke eller lese på toalettet. De skal gå inn på avtredet med den venstre foten først, og ut av toalettet med den høyre foten først. Både ved inngang og utgang av toalettet skal det fremsettes en bønn.

Erdogan omtalte besøket i Tyskland som «vidunderlig» og «svært vellykket».

Les også om norsktyrkiske «integrering» i Tyrkia.

Forstår man fremdeles ikke den islamske galskapen fra Muhammed ved makten i Medina (622 – 632) som forbilde?

Velkommen til nær fremtid, Vest-Europa, og ikke minst Tyskland? Et Tyskland som nå har mer enn 6 millioner muslimer. Hvor mange av dem er tro mot den tyske staten?

Her video av åpningstalen, om blant annet «rasisme og islamofobi» – som diktatoren Erdogan så fryktelig gjerne vil bekjempe.