Aktuelt

Verdens eldste parti med billig triks

Demokratene i USA skal prøve å vinne makten tilbake gjennom kvinner. Det kan gjøre veien til Trump enkel.

Demokratene (The Democrats) i USA må ha gått seg fullstendig politisk vill. På twitter har de lagt ut en melding som man knapt tror kan være sant.

Her annonserer partiet at de skal vinne politisk makt gjennom kvinner – hvor de har valgt følgende opplistning:

 

Svarte kvinner troner øverst, deretter følger LGBT-kvinner (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, vi får anta at det er de av dem som føler seg som kvinne), på tredjeplass finner vi muslimske kvinner, deretter funksjonshemmede kvinner og jødiske kvinner, sistnevnte er like godt opplistet to ganger.

Sum: Kvinner, kvinner, kvinner. Men det spørs om for eksempel kristne kvinner opplever seg like velkommen. Uansett, det hjelper visstnok bare å være kvinne, med eller uten kvalifikasjoner. Og husk at dette ikke er diskriminerende.

Dette kan gjøre veien enkel for Trump. God Bless America.