Islam

Her gir imamen løgn-oppskriften på hvordan overta kirker og gjøre dem til moskeer

En kjent hatpredikant som nylig besøkte Norge, forklarer overfor sine egne (somaliere) hvordan de skal lure oss vantro for å kunne omdanne kirker til moskeer i Vesten. Vi så akkurat det samme skje i Drammen.

Dette er sjelden tydelig kost. Kvinnen bak oversettelsen av en video der hatpredikanten og somalieren Said Ragaeh gir ovennevnte oppskrift, er somaliskfødte Mona Walter. Hun er nå svensk statsborger, konvertitt til kristendommen, og hun kjemper mot islamiseringen av Sverige og Vesten.

Først et kort blikk på hvem Said Rageah er: Han er i dag borger av Canada, og han var nylig i Norge og predikerte for ungdom både i Stavanger og Oslo. Dette vekket ikke nysgjerrighet i tradisjonelle medier. Det til tross for at han er en erklært ekstremist. Vi har derfor skrevet om Rageah mange ganger, som at han aktivt oppfordrer muslimer til å segregere seg totalt fra det omgivende samfunnet: de skal kun benytte tjenester av andre muslimer. Jøder og kristne fordømmes på det sterkeste, kvinner skal bruke ansiktsslør, dødsstraff skal innføres for frafalne muslimer og de som kritiserer Muhammed og islam. Rekken av ekstremistiske eksempler er lengre, og det er grunn til å tro at hvis denne regjeringen skal lage en liste over hatpredikanter som skal nektes innreise til Norge, vil anti-integreringsmannen Rageah havne på den.

I videoen som er oversatt til engelsk av Walter, kaller hun Rageah for Raage. At navn bokstaveres på ulike måter blant muslimer er ikke uvanlig, men dette er samme mann som vi har skrevet om gjennom årene.

Dette er oppskriften

Rageah forteller om noen menn fra en naboby som kom til hans moské i Canada, og fortalte at de ville kjøpe en kirke i byen sin og gjøre den om til en moské. «Kirken vil bli den første moskeen i byen vår, så vær så snill å hjelpe oss.» Rageah sørget først for en pengeinnsamling så kirken økonomisk sett faktisk kunne kjøpes, forteller han.

Så til «utfordringene»:

Derfor, fortsetter han, ordnet de med et «privat salg».

Så skal det ljuges:

Og navnet de oppgav var et «generisk navn», et tilfeldig navn.

Så var det ned med korset, bort med stolene/benker, frem med gulvtepper, og en egen avdeling for vask (wudu) så dagens lys.

På åpningsdagen av moskeen, satt det en «hvit mann» bakerst, sier Rageah. Det viste seg at det var kirkens pastor.

Det som følger deretter i videoen er manipulasjon og propaganda for islam.

Da skal vi en rask tur til Drammen, til det ærverdige Landfalløya kapell fra sent 1800-tallet. Det ble i 2016 kjøpt av et pakistansk ektepar i byen som skulle bruke det til «veldedig arbeide med barn, unge og eldre mennesker» (Vårt Land, betalingsmur). Ekteparet «ga» kapellet etter oppkjøpet til den muslimske organisasjonen Al Ghazali. Et styremedlem i kapellet sa dette etter at lureriet var et faktum:

I salgsstyret til Landfalløya kapell er de ikke kjent med at bygget skal brukes til moské.

– Dette er ukjent for oss, sier styremedlem Runar Løvaas.

– Er det uproblematisk å bruke kapellet til moské?

– Vi har solgt kapellet til en privat familie, og de kan i prinsippet bruke det til hva som helst. Til oss har de fortalt at de skulle bruke bygget til arbeid rettet mot barn, unge og eldre mennesker. Religion har ikke vært nevnt.

Nei, religion ble ikke nevnt, men korset gikk raskt ned etter oppkjøpet. Og like etter dette kom det frem i Drammens tidende (betalingsmur), at Landfalløya kapell skulle bli en moské.

Samme oppskrift som vi nå har fått bekreftet også fra Canada?

Skulle du være i tvil, så er dette fotoet tatt under her fra moskeens Facebook-side. Veldedighet, altså…

Les også om løgnen rundt stormoskeen som planlegges i Larvik.

Og les om løgnen i SkienDavidstjernen ble fjernet mot lovnad fra kjøper om at dette ikke skulle skje da salget ble gjennomført.