Innvandring

«Rockestjerne» slaktet av Dagbladet står på scenen i Oslo i morgen

Man kan knapt få bedre drahjelp til å selge årets viktigste bok enn å bli totalslaktet i Dagbladet. I morgen kan man oppleve professor Terje Tvedt live i Oslo med foredrag om jordskjelvet av en bok, Det internasjonale gjennombruddet. Fra "ettpartistat" til flerkulturell stat.

Det bør bli stinn brakke i morgen når Dreyers forlag sender Terje Tvedt på hovedscenen i Litteraturhuset. Boken er av oss omtalt som årets viktigste, Document har kastet terningen til en sekser, og eksempelvis Dagbladet har disset den til terningkast 2.

Dagbladets skandaløse bokomtale er ikke tilgjengelig på nettet, men sosiolog Kjetil Rolness har anmeldt anmeldelse her. Rolness åpner slik:

Ønsker virkelig Dagbladet å miste all troverdighet og gjøre seg selv irrelevant i dagens mest opphetede debatt – om norsk kultur, flerkultur, islam og innvandring?

Bestreber den seg på å være mest mulig ensidig og forutsigelig? Er det viktig for avisen å leve opp til alle fordommene som næres av dens politiske uvenner?

Ja, er mitt svar. Dagbladet ånder for en stadig minskende menighet. Virkeligheten har innhentet redaktørene for lengst.

Det er Aage Borchgrevink som står for slakten i Dagbladet.

Boken bestiller du her.

La meg minne dere om følgende: Samme anmelder totalslaktet bestselgeren ført i penn av historikeren Halvor Tjønn, Muhammed – Slik samtiden så ham (Dreyers forlag 2011). Det skjedde i Tjønns egen avis den gang, Aftenposten. Her kunne vi lese følgende:

”Visste vi ikke at han (Muhammed, min merknad) handlet på Guds ordre, ville man fort oppfatte ham som en manipulativ, hevngjerrig, pedofil tyv, med hang til massakre og drap på satirikere.”

Det er lov å trekke på smilebåndet…

Det fortsatte slik – om Muhammeds liv har noen aktualitet i dag:

«Spørsmålet er om ikke problemstillingen snart er datert. I omveltningen som foregår i Midtøsten er islamistene blitt stående igjen på perrongen. Går terrorismens time mot slutten? Det Tjønn kaller dagens terrorister er, forhåpentligvis, allerede gårsdagens menn.»

Nå er det lov å gapskratte.

Dette er altså anmelderen Dagbladet sikret seg i forsøk på å frariste Tvedt all troverdighet. Dermed er det all grunn til å sikre seg flere eksemplar av Tvedts bok som årets julegave før butikkene går tomme. Slakt i Dagbladet er en garanti for kvalitet av fremste sort.

Professoren som våger, der andre tier. Gratulerer!

Litteraturhuset 7. desember

Nye opplag av Tvedts bok er på vei til Norge. Dreyers eget nettslag måtte stanses i flere dager grunnet historisk høy pågang. Kapasiteten røyk.

I morgen kl 18.15 står Terje Tvedt på scenen i Litteraturhuset i Oslo. Det som ligger an til (også) å bli årets mest debatterte bok skal presenteres av professoren selv. Vi antar at NRK, TV2, Aftenposten, VG, Dagbladet og resten av «røkla» stiller med alt de har av mannskap for å rapportere om 50 års politisk fallitt innen bistand, innvandring og islam. De nevnte er jo ikke minst avkledd av Tvedt som et hovedproblem, ja, et regelrett drev i hvorfor vi har sløst bort milliarder av kroner på andre kontinent, ikke forstod konsekvensene av å la stammekulturer fra den islamdominerte verden vandre inn til oss, og dertil sidestilte ørkenreligionen islam med den humanisterte kristendommen.

Dette kan bli en fest av en forestilling.

PS: Begrepet rockestjerne er utledet av Espen Søbyes tanketomme anmeldelse i Morgenbladet av Tvedts bok.