Innvandring

Salgssuksessen til Terje Tvedt sprengte kapasiteten til forlaget

Professor Terje Tvedt har slik enorm suksess med boken om innvandring og islam, at forlaget nå har måttet stenge nettsalget sitt. Publikum omdirigeres til andre bokhandlere.

Tirsdag formiddag måtte Dreyers forlag rett og slett trekke inn årene. De hadde ikke kapasitet til å håndtere flere bestillinger av Terje Tvedts suksess med boken «Det internasjonale gjennombruddet. Fra «ettpartistat til flerkulturell stat«.

Vi har omtalt boken i sterkt rosende omlag her. Den er et gjennomdokumentert jordskjelv om feilslått bistandspolitkk, det samme hva gjelder innvandringen og islam i Norge. Det er knapt et mediehus, et eneste parti (FrP er unntaket) eller akademiker som står igjen med klærne på når Tvedt har gått opp siste 50 års løyper innen nevnte felt. 

Det var ikke minst denne omtalen som fikk nettsalget til å eksplodere hos Dreyers forlag i helgen.

Og bestillingene fortsatte å tikke inn mandag og tirsdag, inntil Dreyers selv gikk ut med følgende beskjed tirsdag formiddag:

På grunn av ekstrem etterspørsel er vi nødt til å stenge salget av denne boken på våre nettsider. Vi har rett og slett ikke kapasitet til å håndtere alle bestillingene som kommer inn og håper dere har forståelse for det.  Boken kan skaffes i alle landes bokhandler og nettbokhandler, som for eksempel Haugen bok: https://www.haugenbok.no/Det-internasjonale-gjennombruddet/I9788282654074 

BØKER SOM ALLEREDE ER BESTILT HOS OSS VIL SENDES UT I LØPET AV UKA.

Dreyers nettsalg stenges i en periode.

Vi kan ikke erindre at noe liknende har skjedd siste årene: at et forlag får en så fantastisk respons fra publikum at man kneler i slagssuksess. Dette forteller mye om hvilken makt som ligger i alternative og sosiale medier og vanlige borgere som henter informasjon der.

Suksessen vil vi anta at ikke minst forlagsbransjen merker seg, for ikke å snakke om medier med hang til å trives med å sensurere bort viktige tema for landets fremtid.

Professoren som våger der andre tier. Gratulerer!

Da oppfordrer vi leserne våre om å bestille boken hos andre nettbokhandlere de, og også etterlyse den hos ordinære bokhandlere. Det gjorde jeg i dag – og boken var verken å oppdrive i Hokksund eller Kongsberg. Ikke bra. La oss håpe at årets viktigste bok kommer til å få god plassering i bokhandlerne landet over før jul. Det er det vi – kundene – som sørger for ved å etterspørre den.

Her er lenker til diverse bokhandlere og Tvedts bok:

Haugenbok

Norli

Tanum

Adlibris