Vold og overgrep

Massevoldtatt kvinne får 600 000 kr i oppreisning FRA FOLKET

Dette er en gladmelding i en forferdelig brutal sak: En kvinne i Sverige massevoldtas på det aller groveste. Retten frikjenner overgripere. Så skjer følgende: Folket reiser seg og gir kvinnen en oppreisning på 600 000 kroner. Makten er hos folket!

Den grusomme voldtektssaken har vi omtalt i flere artikler. Den skjedde i bydelen Fittja i Stockholm i fjor, et område som kan karakteriseres som en getto.

Kvinnen ble voldtatt av en mengde menn, så brutalt, og med ingen som vil vitne. Vi får nok aldri vite den fulle sannheten om hva som skjedde av forferdeligheter.

Vi har omtalt saken her, her og her.

Journalisten, den frittstående Joakim Lamotte, har løftet frem grusomhetene i en rekk innslag på sin populære Facebookside. For to døgn siden tok Lamotte initiativ til en innsamlingsaksjon for kvinnen som det åpenbart ser ut til er sviktet av den svenske rettsstaten. 

Etter to døgn har Lamotte mottatt nesten 600 000 kroner til kvinnen! Pengene overføres kontoen til offerets advokat, den renommerte Elisabeth Massi Fritz. 

Dette forteller oss mye om makten i alternative medier. I folket. For en oppreisning dette må være for den voldtektsutsatte kvinnen som opplevde at retten skjøv henne, en narkoman, helt nederst på rangstigen.

Se gleden i dette innslaget på Facebook, Lamotte, og den fortjente refsen han gir den svenske rettsstaten.

Takk til lesere av Rights som vi vet har bidratt!