Islam

Den «religiøse» europeiske hæren tar over?

Det oppleves som det rene vanvidd: Bare i fire europeiske land befinner det seg nå en samlet hær på over 70 000 religiøse soldater klare til jihad og terror mot oss. Kun i fire land! Dette er det viktig ikke kommer på dagsordenen i valgkampen vår, må vite. For mediene. Og for de fleste politiske partiene. For de feilet radikalt i sin politikk. Det vet vi vanlige borgere snart alt om. Men vet du hvor stor Norges samlede hær er?

Det er så sjokkerende at man blir noe fattig på ord. Det finnes ingen samlet europeisk hær («EU-hær», om man vil), men det finnes faktisk en form for samlet hær likevel i Europa, en som har etablert seg på siden av samfunnene våre: «jihad-hæren», eller «terrorhæren», om du vil. For ikke lenge siden kunne vi rapportere at denne hæren, der den mest sentrale ledelsen er øverste sjikt i Den islamske staten, utgjorde rundt 67 000 soldater i bare fire europeiske land som offisielt har oppgitt antall medlemmer: Frankrike, Tyskland, Storbritannia og Belgia.

Slik fordelte det seg i juni måned:

  • Tyskland 10 000 «religiøse» soldater
  • Frankrike 15 000
  • Storbritannia 23 000
  • Belgia 18 800

Til sammenlikning består den operative belgiske hæren av i overkant av 30 000 personer.

Slaget om Europa står innen disse to kommende Stortingsperiodene.

Frankrike opp 60 prosent

De vanvittige simultane terrorangrepene i Paris 13. november 2015, tok livet av 130 personer og skadet 368. Den gang ble det opplyst at Frankrike hadde 11 400 registrerte såkalte radikaliserte på sine lister. De radikaliserte har nå på halvannet år økt med 60 % til 18 550 (på listene), skriver Le Figaro

La meg si det slik: Det er ingen land i Europa, så vidt jeg har registrert, som rapporterer om færre radikaliserte.

Belgia har endog rapportert om en tidobling. Landet med i underkant av 12 millioner innbyggere har i løpet av sju år tidoblet antallet potensielle drapsmaskiner i Allahs navn. I 2010 hadde myndighetene registrert 1 875 jihadister. I dag er antallet 18 884!

Tvert om. Til og med norske PST rapporterte i juni følgende: De hadde da i løpet av de to siste månedene gjennomført en hemmelig nasjonal etterretningsoperasjon som avdekket en rekke islamister i Norge, inkludert våpen som automatgevær og håndvåpen. Dette er personer som tidligere har gått under radaren hos dem, innrømmet PST.

Denne aksjonen ble utløst av at en 17-åring ble fengslet etter at bombeliknende gjenstand ble funnet på Grønland i Oslo. Denne 17-åringen er fremdeles i varetekt, og etter hva vi forstår er alvoret langt, langt større rundt denne personen og hans nettverk enn hva som har kommet frem i offentligheten.

Det som synes sikkert er at Vest-Europa er bakpå, mens de «radikaliserte» marsjerer – flere og flere. Her er det bare å minne om unntakstilstanden som vedvarer i Frankrike siden 14. november 2015, og de 7 000 fra militæret som er utplassert bare i Paris for å beskytte borgernes liv.

7 000 bare i Paris. Så hva er til sammenlikning størrelsen på hele Norges hær? 16 048 personer.

2025 – hvor er Norge, Frankrike og Europa da? 2025, det er kun to Stortingsperioder. De åtte årene fremstår som særdeles lange og helt uoversiktlige.

Slaget om Europa avgjøres enten under Erna eller Jonas, er min spådom. Det er der vi antakelig er.  Valget er ditt, 11. september.