Islam

La oss håpe Islamsk Råds dager er talte

Kulturminister Linda Hofstad Helleland holder tilbake bevilgningen til Islamsk Råd (IRN) for 2. halvår (650 000 kr). Dette skjer i kjølvannet av at rådet ansatte en kvinne i niqab. Ansettelsen var mulig etter at regjeringen ga IRN økt bevilgning for å styrke brobygging til det norske samfunnet (sic). Lederen for IRN, Mehtab Afsar, ser ut til å ha klart å sette siste spiker i kisten til rådet. La oss i alle fall håpe det - for Norges beste.

Islamsk Råd (IRN) har knapt bidratt til annet enn konflikt, tåkelegging og islamisering av Norge. Jeg husker den dag i dag da tidligere leder for rådet, konvertitten og den tidligere ml-eren Lena Larsen, understreket på direkten i NRK følgende: – Muslimske jenter og kvinner kan kun gifte seg med muslimske menn.

Det fullstendig usmakelige var at ordene falt timer etter at Fadime Sahindal ble æresdrept av sin egen far i 2002. Hun nektet å bli giftet bort til en fetter i Tyrkia, og hun elsket svenskiranske (ikke-muslimske) Patrick.

– Jeg har ingen generell oppskrift på hva som bør gjøres når en muslimsk kvinne ønsker å gifte seg med en mann av en annen trosretning, sier lederen av Islamsk Råd i Norge, Lena Larsen. Larsen sier at islam ikke tillater ekteskap mellom muslimske kvinner og ikke-muslimske menn. Ekteskap mellom muslimske menn og ikke-muslimske kvinner derimot, er det ikke noe forbud mot, forklarte Larsen i forbindelse med et møte mellom muslimske imamer i Oslo lørdag kveld.

Larsens ord den gang vitnet om hva rådet er: islamistisk. Det har det vært fra dag 1, er min vurdering.

Mafiatilstander

Ansettelsen av islamisten i nikab, salafisten Leyla Hasic, føyer seg således inn i rådets ideologi. Etter hva vi kjenner til, skal den autoritære lederen av IRN, Mehtab Afsar, sørget for denne ansettelsen for å røyke ut eventuelle medlemmer som skulle være motstandere av ansiktstildekning av kvinner. Det klarte Afsar i så fall meget bra. Det ligger nå an til at det danner seg en ny paraplyorganisasjon for islamister i Norge rundt Brorskapets fremste bastion, Det islamske forbundet, ledet av nevnte Larsens ektemann Basim Ghozlan. Altså blir det nok ikke en organisasjon der opplysningstidens idealer står i front, for å si det på den måten.

Mehtab Afsar og Islamsk Råd har ikke annet enn å jobbet for islamisering av Norge.

IRN under Afsar har blitt en økonomisk maktfaktor i Norge gjennom halalvirksomheten. IRN tjener en krone per kilo halalkjøtt som selges. I 2015 tjente IRN 2,4 millioner kroner på halal-arbeidet. Ikke bare tilrøver IRN seg én krone per kilo solgte halalkjøtt sertifisert av dem selv, men butikker og restauranter må også betale en årsavgift for å få «delta på festen». Betaler du ikke, risikerer du å bli oppsøkt av personer utsendt fra IRN som ødelegger for businessen din. Dette rapporterte vi om i mai i 2016 på bakgrunn av oppslag i NRK. Også da brukte vi begrepet «mafiavirksomhet». Vi påpekte følgende:

Forretninger og restauranter forteller om press til å kjøpe halasertifikat fra Islamsk Råd Norge (IRN) til pris av 6 700 kroner. Kjøper man ikke IRNs sertifikat sender IRN folk som lager ubehag i butikken, sies det. Ikke nok med det. Hvis man har IRNs sertifikat, kan man kun handle kjøtt fra fem konkrete forhandlere. IRN kontrollerer at kravet følges, og finner man avvik må eksempelvis en restaurant gi fra seg hele 10 prosent av siste seks måneders omsetting.

Dette har altså regjeringer akseptert gjennom årene. Det minner om 3. verdentilstander, eller sicilianske tilstander.

Homofile

Den styggeste IRN-saken fant sted da generalsekretæren hette Shoaib Sultan, ordførerkandidaten i 2015 for MDG i Oslo. Sultan ble ved økonomisk hjelp fra integreringsansvarlig statsråd, Audun Lysbakken, ansatt som ekspert på høyreekstremisme i Antirasistisk senter i september 2011 (islamisme er jo høyreekstremt, så det er jo noe logikk i dette). Sultan hadde da tre år bak seg som IRNs ansikt utad (2007 – 2010). Det var nettopp i 2007 at Sultan fikk en telefon fra en journalist med forespørsel om rådets holdning til at homofile drepes i Iran.

Sultan kunne ikke svare! Det ville et lite barn kunnet. Etter mye støy sendte rådet forespørsel om hva de skulle mene om dette visstnok så vanskelige spørsmålet til Det europeiske rådet for fatwa og forskning, ledet av den fremste sunniislamistiske ideologen i verden, Yusuf al-Qaradawi. Dette er mannen som også er Brorskapets åndelige leder, og som ønsker at muslimene skal fullføre Hitlers Holocaust.

Mer avskyelig blir det knapt, og det pågikk i årevis. Sistnevnte bekrefter alt om ideologien i IRN.

Er det noe å diskutere?

Linda Hofstad Helleland holder nå tilbake bevilgningen til IRN. Driftstilskuddet ble i fjor økt til 1,3 millioner kroner for å styrke brobyggerrollen til IRN (hvor naiv er det lov å være?). Den økte bevilgningen brukte Afsar og hans menn til å ansette Norges mest kjente kvinne i nikab, bosniske Leyla Hasic, som har gjort seg bemerket som salafist. Nå spørs det om det blir noen lønn på Hasic.

Kan Helleland vise handlekraft?

Selv lurer jeg på følgende: Hvordan kan politikere fremdeles – i 2017 – tro at islamister på noen måte kan bygge en eneste annen bro enn en enveis-bro: mer islam og flere konvertitter?

Ta grep nå, Helleland:

  1. Steng den økonomiske kranen. Vi skattebetalere vil ikke være med på denne «leken» lenger.
  2. Ta fra IRN alle rettigheter rundt halalslakt i Norge. 

Krefter som dette forstår kun ett språk: maktspråket.