HRS i media

Debatt i NRK i dag: Frihet mot islamsk fundamentalisme

I NRK Dagsnytt atten i kveld debatterer HRS, ved undertegnede, med representant for den fundamentalistiske moskeen Islamic Cultural Centre (ICC). I tillegg stiller Mina Adampour, Rødt. Det blir altså antakelig to mot en, for Adampour har tidligere stått skulder ved skulder med moskékrefter som vil avvikle hennes frihet som kvinne. Utgangspunktet for debatten er at ICC hadde såkalte "åpne dører" forleden, noe jeg mener ikke er det samme som at det er åpenhet for den personlige friheten under ICCs kuppel på Grønland.

I går publiserte vi kritikk av Vårt Land for lemfeldig omgang med faktiske forhold rundt den totalitære moskeen Islamic Cultural Centre (ICC). Kl 18.30 (ca.) i kveld blir det debatt i P2, også sendt på NRK2.

Skjermdump, Vårt Land 30. april på nettet, i papirutgaven 2. mai.