Islam

Deporter slike imamer: Tar ikke avstand fra IS-barbariet

Jenter ned i ettårsalderen selges som sexslaver. Mennesker brennes levende til døde. Barn trenes opp til å skjære hodet av folk. Det er knapt den grusomheten vi ikke har sett fra Den islamske staten. Når en imam i vårt kjære naboland Danmark ikke vil fordømme dette, og påberoper seg «nøytralitet», fordi han ikke vet om IS’ handlinger er «riktige eller gale i henhold til islamske regler», har han selv signert vedtak om å bli deportert. Foten må settes kraftig ned overfor slike umennesker som denne imamen.

Det er den notoriske imamen i den like notoriske moskeen som ikke vil vende ryggen til IS’ groteske voldtekter og drap. Oussama El Saadi benekter ikke at IS utfører nevnte handlinger, men kan ikke ta avstand fordi han ikke er en «islamsk lærd».

Snakker om å bakvaske sin egen «religion»! Han holder det altså åpent at IS praktiserer korrekt islam. Og det gjør jo IS, da de følger Muhammeds liv da han fikk militær og politisk makt i Medina til punkt og prikke hva gjelder bestialitet over jenter, kvinner og ikke-muslimer.

Avhenger av situasjonen

Saadi, som er imam i Grimhøjmoskeen i Aarhus, vil «ikke si noe mot min religion». Det IS utfører «avhenger av hvilken situasjon man er i», fortsetter han. Ja, nettopp, igjen henviser han indirekte til Muhammed i Medina. Ikke minst jødene skulle beseires, og da var alle midler tillatt for Muhammed: Sexslaveri av jenter og kvinner, og nedslaktninger på det mest brutale vis av deres menn.

Så åpenbarer man den islamske verdens akilleshæl: Det enkelte individ skal ikke vurdere etikk og moral. Man skal blindt underkaste seg islam og de lærde:

Ifølge islam er det ulama (religiøst lærde) som skal ta stilling, fordi vi som muslimer er likegyldige til den personlige meningen. Det viktigste er at man tar hensyn til hva islam sier.

Imamen på skjult kamera fra Grimhøj-moskeen, den moskeen på Jylland som skal ha hatt flest jihadister for Den islamske staten på innsiden av dørene. Nå igjen viser han sitt sanne IS-ansikt.

Underviser i pisking og steining

Ifølge danske sikkerhetsmyndigheter er det ingen moské i Danmark som har hatt flere kjente IS-krigere inne i varmen, hele 22 av 27 fra det østlige Jylland.

I tillegg ble denne moskeen avslørt med skjult kamera i 2015. I dokumentaren sier han det rett ut: «Jeg håper at IS vinner, og at vi en dag har en islamsk stat i verden.»

Etter denne dokumentaren gikk de danske politikerne i harnisk og ville ha stengt moskeen.

Deporter – som Sveits

Ja, hva skjedde? En klassisk reaksjon når det brenner i mediene, og når det blir stille igjen, ja, så ble det med en reaksjon for å tekkes velgerne? Var det tak i politisk ledelse, deporterte de denne imamen umiddelbart.

Det er det Sveits har bestemt seg for å gjøre: De som kommer til Sveits og ikke tar til seg landets tradisjoner, seder og skikker, de skal ut igjen.

IS har begået drab og voldtægter: Grimhøj-talsmand vil ikke fordømme