Kvinner og likestilling

Ego-feministene

Navlebeskuende kvinner som kaller seg feminister har marsjert i tusentalls etter innsettelsen av USAs 45. president, Donald Trump. Med hjemmestrikkede «pussyhats», har de øst av sin vrede over tidligere forkvaklede uttalelser fra Trump. Og de protesterer høylytt mot avgift på tamponger, virkelig en het potet. Mens dette utfolder seg i vestlige gater, foregår det et grotesk sexslaveri av kvinner, og også et folkemord mot dem, i Syria og Irak. Men hvorfor skulle feministene bry seg om noe så fjernt som jesidi-jenter og -kvinner? Man må jo velge sine kampsaker!

Vi lever virkelig i antifeminismens tidsalder. Selv avskiltet jeg meg som feminist midt på 2000-tallet, da jeg fikk nok av de organiserte feministenes hyklerske og navlebeskuende forhold til «egne kampsaker», som kortere arbeidstid, lengre fødselspermisjoner og retten til å ligge øverst. Jeg hadde nemlig møtt vel mange kvinner som i årevis hadde blitt tvunget til å dele seng med en mann de avskydde. En mann som tvang seg på dem, som var voldelig, og som typisk også truet med drap om hustruen skulle tenke tanken på å skille seg. Dette som ett eksempel. Jeg kunne jo også nevnt dem som ligger i sengen med avskåret ytre kjønnsorgan.

7-åringer som blør i hjel

På slavemarkeder til Den islamske staten selges jenter for noen pakker sigaretter. Dette er billigsalg. Noen er dyrere, helt opp til 500 amerikanske dollar i enkelte områder.

Jesidi-jenter og kvinner til salgs. Tampongavgift, se det er kampsaken sin det!

Jenter i alderen 7 – 9 år voldtas så mange ganger i løpet av en dag, at de blør i hjel. Andre jenter og kvinner brennes til døde fordi de nekter å konvertere til islam.

Det snakkes om et folkemord.

Feminister hyller Allah

Også i Berlin tok kvinner til gatene mot «pussy»-Trump. Her fikk i en annen variant enn vi har sett fra USA, der tampongavgift fikk bred oppmerksomhet. I Berlin hørte vi fra høytalerne en tysk kvinne rope Allahu akbar. Et svar på at Trump vil bekjempe ekstremislam? Et islam som ødelegger millioner av kvinners liv, endog dreper dem.

Hva tenker de med, disse «feminstene» i vestlige gater? Har det fremdeles ikke gått opp for dem at ekstremislam er en universell trussel mot jenter og kvinner? Har de ikke forstått at ingen ideologi i dag er viktigere å bekjempe enn akkurat denne?

Hvor ignorant og korttenkt kan man tillate seg å være – som kvinne og påstått feminist?

Og: Hvorfor tok ikke de samme til gatene etter de massive seksuelle gruppeovergrepene på over 1 000 kvinner i Köln og andre tyske byer nyttårsaftenen 2015?

Håpet er Trump

En jesidi-organisasjon, Yezidi Human Rights Organization-International, sendte ut følgende melding i november, under tittelen: «Jesidiene ser frem til et Trump-presidentskap som hjelper dem med å fjerne IS.»  Organisasjonen tror Trump kan bli «den viktigste» i kampen mot IS.

Hva sier «feministene» til dette? Forstår de overhodet verden de lever i?

Her er for øvrig en prisliste utarbeidet av IS i irakiske områder. Prisen for kristne jenter og jesidi-jenter i alderen ett (sic) til ni år er 172 dollar. De yngste er priset høyere enn de eldre jentene. Jenter i alderen 10 – 20 år går for 130 dollar. En vestlig «feminist» i alderen 30 – 40 år ville gått for knappe 75 dollar på IS’ sexslavemarked.

Skal vi fremdeles snakke om tampongavgift og vræle Allahu akbar?

Kan vi avvente konkret politikk før dommen foreligger?

Til dem som skulle se disse ordene som en hjertelig støtte til Trump: Jeg forholder meg til at Trump nå er president, valgt av det amerikanske folket. Så avventer jeg hans faktiske politikk før jeg dømmer. Bensinen på tanken min er altså realisme, ikke emoisme. Sagt på en annen måte: Det er håp i hengende snøre, samtidig som man kan frykte svart hav.