Innvandring

Har IS plassert ut sine egne i Europa? Hva gjør politikerne?

Skal våre politiske ledere sikre norske borgere, eller er de mer opptatt av å vise sitt angivelige humane sinnelag? Så langt er svaret at Norges borgere sviktes. Den islamske staten skal ha plassert ut 4 000 av sine menn gjennom folkevandringen til Europa, ifølge en anonym IS-kilde. Regjeringen vår vet ikke…

Skal våre politiske ledere sikre norske borgere, eller er de mer opptatt av å vise sitt angivelige humane sinnelag? Så langt er svaret at Norges borgere sviktes. Den islamske staten skal ha plassert ut 4 000 av sine menn gjennom folkevandringen til Europa, ifølge en anonym IS-kilde. Regjeringen vår vet ikke hvor mange av disse mennene som kan være ankommet Norge. Kilder i Politiets Utlendingsenhet sier til rights.no at kaoset råder på bakken. Nå står også moskeer klar til å innlosjere de som forlater den islamske verden. Hvor Norge og Europa ender opp om et par, tre år, tør man knapt tenke på lenger.

Neste mandag er det valg. Vi går til urnene for å stemme frem politikere som skal ivareta våre behov som enkeltborgere lokalt, og ved nasjonalvalg handler det ikke minst om å stemme frem parti som skal sikre Norges interesser. Ikke EUs interesser. Ikke Afrikas interesser. Ikke Midtøstens interesser.

Men våre politiske ledere, anført av Jonas Gahr Støre, Knut Arild Hareide og Trine Skei Grande, med Erna Solberg og Siv Jensen mer eller mindre på sidelinjen, har bestemt at norske interesser skal tilsidesettes. Nå gjelder det dugnad på vår jord for borgere som forlater landene sine i Afrika, Midtøsten og Asia. Det settes ikke et tak for hvor mange den norske staten kan ta imot. Det foreligger ingen konsekvensanalyser verdimessig eller økonomisk. Det samme skjer nå som da den ikke-vestlige innvandringen skjøt fart på begynnelsen av 70-tallet. Politikeren stiller seg på sidelinjen og bivåner det hele. Hjelpeløse. Tankeløse. Det som skjer ser ut som en naturlov for dem?

Ja, kanskje er det nettopp en form for naturlov. Den islamske verdens uansvarlige demografiske politikk fører til press på grensene mot andre land og kontinent. Det er én hovedgrunn til vandringen vi nå ser. I tillegg kommer flyktninger grunnet krigen i Syria.

Det helt spesielle er at politikerne våre vet mer enn godt nok at Den islamske staten har erklært krig mot Europa. Det gjorde talsmannen lederen, Sheikh Abu Muhammad al-Adnani, i fjor. Beskjeden var å gå til angrep på oss vantro i Vesten med alle tilgjengelige midler: Knus hodene våre med stein, forgift oss, og kjør over oss med bil.

Nå heter det fra en anonym kilde angivelig knyttet til Den islamske staten at IS gjennom migrasjons- og flyktningbølgen har plassert ut 4 000 av sine menn i Europa. Om dette er falsk alarm for å skremme oss, er umulig å si. Jeg blir dog ikke overrasket om det stemmer.

Denne videoen viser en ung mann som er ankommet Ungarn og som foran kamera gjør håndbevegelse som indikerer strupeskjæring. En reell flyktning oppfører seg neppe slik foran åpent kamera.

Her er pakistanere ankommet Ungarn og heier på Pakistan og Allah på urdu.

demo_Ungarn_islamsk_flagg

Politiets Utlendingsenhets bakkemannskap hører vi er urolige. Ikke underlig, all den tid identifisering av nyankomne uten gyldig ID-papirer er ytterst vanskelig og de kommer i større skarer enn noensinne. PST er koblet på saken: ”Det er gjort funn av materiale på søkerne som gir grunn til sikkerhetsbekymring”, sa sjefen for PU, Kristin Kvigne, ganske nylig.

I februar i år kom det frem via italiensk etterretning at IS ønsker å skape kaos i Europa ved å jage en halv million mennesker i Midtøsten på flukt. Italienske myndigheter plukket opp dette via transkripsjoner fra forskjellige telefoner. I denne menneskemengden som vi nå ser strømmer innover Europa, er planen videre å gjemme sine egne. Libyas avdøde leder Muammar Kadhafi, advarte mot at Middelhavet ville bli «et hav av kaos», og i dette kaoset ville også militante befinne seg.

Den islamske statens plan fremstår for meg som logisk og en lett gjennomførbar plan. For hvordan skal Norge og Europa klare å sile hvem som er hvem i de mengdene som nå er i bevegelse?

Samtidig vet vi at PST har sagt at IS-tilhengere befinner seg over det ganske land nå. Endog skulle det befinne seg en asylsøker fra Den islamske staten på mottak i lille Rognan.  Den saken ble det tyst om.

Dersom Den islamske staten har kommandolinjer inn i Europa, ville jeg være forundret om ikke beskjeden var at dens medlemmer skal holde seg i ro i noen måneder nå for å sikre at flest mulig kommer på plass i Europa. Det ville være logisk, og jeg tror ikke det er smart å undervurdere strategene i IS-hovedstaden Raqqa.

Støre og co har i lengre tid nå oppfordret oss borgere til å delta i en nasjonal dugnad for å bosette migranter og flyktninger, mange av dem uten en sikker identitet. Nå vil også moskeer åpne dørene, som moskeen Islamic Cultural Centre. Ledelsen er ”i dialog med UDI for å bistå i arbeidet med innkvartering av nylig ankommende flyktninger”.

Hva skal man si?

Jeg tror man kan si at Europa er i ferd med å endre seg dramatisk, og at endringene er irreversible. Flyktningpolitikken har gått for langt, som tre av Europas fremste demografer advarte om tidligere i år. Det vi ser nå er «et skvulp» i forhold til det som kan komme de neste få årene.