Politikk

Minst 8 000 IS-sympatisører hentes til Norge?

Jonas Gahr Støre og co ønsker seg 10 000 syrere til Norge. I tillegg kommer familiegjenforeninger, og da kan man fort doble antallet, viser dansk statistikk. Al-Jazeera avdekker at 81 prosent av araberne støtter Den islamske staten, som overhodet ikke står tilbake for nazismen, tvert om.  IS er ideologisk hakket verre…

Jonas Gahr Støre og co ønsker seg 10 000 syrere til Norge. I tillegg kommer familiegjenforeninger, og da kan man fort doble antallet, viser dansk statistikk. Al-Jazeera avdekker at 81 prosent av araberne støtter Den islamske staten, som overhodet ikke står tilbake for nazismen, tvert om.  IS er ideologisk hakket verre enn nazistene i sin tid. Hvor ble det av fornuften? Hvor ble det av ansvarsfølelsen overfor Norges fremtid?

Nå kan han med hell ta over roret. Men noen liker å kjøre svarte bilder litt for godt til at de tar ansvar ved å gi Støre ansvar?

Nå kan han med hell ta over roret. Men noen liker å kjøre svarte bilder litt for godt til at de tar ansvar ved å gi Støre ansvar?

Alle vet det: Eksempelvis Oslo styres mot et innvandrerflertall om rundt 10 – 15 år. Alle vet det: Den ideologiske krigen mot det åpne demokratiet foregår for åpen scene både i Norge, Europa og Midtøsten. Ureformert islam vinner frem. Nå vet vi også at den store majoriteten arabere støtter Den islamske staten. Jeg blir forundret om ikke støtten også er større enn vi våger å tro i sentrale moskeer og bevegelser i Norge. I Frankrike støtter 27 prosent av unge i alderen 18 – 24 år IS.

Hvor mange unge i Norge gjør det samme?

Hvor mange middelaldrende i Norge gjør det samme?

Hvor mange støtter sharialovverk?

Vi vet ikke. Men vi burde ta signalene fra verden omkring oss, som i Sverige der Midtøsten har inntatt forstedene og kjører jenter, kvinner og homser rett ut over sidelinjen rettighetsmessig.

Hvor er den politiske endestasjonen med et innvandringsprosjekt som mer og mer oppleves som russisk rulett med vår fremtid?

Hvem er det Gahr Støre og co tror de skal hente fra Syria? Demokratisøkende arabere? Arabere som avskyr barbariske sharialover?

Har Størene fått med seg PEW-undersøkelsen som viser at 90 % av palestinerne, 74 % av egypterne og 90 % av irakerne ønsker seg sharia? Nå er jo både Støre og Lysbakken særlig frelst for palestinere.  Kan noen spørre dem hva slike tall vekker av indre tankevirksomhet?

Om en halv time skal det forhandles på Stortinget om hvor mange IS-sympatisører norske kommuner skal ta imot.  Måtte høyere makter gripe inn overfor de ansvarlige.

Det eneste ansvarlige nå som det er flertall på Stortinget er at Høyre og FrP overlater regjeringskontorene til Støre og hans mannskap. Så kan de selv administrere mottak av 10 000 syrere, økonomisk, men ikke minst verdimessig. Lykke til. Vi andre ser ut over verdensatlaset mens vi vurderer summen av eiendeler.

PS: Sjokkmålingen som viser 81 prosent støtte til IS er en online-måling. Dermed er tallet usikkert. Så la oss moderere det ned til 50 prosent. Stortingets ønske om å hente tusener av arabere blir ikke mer fornuftig av den grunn.

 

Sjokkmåling: 81 prosent støtte til IS

1000 syrere blir til 2,400 syrere etter familiegjenforeninger