Islam

Erna Solberg omfavner ekstremister

Statsministeren spiller et høyt spill som hun er dømt til å tape. Spillet er hyklerisk, det er kvalmende, og det vitner om en særdeles uklok statsleder. Solberg tror hun kan lure folket år ut og år inn ved å stille seg sammen med salafister og Brorskapets forlengede armer i Norge. Ikke fortell meg at hun ikke vet hvem hun besøkte i går i ekstremistmoskeen Islamic Cultural Centre. Solberg avslører at hun er livredd islam og muslimer. Så ille står det altså til i statsministerens hode.

Kanskje jeg (fremdeles) er naiv. For jeg må innrømme at jeg fikk fullstendig hakeslepp da NRK Kveldsnytt, i en tåredryppende offerreportasje signert journalist Martin Roalsø, filmet fra det ideologiske bolverket Islamic Cultural Centre (ICC) i går.  Jeg ble enormt skuffet over Erna Solberg – hun som skal være en samlende figur for nasjonen Norge og hva dette landets Grunnlov og historie kan berette om: Kamp mot totalitært tankesett og repressiv religion, kamp for frihet – som vi vant. En seier som Solberg og hennes kolleger nå signaliserer at de er villige til ikke bare å gå på akkord med, de er villige til å fire på frihetsverdiene våre?

”Vi som politikere blir aldri bedre enn de impulsene vi får,” sa Solberg om ”impuls”-besøket i moskeen for å finne ut ”hvordan det er å være ung muslim i Norge i dag”. Bakteppet er terroren i Paris og København, og ei jente i hijab får fortelle at slik terror har ingenting med islam å gjøre. NRK spiller altså med statsminsterens forsøk på å hvitvaske islam.

NRK med over 5 milliarder kroner på bok årlig, betalt av folket.

Virkeligheten har for lengst innhentet dem begge. Endog tidligere leder av presseforbundet, Per Edgar Kokkvold, sier det nå som det er. Det er ”en løgn” å frikjenne islam for terror.

Et moment er at Solberg spiller på et av islamistenes ideologiske hovedvåpen: offerrollen. Solberg hjelper til med å dytte de unge ut av det norske fellesskapet ved å bekrefte denne rollen. Hvorfor forteller hun dem ikke at de har fått alle rettigheter som alle andre borgere i et av verdens beste land å bo i? Hvorfor spør hun dem ikke hva de har tenkt å bidra med til det norske fellesskapet? Så enkelt, så selvfølgelig.

I disse mer og mer mørke ideologiske tidene, valgte Solberg Maududi-moskeen, en direkte avlegger av ekstremistpartiet Jamaat-i-Islami i Pakistan, som promoterer kjønnsfascisme av verste slag og et samfunn fullstendig underlagt barbariske sharialover på alle nivå. Kjønnsfascismen kjente Solberg godt til da hun entret moskeen. Hun gikk rett bort til kvinnene og hilste på dem.  Mennene vil jo engang ikke ta i lanken til Dronning Sonja. (Se det ”morsomme” videoinnslaget der det febrilsk jobbes for å unnslippe å røre Sonjas hud.)

Maududi som er den ideologiske stjernen til ICC, er også mannen bak ekstremistpartiet Jamaat-i-Islami. Maududis ideologi er en blåkopi av ideologien til Det muslimske brorskapet, og oppstod, som brorskapet, som en religiøs og politisk protest mot et samfunn påvirket av verdier etter britisk kolonistyre.  Boken hans, Purdah and the Status of Women in Islam (1939), sier alt om et kvinnesyn på nivå med dagens Saudi-Arabia. Her kan man således i detalj lese om hvorfor en kvinnes øyne er en ”erogen sone” som kan lede til hor og parfyme likeså. Det samme gjelder hennes stemme, som er djevelens agent, det samme er lyden av hennes skohæler.

Hva tenker ”feministen” Solberg om dette?

Endog den lett islamofile Kari Vogt har beskrevet Maududi (og dermed ICCs) ideologi   presist som den er i boken Islam – tradisjon, fundamentalisme og reform (2005):

Maududi ”… hadde en suveren evne til å formulere et enkelt og slagkraftig budskap. De utviklet ideen om islam som ’en tredje vei’ – middelveien mellom marxismen, som ensidig retter seg mot materielle behov, og kristendommen, som begrenser seg til åndelige anliggender. Islam beskjeftiger seg med hele mennesket, med ’mennesket i balanse’, hevdet de. ’Islam er en altomfattende ideologi’, er Mawdudis slagord. Slik antyder han at samfunnet først er islamisert når alle livsytringer og alle sosiale og politiske institusjoner styres av islamske prinsipper. Målet er ikke bare å utvikle en islamsk stat med et islamsk lovverk, men også en islamsk økonomi, islamsk vitenskapsteori, islamsk naturvitenskap og så videre.”

Maududi sammen med Sayyid Qutb var forrige århundres fremste inspiratorer bak totalitær islam og terrorbevegelser som al-Qaida.

Fatter ikke Solbergs rådgivere hvilke krefter de lar statslederen fremme?

Det glade budskapet om statsministerens besøk med NRK på slep, må ha gått ut fra ICC til andre sentrale totalitære krefter, for i NRK-innslaget ser vi Metab Afsar, generalssekretær i Islamsk Råd og sentral i Minhaj ul-Quran – der deres leder igjen er den løgnaktige Tahir ul-Qadri, mannen bak Pakistans dødsstraff for blasfemi. Vi «blasfemikere» skal ”henrettes som en hund,” om vi kritisere Muhammed eller islam, enten vi er muslimer, kristne, jøder, vantro, mann eller kvinne, var beskjeden derfra.

Vi så også Hossam Belkilani fra Rabitamoskeen, antakelig den moskeen i Norge som har hatt flest jihadister og terrorister på innsiden av dørstokken, og der det antakelig også samles inn penger til terror. Og selvsagt var den allestedsnærværende imamen gjennom 40 år der, Mehboob ur-Rehman, som sitter i Det europeiske rådet for fatwa og forskning, ledet av ekstremideologen for Brorskapet og sunniislam, Yusuf al-Qaradawi.

Alle i strålende humør, der de fotograferer hverandre sammen med en smilende Solberg. Ledsaget av følgende kommentar fra NRKs Roalsø:

Dette er ikke et bilde av Erna Solberg sammen med muslimer. Dette er Erna Solberg sammen med 30 norske borgere.

Erna_ICC_Hykleriet

Ja, Roalsø, de er norske borgere, på papiret. De er ikke norske i vår verdimessige ånd. Er det så vanskelig å forstå?

Dette bør være en sak på bordet til Kringkastingsrådet.

Man kan vitterlig påstå at angsten for islam eter våre politikeres sjeler. Solberg kan med hell innrømme denne angsten og hjelpeløsheten overfor islam hvis vi skal kunne få verdimessig tillit til henne igjen.

PS: Solberg begikk samme verdimessige katastrofe i 2004 da Jamaat-i-Islamis leder Qazi Hussain Ahmad besøkte brødrene i ICC. Solberg tok han imot i sitt regjeringskontor som integreringsminister, og bukket for han med lanken på brystkassen sin.