Nyhetssøk

God sommer!

Vi vil takke våre trofaste lesere på det varmeste for all støtte og interesse for vårt arbeid. Uten dere, ingen HRS, ingen rights.no. Med islamistisk terror på norsk jord som bakteppe for årets sommerferie, lever vi i en tid der usikkerheten om fremtiden bekymrer mange av oss. Med rette.

I to uker har vi arbeidet i kulissene for å finne løsninger på den omfattende reduserte synligheten rights.no har i sosiale medier. Mens MSM-eide Faktisk.no og Facebook samarbeider for å stilne samfunnskritiske stemmer, arbeider vi iherdig for å oppfylle pressens egentlige mandat: maktkritikk. Vi vil fortsette å være vanlige folks stemme og vise hvilke konsekvenser masseinnvandring fra den islamdominerte verden får på alle sentrale samfunnsnivå: skolen, helsevesenet, politiet, fengslene, NAV, bybildene og det offentlige rommet.

Terroren som rammet Oslo, drepte to og såret 21 personer, har alt med islam å gjøre. De ekstremvoldelige reaksjonene på koranbrenning har alt med islam å gjøre. Volden og den sosiale kontrollen som brer om seg langt ned i barneskolene har også med islam å gjøre.

Desto viktigere er det å verne om de verdiene våre, frihetsverdiene som gir oss rett til å gå trygt gjennom bygatene med hvem enn vi vil, som gir oss rett til å gå tynnkledd på svaberg og strender, som gir oss rett til å nyte en øl i solveggen, rett til å lese den litteraturen vi velger selv og rett til å nyte musikk og kulturliv.

Det er dette som er Norge. Det er dette som er vår høyt skattede frihet som det virkelig er verdt å kjempe for – hver eneste dag. Med et tungt bakteppe av terror kjenner vi alle med sikkerhet at dette er verdier det er verdt å verne om.

Vi er svært takknemlige for alle dere som følger med HRS. Vi er svært takknemlige for alle dere som også støtter oss økonomisk. Det er stort – hver eneste krone. Og det gir oss, ikke minst, energi til å fortsette kampen for et godt Norge. Vi er tilbake med fullt pågangsmot i august.

God sommer fra Hege, Rita og Julie – og resten av oss som jobber for HRS.