finansiere

– Taliban skal ikke ha en eneste krone med seg fra Oslo

Taliban lover at de vil se på borgernes og kvinners rettigheter dersom de får fylt bankkontoen med norske kroner. Den utspekulerte Taliban-delegasjonen benytter seg av "hellig bedrag", det vil si taqiyya, som profeten Muhammed var en mester i. Det betyr at muslimer ikke må lure andre muslimer, men veldig gjerne de vantro, hvis dette kan tjene islams sak. De naive og dumsnille norske og vestlige forhandlerne vil, som vanlig, sluke bedraget rått og donere massivt med økonomisk hjelp, ikke til Afghanistan, men til Talibans skattkiste. Når skal Norges og vestlige lands politiske ledere forstå at det å forhandle med terrorister fører dem ut i en råtten hengemyr?

Talibans kvinnesyn er på linje med Den islamske staten. En kvinne har ingen egenverdi, hun er et sexobjekt for ektemannen og en som skal føde ham sønner. Ja, og så skal hun selvsagt være hans hus- og kokkeslave. Det er alt, men dette vil ikke norske journalister ta til seg, som vi skrev i går om NRKs Yama Wolasmal. Tvert om skal islams kvinnesyn heller skjønnmales, og Taliban skal defineres som noe helt særegent, frakoblet islams tekster.

Én som for lengst har forstått islams grunnleggende natur, er kjendis-finansmannen i Danmark, Asger Aamund. I kommentaren, «Islams tiggere reiser på første klasse», avkler Aamund elegant den norske regjeringen, anført av utenriksminister Anniken Huitfeldt. Støre-regjeringen står igjen på perrongen uten klær på.

Hvorfor ikke hente penger i de rike islamske Gulf-statene?

Aamund starter med en leksjon voksenopplæring, og er det noe vi har forstått, som at Huitfeldt ikke engang vet hva islams fem søyler er (de nederst i artikkelen som er lenket til), så er det akkurat helt elementær kunnskap om islam Huitfeldt-ene trenger.

Den religiøse delen av islam hviler på fem søyler eller påbud, som ifølge islams hellige skrifter ble innstiftet av profeten Muhammed selv. Det er trosbekjennelsen, bønnen, fasten, pilegrimsreisen til Mekka og almisse til de trengende. Siden Muhammed av muslimer anses å være det mest perfekte mennesket som noen gang har levd, er det enhver muslims plikt å adlyde de fem budene så langt det er mulig. I islam er det altså en prisverdig handling å dele ut zakat (almisse), men siden det er profetens bud, er det også prisverdig å motta almisser. I tråd med dette har vi i 70 år nå sett palestinerne dele ut sine fulle tiggerboller mens de skriker etter mer. Som de da også får.

Denne hellige zakaten må bare gis til muslimer, ikke til kafir, slik vi andre vantro er. Vi er uverdige annenrangs vesener utenfor brorskapet. Det har raskt vist seg at de seirende Taliban ikke er så tøffe hva gjelder økonomien, så det afghanske samfunnet er nå i økonomisk ruin. Arbeidsplasser og kjøpekraft er borte. Kvinner tigger på gaten for å skaffe mat til barna sine. Sivilsamfunnet har stoppet opp. Man skulle da anta at Taliban-ledere ville sale kamelene og ri en tur ned til de rike sunnimuslimske brødrene i Saudi-Arabia som svømmer i penger. Her er det imidlertid ingen zakat å hente. Saudi-Arabia har akkumulert en stor statsgjeld og grubler nå desperat på hva landet må leve av når olje og gass går tom eller erstattes av andre energiformer.

Norges regjering er en «galning»

Derfor går Talibans jakt på penger til kafir i Norge, bistått også av blant andre EU og USA i Oslo-forhandlingene. Aamund gir disse forhandlingene det glatte lag, og definerer den norske regjeringen som «galningen»:

Akk, hva gjør du når de islamske brødrene ikke vil hjelpe? Da må man henvende seg til vestlige samfunn og påta seg den tradisjonelle muslimske offerrollen som alltid har en tendens til å lønne seg i form av penger og innflytelse. Den første galningen som blir lokket i fellen er den norske regjeringen, som er «ekstremt bekymret for den humanitære situasjonen i Afghanistan», sier utenriksminister Huitfeldt. Hun har nå fraktet Taliban-terrorlederne til Norge i et privat luksusjetfly og installert dem på et femstjerners hotell. Høytstående representanter fra USA, Storbritannia og EU er invitert til forhandlinger med røverbaronene fra Taliban, som inkluderer en beryktet terrorist ved navn Anas Haqqani, som blant mange ugjerninger også er skyld i drapet på en norsk journalist.

Taliban er nå klare med sin offerlegende, som beskriver Afghanistan som en ødelagt nasjon på grunn av de vestlige alliertes krig mot det afghanske folket og mot islam. Derfor er det vestlige demokratiers ansvar å gjøre bistand og investeringer tilgjengelig for Taliban slik at landet kan gjenoppbygges. På den annen side skal det ikke nevnes at den vestlige alliansen de siste 20 årene har investert en gigantisk milliard i utdanning og utvidelse av transport- og kommunikasjonssystemer, inkludert et landsdekkende mobiltelefonnett. Den modige delegasjonen fra Kabul vil trolig ikke gå med på at de kontrollerer en global eksport av opium og heroin og nå har til rådighet rester av moderne amerikansk militærutstyr for nesten 90 milliarder USD. Fine saker som kan selges til ivrige kjøpere i Kina, Russland og Iran.

Taliban lyger

Hykleriet har ingen endestasjon. Aamund mener Taliban begår taqiyya i Oslo, altså den islamske formen for løgn overfor ikke-muslimer for å fremme islamsk sak.

Den utspekulerte delegasjonen har allerede varslet at den til gjengjeld for økonomisk bistand er klar til å se på borgerrettigheter og en forbedring av kvinners stilling i samfunnet. Dette løftet kalles i islam taqiyya og betyr ‘hellig bedrag’, som profeten var en mester i. Det betyr at muslimer ikke må lure andre muslimer, men veldig gjerne de vantro, hvis dette kan tjene islams sak. De gale vestlige forhandlerne vil, som vanlig, svelge bedraget rått og signere med massiv hjelp ikke til Afghanistan, men til Talibans skattkister. Uten at kvinner har tatt utdanning og fått jobb.

Ingen andre enn Taliban har ansvaret for å rydde opp i den afghanske tragedien, mener Aamund, som sier rett ut at Taliban ikke skal reise hjem på det innleide finske luksusflyet med en eneste krone.

Tragedien er ikke så mye den vestlige dumheten, men mangelen på moral og anstendighet. Ifølge Global Watch List, er 340 millioner kristne utsatt for undertrykkelse og forfølgelse, spesielt i islamske samfunn, uten at prester, media og politikere rører en finger for å hjelpe dem. Men vi er villige til å sende milliarder av dollar til et kynisk terrorregime som ikke har annet å tilby enn tortur, vold og drap. Taliban skal selvfølgelig ikke ha en krone å ta med hjem fra Oslo. I stedet må de vite at når du har makt, må du ta ansvar. Taliban har opprettet nok en totalitær islamsk terrorstat. Så må de selv finne ut hvordan de skal få det til å fungere.

Hovedfoto: Promoteringsbilde tatt av Taliban på det finske innleide flyet

Asger Aamunds blogg