Den kulturelle revolusjonen

Terrorister og halal-kanapeer: Det største sviket

Adolf Hitler kunne ikke ha regissert det bedre. Støre-regjering bruker våre skattekroner på "dialog" med terrorister i Taliban på norsk jord, som ideologisk er verre enn avskyelige nazister. Det norske folket raser - med rette - i sosial medier. Dette er nok et stygt skudd for baugen for Støre-regjeringen. Hva er det Ap tenker med? Kan de fremdeles ingenting om ekstrem-islam?

Finsk privatfly, betalt av deg og meg, landet i går kveld på Gardermoen. En delagasjon på 15 medlemmer har inntatt Oslo, nærmere bestemt det historiske hotellet i Voksenkollen, Soria Moria hotell og konferansesenter, eid av Den norske legeforening.

Vi antar kanapeene er både høye og halal-godkjente av Taliban-terroristene. Vi blir heller ikke overrasket om det er leid inn spesialkokker for anledningen for å tilfredsstille de ynkelige terroristene. Hele regningen sendes til Norges daglige slitere og skattebetalere.

Dette burde lede til et folkelig protestaksjon. Den sunne folkefornuften overkjøres med dette brutalt.

Verdens største ideologiske fare

Taliban og shariaislam er denne verdens største ideologiske fare – og nå fløyet inn til Norge. Totalitær islam hører hjemme i samme fargenyanse som nasjonalsosialismen, i henhold til internasjonale islameksperter. Dette fordi målet er en voldelig, tyrannisk, totalitær og patriarkalsk stat. Borgernes lovmessige rettigheter differensieres etter rase i den avskyelige nazismen, og kjønn og religion i islamfascismen. Felles er hatet mot annerledes tenkende, liberale friheter, demokrati og modernitet. Både ekstremislam og nazismen har en fører- og dødskult. Staten eier enkeltindividet og beskriver i detalj livsregler. Begge ideologiene krever større Lebensraum. Desidert mest ekstrem her er Muhammeds maktislam med kalifattankegangen.

I dag har vi (takk Gud) ikke et tysk tankesett om seg selv som «herrefolk». Det nye «herrefolket» er Muhammeds nidkjære følgere, ummaen. I rollen som «undermennesker» plasserte Hitler først og fremst jødene, mens maktislam plasserer både jødene og alle ikke-muslimer, kafir, i denne kategorien.

Men maktislam er enda farligere enn nazismen, som eksiliraneren og den danske professoren i islam, Mehdi Mozaffari, sier det, som selvsagt ikke på noen måte skal ses som et forsvar for avskyelig nazisme. Fellestrekk mellom Muhammeds maktislam, nazismen, fascismen og kommunismen er troen på overmennesker, den totalitære ideologien og jødehatet. Medina-islam har en dimensjon de tre andre ikke hadde: den religiøse. «Det gjør den enda farligere. Stalin, Hitler og Mussolini skulle motivere sine beslutninger ut fra alminnelige menneskelige resonnementer: Folk skulle mobiliseres til krig for jordiske ting. Men islamismen  behøver ikke å resonnere, den bygger på en religiøs plikt. Lojaliteten gjelder ikke til en stat eller en fører, men Allah», sier Mozaffari.

Det er ikke for hardt å ta i å sammenlikne Taliban med nazismen, langt derifra. Tvert om, shariaislam i full mundur er det verst tenkelige regimet jeg som kvinne kan leve under. Da foretrekker jeg heller å leve under et nazistisk styre, for da risikerer jeg ikke å bli solgt som barn til en godt voksen mann, jeg kan bevege meg fritt i det offentlige rommet, jeg kan selv velge kjærligheten, jeg lever blant både kvinner og menn i det offentlige rommet, jeg må ikke søke tillatelse fra en mannlig verge for å kunne forlate hjemmet, jeg må ikke ha tillatelse fra en verge for å kunne reise og besøke min familie, jeg tilsløres ikke og jeg gjemmes ikke bort, jeg kan dertil arbeide – også sammen med menn.

Parallell til Hitlers Tyskland

Med nazismen slipper vi også avhuggede hoder tredd ned på gjerdestolper – i Muhammeds ånd fra hans makttid i Medina. Vi slipper avkuttinger av lemmer som straff for sultne som har stjålet en brødskalk. Vi slipper pisking fordi vi har innledet et (ofte vennskapelig) forhold til motsatt kjønn.

Et skår i «gleden» over å leve under nazismen er at både nazismen og shariaislam er døden for jøder, det er et sørgelig faktum. Men må man velge mellom pest og kolera, så er valget den nazistiske koleraen.

Og det er denne grufulle, avskyelige ideologien Norges regjering nå legitimerer.

Det sies i dag at sannsynligvis skal ikke utenriksminister, Anniken Huitfeldt, personlig møte talibanerne. Hvis dette stemmer, slipper vi i det minste en gjentakelse av det fullstendig umusikalske møtet med den iranske delegasjonen i Stortinget i 2019, der hun som leder av utenrikskomiteen la hånden inntil hjerte – den islamske hilsemåten mellom de to kjønnene. Det var ren underkastelse. Men nå skal det åpenbart flørtes med Taliban fra samme naive hold, som Julie Dahle skrev eminent om i går.

Eksordfører raser

Fabian Stang, tidligere ordfører for Høyre i Oslo, har også gått ideologisk i taket.

– Jens klarte til slutt å bli kvitt Karius og Baktus fra tennene sine, men nå har Jonas gapt over hele Taliban. Det tror jeg vil gi Kongeriket Norge flau smak i munnen lenge.

Slik åpnet Fabian Stang et Facebook-innlegg lørdag kveld. Han la ikke to fingre imellom i fortsettelsen til VG:

– Når det norske folk ser at vi henter terrorister, ikke bare på første klasse, men på privatfly, da blir folk forbannet.

Stang påpeker helt korrekt at det afghanske folket lider, nødsituasjonen er prekær. Men derfra til å opptre som om vi anerkjenner Taliban, bør være en umulig vei å gå. Huitfeldt og co gjemmer seg bak en mulig «samfunnskollaps» i Afghanistan (selv har Regjeringen Støre mentalt kollapset så det holder). Stang kjøper ikke argumentasjonen:

– Det mener jeg er sludder. Hvis du ser på de bildene der de sitter på det privatflyet, så oppfatter de i hvert fall seg selv som til de grader anerkjent. Da spiller det ingen rolle hvilke ord regjeringen bruker.

– Taliban kommer til å bruke dette for alt det er verdt. De blir så fornøyd med seg selv og føler seg så anerkjent at undertrykkingen bare vil øke. Jeg tror det var godt ment, men det var dumt, sier den tidligere høyreordføreren.

– Hva med krisen som er i ferd med å utspille seg i Afghanistan nå?

– Jeg er helt enig i at det må gjøres noe, men det jeg mener er at regjeringen bommer på fremgangsmåten, hvis Norge skal forhandle med terrorister så må det i så fall skje etter en grundig demokratisk debatt, sier Stang.

Stang peker på det han mener er løsningen: FNs sikkerhetsråd, det er der arbeidet burde skje, ikke på ærverdige Soria Moria i Voksenkollen.

Ap et ideologisk konkursbo

Men det er et mønster i Aps handle- og tenkemåte, som da Støre som utenriksminister løy og sa at han ikke hadde hatt kontakt med terroristene i Hamas. Opptaket er ikonisk, både fordi det avdekker det skrøpelige ideologiske og etiske kompasset. Året etter, i 2012, inviterte Støre Det muslimske brorskapet fra Egypt til Norge for å lære disse brødrene om hvordan man bygger et demokrati – også et gedigent ideologisk mageplask. Støre ville dertil at Norge skulle «ha gode relasjoner til alle de nye sentrale politiske kreftene».

– Vi er rede til å følge opp disse kontaktene med det som i dag er den ledende politiske kraften i Egypt, sier Støre.

Ja, og i dag er den ledende politiske kraften i Afghanistan Taliban-terroristene. Men pytt, det etiske kompasset hopper vi over. Man legger seg til sengs med dem man må for å løfte sin egen karriere.

Har Støre glemt at han selv som utenriksminister ble utsatt for Taliban-terrorisme på Serena Hotell i Kabul i 2008? Lærte han ingenting av Taliban-ideologien den gangen heller?

Kjemper for sine liv

I disse dager pågår det en kampanje på Facebook gjennom den iranske frigjøringsbevegelsen, My Stealthy Freedom. Flotte unge afghanske jenter legger ut videoer der de hudfletter ideologien til Taliban mens de kaster sløret foran kameraet. De kjemper altså en frihetskamp mot barbarene med livet som innsats.

De kan se langt etter privatfly til Norge og luksushotell. Hadde Regjeringen Støre hentet disse unge modige kvinnene hit, ville jo det ødelagt fullstendig for Norges innstas som den største humanitære stormakten verden noensinne har sett (ironivarsel).

Ja, det er kvalmende, så avskyelig at ord strekker ikke til.

HRS har lenge mistenkt at toppolitikere som Huitfeldt og statsråd Anette Trettebergstuen kan forsvinnende lite om islam. Bekreftelsen fikk vi i fjor høst i programmet «Alle mot alle» på TV Norge  (program nummer 5). Dette er et Quizprogram med kjendiser. De to fikk spørsmål om hva som er islams fem søyler: – Dette var veldig vanskelig, falt kommentaren fra den ene. Og hva svarte de? Mat, klær, tro, ikke skade andre og Allah. Glemt var trosbekjennelsen, rituell bønn, fasten, pilegrimsreisen og zakat (almisse).  Det var fem bom av fem mulige. Minst like mange bom som det var å hente Taliban på 1. klasse til Norge.

Nå er det virkelig lov å le rått. De fem søylene lærer man nemlig om i norsk grunnskole.

Politiske ledere i Norge befinner seg med andre ord på barnehagenivå.

Vi ser frem til neste meningsmåling i håp om at folket straffer Ap hardt. For det er vitterlig svært fortjent. Og vi krever at folket får se den totale regningen for dette besøket: – Da snakker vi alt inkludert: planlegging, sikkerhetsoppbud, reise og opphold, som Frp-leder Sylvi Listhaug sier det.

Listhaug knaller til med denne kommentaren: – At norske myndigheter tror det nytter å snakke med ekstreme islamister om menneskerettigheter og kvinners rettigheter er så naivt at det er som å tro på julenissen og påskeharen samtidig.

Nettopp. Det bør svi kraftig for Ap i de kommende dagene. La oss også få se debatter i Stortinget der partiet grilles ideologisk.