Fundamentalisme

Muslimsk ekstremist underslo penger som ble brukt på sexklubber

Somalieren har mottatt flere hundre millioner kroner i skolepenger til sine private skoler i Sverige. Han er nå tiltalt for å ha underslått millioner som er sendt til Somalia. Nå kommer det frem at han også har brukt betydelige beløp på sexklubber i Thailand og lukseriøse hotellopphold.

Naiviteten når det kommer til muslimer i Vesten har ingen ende. Her er ikke Sverige noe unntak, kanskje tvert om, men når det kommer til muslimske skoler for barn og unge bør alle alarmer være i beredskap.

På Römosseskolan, Lilla Römosseskolan og Römosseskolan Agnesberg ble barn og unge «opplært» med fem bønner om dagen, kjønnssegregering, opplæring i arabisk, koransitering, islamundervisning, og halalmat. Målet: «Elevene skal kjenne seg stolte over å være muslimer».

Sjefen sjøl bak skolene er somalieren Abdirizak Waberi. Han er et kroneksempel på religiøst hykleri og feilslått innvandring.

Hundretalls millioner kroner

Først: han klarte å komme seg inn i Riksdagen for Moderaterna, altså det svenske borgerlige søsterpartiet til Høyre. Da det ble avslørt at han var en del av det totalitære Brorskapet, ble han kastet ut av både partiet og Riksdagen.

Dernest: I 22 år har Waberi drevet private skoler som har mottatt minst 370 millioner kroner gjennom årene. Her har han kunnet bedrive regelrett hjernevask av tusener av barn gjennom årene.

Nå har Skoleinspeksjonen satt foten ned for tre av Waberis skoler i Gøteborg, Römosseskolan, Lilla Römosseskolan og Römosseskolan Agnesberg. Skoleinspeksjonen mener at fire av fem medlemmer i paraplyorganisasjonen, Föreningen Framstegsskolan, som driver disse tre skolene, ikke er «egnet» til å drive skolevirksomhet.

Det tok altså minst ti år før nedstengning av de tre skolene var et faktum.

Da skal vi se på hva Waberi personlig tror på:

Kvinner og menn som ikke er gift eller i nærmeste familie, skal ikke være i samme rommet. Det finnes ikke noe som heter islamisme, kun islam. I SVT-dokumentaren, «Slaget om muslimerna» (2009), kommer det frem at hans drøm for ethvert samfunn er kalifatet styrt av koranen og sharia. Menn kan ha fire hustruer, kvinner kan kun ha en ektemann. Kvinnelige TV-anker i Sverige skal kunne bruke slør, jenter og gutter skal segregeres. Sex utenfor ekteskap er (selvsagt) forbudt. Musikk og dans er forbudt. Fysisk mishandling av kvinner i ekteskapet er akseptabelt i henhold til islam.

Han er altså en renhårig muslimsk fundamentalist. En muslimsk pietist, om man vil.

Skal straffes med døden

At han og en annen person er siktet for alvorlig økonomisk kriminalitet er én ting. Nå avdekkes det også at han har brukt betydelige summer på sexklubber og dyre hoteller i Thailand, såkalte «voksenhoteller». Expressen (betalingsmur) skriver at det er brukt store summer på å finansiere dyre utenlandsreiser, med hotell og livsopphold for en av de siktede. Turene har også gått til Malaysia, Saudi-Arabia, Storbritannia og Kenya.

I avhør forklarer Waberi at hensikten med turene var å knytte kontakter med gründere som skulle hjelpe til med veldedighetsprosjekter i Somalia.

Det er kontoutskrifter fra et av selskapene Waberi har kontroll over som avslører sexkjøpene.

Waberi er også leder av et islamistisk parti i Somalia, National Unity Party, som vil bygge Somalia på sharialover. Da skal sex utenfor ekteskap straffes med døden.

Henric Fagher, hos svenskenes «Økokrim», sier til Expressen at det er «ytterligere bevis for at pengene ikke har gått dit de skulle». Men bør skattebetalerne i Norden i det hele tatt finansiere dette anti-integreringsarbeidet? Det hadde jo også vært interessent å høre hva foreldrene til elevene ved disse Römosseskolene mener om denne avsløringen. Mitt stalltips er at de neppe er overrasket. Islamister har gjerne egne regler for seg selv.

Denne saken bør få etterspill. Underslag av skattebetalernes penger er én ting, kjøp av sex og luksushotell for «voksne» topper skandalen. Tankene går til hvordan islamister fordømmer Vesten grunnet vår personlige frihet til seksuell omgang med andre.