Innvandring

Veldig flott støtte fra folket og partiet «for folk flest»

Støtten har flommet inn til HRS i form av både gaver og varme hilsener etter at det på onsdag ble kjent at Solberg-regjeringen kutter statsstøtten vår i neste års budsjett. I tillegg har de tre FrP-toppene, Per-Willy Amundsen, Jon Helgheim og Sylvi Listhaug, med all tydelighet gitt beskjed om at de er rykende uenig med Erna Solbergs siste trekk. Dette er en stor oppmuntring for oss.

Det var med overraskelse vi mottok meldingen på onsdag kveld om at Erna Solbergs regjering hadde strøket oss fra statsbudsjettet for 2022 (det er enda ikke lagt frem).

Spørsmålet er dog om dette var et sjakktrekk fra Solbergs side. Tror hun virkelig at Høyres grunnfjell synes det er greit at det for inneværende år står 15 organisasjoner på posten (HRS ble flyttet fra denne posten til Justisdepartementet fra og med 2020), og alle er innvandringsliberale? Dertil én felles stemme som støttes med over 41 millioner kroner i år.

Vår opplevelse er at det er folket som er på vinnerlaget. For responsen i folkedypet og lojaliteten overfor HRS har vært overveldende positiv. Hvis denne givergleden fortsetter fremover, vil HRS klare å stå på egne ben. Da blir vi i så fall en ekte NGO-er (Non-Governmental Organisation).

Da blir vi virkelig en folkets organisasjon.

– Kritikere fjernes

En av dem som onsdag kritiserte Høyres «stunt» på Facebook, var FrPs innvandringspolitiske talsmann, Jon Helgheim.

Og der ble fadesen komplett!

Før den nye regjeringen trer inn, kommer den gamle regjeringen dem i forkjøpet med å fjerne støtten til HRS.

(…) Innvandringskritiske stemmer mobbes, trakasseres og fjernes systematisk.

Statsbudsjettet er fullt av organisasjoner som får støtte for å drive med all verdens tull og tøys. Det er en lang rekke organisasjoner som utelukkende hyller innvandring og jobber dag og natt for å tegne et kunstig glansbilde av hva innvandring er og hva det betyr. Det var kun én organisasjon som var en kritisk motstemme, den blir nå fjernet fra statsbudsjettet.

Helgheim peker på at innvandringen fra Midtøsten og Afrika «er blant Norges og Europas aller største utfordringer og har allerede påført en rekke land uopprettelig skade. De økonomiske kostnadene er svimlende og er totalt uansvarlig. Velferdssamfunnet lider grov overlast, men de menneskelige påkjenningene fra alle de stilltiende ofrene som på ulikt vis rammes, er kanskje det verste».

Ofrene eksemplifiserer han med barn som mobbes og trakasseres av innvandrergjenger, et tema som står høyt på HRS’ dagsorden.

Utpressing, trusler og ran er svært utbredt i ungdomsmiljøer, og norske elever er veldig ofte ofre for innvandrerelevers herjinger. Det er sannsynligvis bare et fåtall av alle sakene som ender opp hos politiet på grunn av frykt og hevn.

På flere skoler i byene er norske elever for lengst blitt en minoritet og må ta hensyn som de fleste ikke vil tro skjer i Norge. Disse tingene skal det ikke snakkes om.

Helgheim peker også på den dramatiske befolkningsutskiftningen som pågår i Oslo og hans hjemby, Drammen.

Jeg har selv merket hvordan det gradvis har blitt vanskeligere å snakke om disse utfordringene. Å være ærlig om innvandring har en enorm kostnad for de som forsøker. Ikke bare blir du selv hetset og hatet dersom du snakker ærlig om utviklingen, men din nærmeste familie, til og med barna dine, blir dratt gjennom dritten.

Helgheim tar også et oppgjør med misbruk av rasismeanklager mot nordmenn, før han har denne kraftfulle beskjeden til Erna Solberg:

Erna Solberg forsøkte i valgkampen å forsikre befolkningen om at det ikke skjer ting (på innvandringsfeltet, red.) i samfunnet som du ikke får vite om. Hun har stort sett rett i det, men ikke på dette feltet. Det skjer alvorlige ting i samfunnet vårt som i stadig større grad blir dysset ned og løyet om. Det er de som lyver som overlever, også på statsbudsjettene.

Helgheim fikk hele 3,100 likes på innlegget sitt, og nesten 1.000 kommentarer.

– Mange har stått på HRS skuldre og lært av HRS sitt arbeid

Tidligere justisminister, Per-Willy Amundsen legger heller ikke fingrene mellom. Han mener vi i HRS er helter:

HEGE STORHAUG ER EN HELTINNE

Hun, Rita Karlsen og HRS er kvinnene som har gått foran og konfrontert sharia og islam. Gjennom 20 år har de avdekket hvordan muslimers kontroll over kvinners seksualitet, kjønnslemlestelse, barnebruder, hat mot vesten og avskyelige holdninger til ytringsfrihet, likeverd og likestilling er et problem i Norge. I dag. Resultatet av en massiv innvandring som mest av alt ligner en folkevandring. De har samtidig vist hvor mye det koster Norge i rene penger.

Det er mange som har stått på deres skuldre og lært av deres banebrytende arbeid. Mange har tilegnet seg kunnskap fra HRS, meg selv inkludert gjennom de seks årene jeg var innvandringspolitisk talsmann for FrP. Mange av de samme vendte HRS ryggen, etter at de fikk den kunnskapen de søkte. HRS og Hege Storhaug var ikke tilstrekkelige politisk korrekte. Og hvem vil vel la seg assosiere med den slags?

Med rette peker Amundsen videre på mediekjøret HRS har blitt utsatt for av Oslo-pressen, som han mener har gjort alt i sin makt for «å destruere HRS». Han kaller NRK, TV2, VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv, med flere, for «den samme fordømte politisk korrekte suppen. En gjeng med rikssynsere som ikke kjenner sitt land, forstår sin rolle eller bidrar med noe som helst av nytte».

Amundsen konkluderer slik om nyheten som kom på onsdag:

I går oppnådde Oslo-media det de ønsket. Et svakt og feigt Høyre, skadet etter flere år i regjering med Venstre og KrF, kunngjorde via en perifer stortingsrepresentant at de vil fjerne all statsstøtte til HRS. I stedet skal de fortsette å kaste ut flere titalls millioner kroner til venstrevridde, innvandringsliberale organisasjoner som Antirasistisk Senter. Som for øvrig hevder (uten noen som helst begrunnelse) at systematisk rasisme er et problem i Norge. Det er nå kun venstresiden som får penger over statsbudsjettet.

Er et ensidig statsstøttet propagandaapparat forenelig med ytringsfriheten? Er det forenelig med et demokratisk sinnelag at kun venstreradikale, som åpenbart ikke forstår selv de mest grunnleggende økonomiske sammenhenger, skal abonnere på statsstøtte?

Shame on you Høyre! Dere er en skygge av dere selv. Kanskje er det like greit om dere søker en fusjon med Arbeiderpartiet?

Amundsen konkluderer med at HRS, «i motsetning til skrotvenstre, har støtte hos folk». Hans «håp er er at folk flest sier ifra med lommeboken og sørger for at HRS lever videre».

Innlegget torsdag morgen fikk 3,900 likes og hele 2.000 kommentarer.

– HRS har støttespillere over hele landet

FrPs partileder slår fast hos Frp.no at «HRS har turt å snakke om problemene med innvandring».

Partileder Sylvi Listhaug reagerer på at alt fra Høyre til ytterste venstrekant er enige om å kutte støtten til HRS.

Hun fortsetter slik:

– Human Rights Service har gjort en stor jobb med å løfte frem saker de fleste partier har gjort alt de kunne for å skyve under teppet, som kjønnslemlestelse, tvangsekteskap og sosial kontroll, sier FrP-leder Sylvi Listhaug.

– Jeg synes det er trist å se at sosialistene er rørende enig med Høyre i at statsstøtten bør kuttes fordi de ikke er enig med HRS sine analyser. Frp har sikret HRS støtte i alle de siste åtte årene, og nå ser vi konsekvensen av sosialistenes inntog i regjeringskontorene: De skal støtte dem de liker, og kutte støtten til dem de ikke liker, legger hun til.

Listhaug peker på følgende som «spesielt»:

– For FrP er det ingen kampsak at flest mulig organisasjoner skal få mest mulig statsstøtte. Det som imidlertid er spesielt, er at det er den éne organisasjonen som ikke er politisk korrekt som skal skvises ut. Det finnes flust av organisasjoner med aktivister på venstresiden. I Antirasistisk senter forteller de om at Norge er systematisk rasistisk, og undergraver tilliten til politiet. Det er et skadelig budskap i en tid hvor vi ser angrep på politiet og skremmende kriminalitet i Oslo. Men selv om det er langt mer alvorlig, hører vi ikke et ord om at de bør få kuttet støtten, sier Listhaug.

Listhaug forventer at folket nå vil trå til med støtte til HRS:

– Heldigvis er det mange som ser viktigheten av arbeidet til HRS, og de har støttespillere over hele landet. Selv om sosialistene og Høyre kutter denne støtten, er jeg sikker på at de vil fortsette kampen for å få frem også de ubehagelige sidene ved innvandring og integrering, avslutter hun.

En stor takk til både Amundsen, Helgheim og Listhaug, og ikke minst en takk til alle som ikke har en kjent stemme i det offentlige ordskiftet. Vi lover både dere og disse tre politikerne at vi skal fortsette kampen for det gode Norge.