Den kulturelle revolusjonen

Nasjonen som begår selvmord: Sverige

Overskriften er hentet fra Israel Nation News som for en stund siden presenterte en lite flatterende artikkel om Sverige. Og Katerina Janouch, tsjekkier bosatt i Sverige og Sverige-patriot, fulgte opp.

Artikkelen i Israel Nation News starter med oppramsing av sommerens groveste kriminalitet i Sverige, herunder mordet på politibetjenten Andreas, de to skutte barna i Flemingberg, samt henrettelsene i Hjällbo og i Västra Frölunda.

Men, som Katerina Janouch i Katerina Magasin påpeker, da er det mye de ikke har fått med seg – og siden det er «hele» 11 dager siden, så har det vært en rekke alvorlige kriminelle hendelser etter det.

Listen er lang

De har ikke fått med seg skytingene i Kristianstad (tre alvorlig skadde), skytingene Linköping (en drept og en alvorlig skadd tenåring) eller henrettelsen av kvinnen (25) i Luleå, sier Janouch. De har heller ikke fått med seg voldtektene (men de nevner dog at Ayaan Hirsi Ali har kalt Sverige «voldtektenes europeiske hovedstad») og balkongjentene, eller den 70-årige kvinnen som ble angrepet med kniv i Karlshamn. Macheteangrepet i Luleå (som ble filmet) er heller ikke med, det samme med skytingene i Halmstad og Skurup. De har ikke fått med seg at barn ned i 9-årsalderen er narkotikakurerer for kriminelle gjenger og de har oversett at svensk politi lar gjengmedlemmer gå fri i frykt for at volden skal eskalere.

Man kan bli svett av mindre, men listen kan gjøres enda lengre: for de har heller ikke fått med seg at Sveriges justisminister på Twitter går til personangrep på journalister samtidig som han beskytter politibetjenter som begår hets mot folkegrupper og som helt åpent viser sitt hat både til Israel og jøder, fortsetter Janouch, som likevel gir Israel Nation News rett i deres konklusjon:

«Sveriges multikulturalistiske orientering har mislyktes i stor skala – med det resultat at Sverige som nasjon nå kollapser.»

Radikal demografisk revolusjon

Israel Nation News hevder at «Ett av de en gang mest moderne, inkluderende og gjestfrie landene i Europa kollapser på grunn av statlig flerkultur og masseinnvandring. I Hjällbo er 70 prosent av innbyggerne født i utlandet.»

Det påpekes videre at noen hevder at så mye går galt fordi det er for lite politi i gatene, til tross for at det blitt flere i politiet. Men det forteller sitt om hva som foregår i kulissene, for i 1980 løste Göteborgpolitiet 80 prosent av alle mord – i dag er andelen falt til knappe 20 prosent.

«Alt dette på grunn av en radikal demografisk revolusjon som pågår og som velsignes av staten», hevder Israel Nation News.

Det vises til Kyösti Tarvainen, professor ved Aalto-universitetet i Helsingfors, som sier at Riksdagen allerede i 1975 besluttet at Sverige skulle være et flerkulturelt land.

«På den tiden var mer enn 40 prosent av innvandrerne mine landsmenn, finner. Situasjonen er forandret: I 2019 var 88 prosent av innbyggerne ikke-vestlige og 52 prosent muslimer. Derfor har det skjedd et enormt kulturelt skifte i innvandrerbefolkningen, ettersom den største gruppen gikk fra å være finner til å være muslimer. Etniske svensker kommer å være en minoritet i 2065 med uforandret innvandring», siteres Tarvainen på.

Med henvisning til journalisten Paulina Neuding i Politico fortsetter Israel Nation News med sin nedslående analyse. «Sverige har gått fra å være ett lavkriminalitetsland til å ha mordfrekvenser betydelig over det vesteuropeisk gjennomsnittet.» Det vises til sosial uro, brente biler, angrep mot blålyspersonell, opptøyer og skytehendelser, som raskt blir erstattet i mediene av overskrifter om kjendiser og sportsbegivenheter. Svenskene begynner kanskje å bli blinde overfor all volden.

Risikosport

Katerina Janouch kan imidlertid legge enda mer til.

For arabisk er allerede blitt Sveriges andre største språk. Politikerne fortsetter å si ja til nye moskeer og på Instagram hyller svenske influensere kvinneundertrykkelse. På visse førskoler snakkes det knapt svensk, fortsetter hun, mens det er over 700.000 innvandrere som aldri kommer seg ut på arbeidsmarkedet. Ikke føder svenskene like mange barn som muslimske familier heller, så «det er ikke særlig vanskelig å regne ut hvor raskt befolkningsutskiftningen» vil skje.

Men det verste sier hun, er at «den sittende regjeringen med åpne øyne bidrar til dette nasjonale selvmordet».

Dette er litt av en salve både fra Israel Nation News og Katerina Janouch, men for alle som følger med på Sverige er det lite nytt. Det som kan anses som nytt i en norsk kontekst er at vi snart skal legge valgkortet i urnen, og så langt ser det ut som Norge kan få en regjering av samme kaliber som den svenske. Det vil jeg betegne som en risikosport.

Og nå skal svenskene hente afghanere – og ellers oppdra Taliban-regimet til å bli feminister.